בונאה הפורום מת!

Spiritfall

New member
בונאה הפורום מת!

יאללה, מי שנמצא פה שיעלה על השאלון הזה ויראה סימני חיים! זאת פקודה!
שם: גיל: מיקום: מזל: צבע: סוג מוזיקה: שיר אהוב של סיסטם: סרט: ספר: אוכל: משקה: חיה: שיר (כללי) אהוב: משפט מחץ: זהו, לא העמסתי עליכם יותר מידי, העיקר תראו סימני חיים! אני.

NiKi†a

New member
יופי ילדה../images/Emo11.gif

סתם
שם: שירן גיל: 15 מיקום:
שרון מזל: עקרב צבע: כחול, שחור ואדום סוג מוזיקה: רוק בעיקר
...כל סוגי הרוק שיר אהוב של סיסטם: Toxcity סרט: שודדי הקאריבים, שר הטבעות (כולם) והצילצול. ספר: הארי פוטר, אנגוס חוטני ונשיקות חזיתיות (
ספר שולט). אוכל: פיצה, ספגטי ושוקולד משקה: פינה קולדה, קולה. חיה: נמר, קיפוד
שיר (כללי) אהוב: 1?! אין מצב...אבל את כל השירים של הובאסטאנק ומיוז.. משפט מחץ: מיאו

../images/Emo6.gif

שם: ניצן גיל: 14 וחצי מיקום: תל-אביב מזל: קשת! צבע: שחור סוג מוזיקה: ניו מטאל כזה.. שיר אהוב של סיסטם: forest סרט: לוני טונס! ספר: פיכס אני שונא לקרוא!! אוכל: קורן פלקס :)) משקה: קולה!! חיה: אמ.. אני די שונא חיות..!!! שיר (כללי) אהוב: אממ לא יודע משפט מחץ: קבוצת הבייסבול של ת"א שולטת!!!

תשובות

שם: צביאל גיל: יותר מאפס ופחות משמונים. מיקום: לא דרום ולא צפון. מזל: לא עקרב. צבע: לא ורוד. סוג מוזיקה: לא ראפ שיר אהוב של סיסטם: נודלס סרט: שר הטבעות. ספר: איכס. אוכל: ספגטי מוקרם פטריות וכו'. משקה: לימונדה חיה: גור אריה שיר (כללי) אהוב: שרי ליפס, גרבג' משפט מחץ: איי וויל נבר בי הנגרי אגן! ביייייי פוריים שמח אנשיייםםם

Incubeat

New member
פרטיי

שם: תמר גיל: פיצית...נו טוב..13 מיקום: חיפה מזל: שור צבע:שחור סוג מוזיקה: רוק ומטאל [סוגים, כן, סוגים] שיר אהוב של סיסטם: Toxicity סרט: ספר: אוכל: גלידהה משקה:וודקה...סתם חיה: חתול שיר (כללי) אהוב: drive-incubus משפט מחץ: כשהורגים נמלה בצחוק, היא מתה באמת..

NiKi†a

New member
אוי גמני הכי אוהבת את Drive!../images/Emo99.gif

שיר שולט לחלוטייייייייייין

BiRd Of PrEy

New member
../images/Emo26.gif

שם:מריה גיל:14 מיקום: נתניה
מזל: קשת צבע: שחור סוג מוזיקה: מזרחית(כן בטח) שיר אהוב של סיסטם: suger סרט: שודדי הקאריביים ספר: יש יותר מידי אוכל: חרא משקה: פיפי חיה: כלב
שיר (כללי) אהוב: HIM - The Path משפט מחץ: come to the dark side.. we have a coocis

boolbool boy

New member
אני!!! ../images/Emo9.gif

שם: איתמר גיל: 12 וחצי מיקום: רמת גן מזל: אריה צבע: גוף (
) סוג מוזיקה: ניו מטאל שיר אהוב של סיסטם: shimmy וneedles סרט: ג'יפרס קריפרס (לא שזה מפחיד אותי, אני פשוט מת על הסרט הזה!!!) ספר: פינוקיו בקיבוץ אוכל: לביבות תרד של סבתא שלי!!!
משקה: בריזר בטעם לימון שיר (כללי) אהוב: זכוכיות על הלשון של אינפקציה. משפט מחץ: "יש את השלט הזה, "סע לפי השילוט", לה, אני אסע לפי כוכב הצפון..." (שגיב פרידמן)

Incubeat

New member
כל הכבוד!..

בואנה, אתה הילד (בן) הראשון שבגיל שלי שאני בחיים רואה שאוהב מטאל רוק ואת סיסטם... כבוד להכיר!

boolbool boy

New member
כבוד באמת להכיר...

האמת שאני כבר מכיר ילד אד מהכיתה שלי שאוהב מוזיקה כזאתי, אבל כל שאר הידלים בכיתה שלי הומואים ששומעים פופ ומזרחי..

Incubeat

New member
../images/Emo45.gif נו אז יותר טוב!

כמה שיותר אנשים שאוהבים רוק ומטאל, יותר טוב..למרות שעדיין יש מעטים מאוד..בשכבה שלי [שזה 200 ילדים או יותר] אני מכירה רק 3 בנות שאוהבות רוק ומטאל ואפילו לא בן אחד..

soad rocks

New member
me and my shit

שם: טום גיל: 16 מיקום: אשקלון מזל: עקרב צבע: אדום סוג מוסיקה: ניו מטאל, פאנק ועוד דברים בודדים מסוגים אחרים שיר אהוב של סיסטאם: psycho סרט: כל הסרטים של טרנטינו ספר: מדריך הטרמפיסט בגלקסיה אוכל: פיצה משקה: מיץ תות בננה חיה: אמבה שיר (כללי) אהוב: dolphins cry של live משפט מחץ: fuck the system

Dea†h GirL

New member
=)

שם: מורן גיל: 16 מיקום: ראשון, איח! מזל: טלה צבע:שחור ואדום סוג מוזיקה: מטאל והרבה (חוץ מפאוור.. בע..), רוק לפעמים שיר אהוב של סיסטם: sugar! סרט: חניבעל ספר: לא יודעת:\ אוכל: ג'אנק משקה: קולה חיה: לא מתה על חיות, אבל אם כבר אז חתול שיר (כללי) אהוב: Slipknot- Eyless משפט מחץ: ..?I was born bitch, what's your excuse דרך אגב, אני סיינט ביץ מפעם, למי שזוכר זאת שעצבנה אותכם עם השטויות של קורן חח.. באותה הזדמנות סליחה על כל הזיוני שכל שלי, זה אצלי בא בטבעיות:\ לא לטעות, קורן עדיין מאוד שולטים לדעתי.

למעלה