בונה

c h o o l a

New member
בונה

אתמול בזמן השעמום בצופים החלטנו לסוע בחוץ כמה חברים להביא סשאן בקיצור היה בחוץ פסל בגובה של 2 מטר או טיפה יותר משיש חלק קפצתי אותו מהפסל לריצפה ב 180 פרונסיד + גרב קטן ונחתתי זזה הההההההההההההההיה נדיר בונה הרגשתי כאילו אני צונח שנה עד שהגעתי לריצפה הרגשה ממש של ריחוף

c h o o l a

New member
נ.ב

יש כאן מישהו מרמת אביב ????????? ובנוגע לצילומים בפסח - המשתתפים הם רק מהפורום ? ואיפה הצילומים ?

manic_subsidal

New member
נ.ב

לא לשכוח!!! אנחנו בשלבי פיתוח ראשוניים ו ראשוניים בלבד!!! כל מה שאנחנו אומרים פה זה בגדר של "אולי" ו "לא בטוח" אנחנו מאוד רוצים לעשות את הסרט אבל יש לנו עוד דרך ארוכה של הרבה "אולי" ו " בשאיפה" אז תמשיכו לתת לנו אצות איפה הכי כדאי כדי שלא נגיע לאיזהשהוא מקום ו נעמוד שם במקום שומם כמו בוקים בלי איפה לנסוע כשמדברים על מיקום שימו לב שיש איפה לנסוע ולא רק על כמה אנשים יבואו כי אפשר להחזיק סרט טוב גם עם 3 סקייטרים אבל אם אין איפה לנסוע אפשר לשכוח מזה

c h o o l a

New member
אחי יש לי מקמות בשבילך כנס

אני מכיר את כל תל אביב כמעט בגלל הסקט אם מקומות טובים אתה יכול ליצור איתי קשר באי סי קיו 115479980 יש לדוגמא את רמת אביב ג בתל אביב עצמה יש את גולדה ויש אחלה מקומות ברמת אביב כמו הקניון ונווה אביבים

FineX

New member
אחים שלו בואו לרעות...

זה בן זונה של מקום לסקייט, פשוט פנאן! מי שרוצה תמונות של המקום אז יש לי כי פעם עשיתי אתר על הסקייטרים ברעות אבל הורידו לי אותו.

manic_subsidal

New member
דנינו אחרי כמה הצעות צריך לעשות סקר

לאיזה מקום הולכים אז קדימה אנשים תנו לנו הצעות ומי שיזכה להכי הרבה הצבעות זוכה

kakoon2

New member
בואו לגן סאקר

יש פה פול חצי שבור וגם רייל רופף וב VERT יש טונה חורים וכל שניה אבן נתקע לך בגלגל.

world skater

New member
בואו לשמיר

יש שם מכוניות ישנות לסלידים punbox 2 rail kiker ועוד הרבההההההה

ShLuMp

New member
אתם חייבים לבוא

לרעות ומודיעין יש גם סקייטרים וגם אחלה מקומות לסוע יש קרבים ממש מעולים והרבה סטים של מדרגות (3,4,5,7,8) ואחלה משטחים

Element 4 Life

New member
תבואו לקיבוץ שמיר

יש לנו Funbox אם Rail מצוין וגם יש לנו Kicker ועוד מעט יהיה לנו Launch Ramp יש לנו 2 Rail ממש טובים תבואו אלינו ותראו לנו מה אתם יודעים ואנחנו נראה לכם מה אנחנו יודעים נ.ב יש לנו גם מצלמת וידאו

manic_subsidal

New member
כמה דברים

דבר ראשון ציוד לא חסר לנו יש לנו בשפע... מה שכן... אני חושב לעשות סרט יותר סגנון סטריט מאשר סקייט פארק בנוי כמו מה שאמרת... אבל אפשר לעבור בכמה מקומות ? אמרתי לכם אנחנו בשלבים ראשוניים כל הצעה מתקבלת בברכה תמשיכו להציע בסוף עושים סקר

ShLuMp

New member
סרט

סרט סטריט סקייט זה לא סרט בלי צילומים במודיעין

c h o o l a

New member
ובטח שלא בתל אביב

עיר הסטריט אחי כל מטר יש לך פסל ענק משיש קרבים מדרגות ומה שאתה לא רוצה

למעלה