בונוסים למשמרות לילה

liranrose

New member
בונוסים למשמרות לילה

הציעו לי מחברת "קרן אדם" לעבוד בתור משקף בנתב"ג. לפי מה שהבנתי, המשכורת היא 21 ש"ח לשעה ובסופ"ש 150% תוספת (אגב, האם הכוונה פה ל 50%?). אך לא הבנתי מהשיחה עם הבחורה, אם יש בונוסים על משמרות לילה. מישהו יודע? האם יכול להיות שחברה לא תתן בונוסים על שעות לילה? בתודה

gal404

New member
אז ככה...

החברה המעסיקה, שהיא חברה בשם "אחים עובדיה", רשומה כחברת אבטחה. בחוק העוסק במתן שירותי שמירה ואבטחה רשום כי משמרת לילה לא מזכה את העובד בבונוס מכיוון שמדובר בעבודה מסביב לשעון, אמנם, משמרת לילה בין השעות 22:00 ל- 6:00 אמורה להיות בת 7 שעות, לכן מהשעה ה- 8 חובה לשלם שעות נוספות. עוד שתדע, תוספת סופ"ש מתחילה מכניסת השבת עד יום ראשון ב- 6:00 בבוקר.

gal404

New member
לפי מה שידוע לי, כן

אם תיכנס לאתר של קרן-אדם תראה שמי שמגייס מהם לשדה התעופה זו חברת "אחים-עובדיה", או בשמם החדש "ESC".

Alagor

New member
לפי מה שהבנתי

לא כדאי לעבוד בעובד קבלן באחים עובדיה.. לא כדאי להיות עובד קבלן בכלל..

gal404

New member
זה לא ממש נכון

אתה צודק אם מדובר בקבלן שלא עובד במתחם שדה התעופה. התנאים של עובדי הקבלן בנתב"ג טובים מאוד כי רש"ת מחייבת אותם לעמוד בתנאים גבוהים, הכוללים: הסעות וארוחות. אני חושב שדווקא סטודנטים יכולים למצוא עבודה טובה אצל אחת מהחברות הקבלניות כמו שלג לבן/אחים עובדיה, הן בגלל הגמישות הרבה בתכנון המשמרות (בשלג מאפשרים לעבוד 3 משמרות בשבוע במהלך הסמסטר, ואפשר לרדת למשמרת-שתיים בשבוע בתקופת מבחנים). הכסף, יחסית, לא רע. מבחינת תוכן העבודה, אני מוצא את האחים עובדיה יותר מעניינים (מז"מים).

JuveFan

New member
כבר לא קוראים להם "אחים עובדיה"

"אחים עובדיה" הקימו מעין חברת בת שאחראית לאבטחה וקוראים לה "ESC" ועובדי הביטחון בנתב"ג של האחים עובדיה, עובדים עכשיו תחת ESC ואפילו החליפו להם מדים ותגי שם.

קח בחשבון

קח בחשבון שהתנאים הם לא ודאיים לפי מה שאומרים לך, תברר לפני כן מספיק טוב כי ברגע שתתחייב לפני חתימת החוזה לא תוכל לעבור לעבוד ברשות אלא אחרי 4 חודשי צינון

למעלה