בונד יקר..דש מגילית

אורמור

New member
בונד יקר..דש מגילית

ובקשת עזרה.. המייל שלי בפורומים מופיע לא בסדר.. כנראה חסרה הסיומת של ה CO.IL לא שיש לי מושג כיצד קרה וגם לא משנה.. תוהה כיצד לתקן.. אודה בחן חן על עזרה..ויעוץ בברכה אור [email protected]

B0ND_JAME5_B0ND

New member
זה הפתרון לכל בעיותך...

אור אז ככה: א. פתח כאילו הודעה חדשה לא משנה באיזה פורום. ב. בצד שמאל בתחתית הדף יש כפתור שרשום עליו: ``החלפת שם משתמש`` תלחץ עליו, אל תדאג זה יחליף לך את האי מייל ולא את השם... ג. אז יפתח לך חלון אשר יש בו 2 אופציות: או ``רישום משתמש חדש`` או ``כניסה לבעלי שם משתמש וסיסמה`` ד. אתה צריך להקיש ב- ``כניסה לבעלי שם משתמש וסיסמה`` את השם משתמש שלך ואת הסיסמא ה. לאחר מכן לחץ על הכפתור- ``עריכת שם משתמש`` ו. בתנאי שהסיסמא שלך והשם מישתמש שלך נכונים יפתח לך חלון של: עריכת פרטי משתמש`` שבו תוכל לשנות כל פרט חוץ מהשם משתמש. ז. שנה את האי מייל שלך שיראה תקין ואז לחץ על כפתור שלח שיש שם בעמוד ח. חזור לפורום של ``תמיכה טכנית`` והשאר שם הודעה כל שהיא, מה שייתן לי ולך לבדוק אם לוחצים על השם שלך: נפתח אאוטלוק עם האי מייל הנכון... ט. שלח הודעה לגילית שאתה מודה לה על זה שהיא הפנתה אותך אליי (ואל תשכח להודות גם לי) י. בהצלחה... :)

אורמור

New member
בונד יקר ..ראשית תודה

עשיתי כדברייך.. ו..הפתעה..כשהעלתי את פרטי המשתמש..המייל מופיע תקין.. ובכל זאת מתוך הפורום היה שגוי.. מחקתי בכל זאת והקלדתי מחדש.. כעת נראה מה ילד יום.. בכל מקרה המון תודה לך בונד והערונת.. אורמור היא אורמורית..דהיינו עלמה.. שוב תודה אור

למעלה