בון ג'ובי ו...דמעות

inbal287

New member
בון ג'ובי ו...דמעות../images/Emo2.gif

זה הולך להיות שרשור רגשני משו
. אז - קרה לכם פעם שבכיתם בקליפ/שיר של בונג'? מסיבה מסוימת? אתם מוזמנים לפרט עוד...

inbal287

New member
טוב אז אני אתחיל.

כן, אני בכיינת
. בכללי, מוזיקה זה דבר שמאוד מרגש אותי ואני בוכה די הרבה בשירים/הופעות/קליפים של אמנים שאני מעריכה. אצל בונג' זה קורה בד"כ בשירים These Days ,ABLY, Dry County, WSYCGH וגם בקליפים שלהם. בכלל, הרגע היה את WSYCGH בVH1, ופשוט התחלתי לבכות. כי די, בונג' מדהימים והמעשה שהם עשו הוא כ"כ נדיב וכ"כ יפה... ורואים שהם מאושרים לתת... ומסתבר שאני סופר רגישה אז התחלתי לבכות. ABLY הוא לדעתי אחד משירי האהבה הגדולים. פאק, איזה מילים מדהימות. איך אפשר לא להצטמרר ששומעים אותן? איך בנאדם מסוגל לכתוב מילים כ"כ מדהימות?... זה מדהים אותי כל פעם מחדש
. וDL? אחד השירים עם המילים הכי חזקות שיש, והוא מלא בקטעי קלידים וגיטרות מדהימים פשוט שרק מוסיפים לעוצמה שלו... וגם לקליפ שלו לא חסר. טוב, חפרתי. עכשיו תורכם
.

neurotica

New member
all about loving you

איכשהו עדיין לא הצלחתי להבין איך השיר הזה נהיה אצל כ"כ הרבה אנשים המוביל בהגדרה "השיר הכי רומנטי". הוא נשמע לי כמו עוד סתם שיר אהבה. לעומתו, ב thank you for loving me באמת יש משהו מיוחד. הוא שונה, זה לא סתם עוד i love you, זה הרבה מעבר.

msh196

New member
בשבילי הוא שיר ממש רומנטי

אולי לא הכי רומנטי אבל הוא מאוד רומנטי

inbal287

New member
לטעמי הוא כן, וכמובן שגם TYFLM

[שכחתי לכתוב אותו]. שניהם שירי אהבה גדולים בעיניי ומאוד מיוחדים.

tirasc15

New member
לא היה שיר/קליפ שבכיתי בו אבל..

המילים של Dry County באמת נגעו לי... אני מתה על השיר הזה ואיכשהו אני ממש מבינה מה הולך שם.. ומלבד זה יש שם קטע מעבר של חשמלית שלא יכולתי לא להתלהב ממנו (חולת סולואים שכמותי..)

crzy4u

New member
באמת תלוי אצלי במצב הרוח

אני זוכרת שהשיר "Without Love" גרם לי לבכות בזמנו. ו-DC באמת נוגע ללב. מכניס אותי למצב רוח מחשבתי (אולי צריך לשמוע אותו תוך כדי החרישה לספרות?
)

Black Balloon

New member
יצא לי לבכות רק כשראיתי

(ושמעתי כמובן) את ההופעה בDVD של TLFR... מי שראה גם בטח מבין למה.

neurotica

New member
אמ.

אני חושבת שבקרוב It's Just me מהסולו של ג'ון יגרום לי לבכות כל פעם שאני אשמע אותו. הוא מתקשר אצלי כבר ל2 ארועים עצובים. אבל חוץ מזה שירים לא ממש גורמים לי לבכות, אפילו לא להזיל דמעה. כן היו לי דמעות של אושר כשהודיעו לי שאני נוסעת להופעה שלהם ביוני 03, וכשנודע לי שחברה שלי כן קיבלה אישור מהמדינה שלה לצאת להופעה שלהם בגרמניה (במאי 06) אחרי שהיא נלחמה בבירוקרטיה במשך חודש.

archer girl

New member
הו נכון שאלה טובה../images/Emo79.gif

האמת, גמני די רגשנית. ממש התרגזתי מTHESE DAYS. לוידעת... הוא כ"כ אמיתי. באמת בכיתי ממנו. התרגשתי גם מאוד מDC. ככל ששומעים אותו יותר רוצים לבכות. אני חושבת שזהו בעקרון. אבל יש המון שירים שסתם מרגשים אפילו אם זה לא לבכות. [נ.ב. אני בקנדה. היום קניתי את HAND כי התחשק ^^]

msh196

New member
אני לא זוכרת

אני בטוחה ששמעתי כמה שירים בפעם הראשונה ובכיתי לווא דווקא בשירים הרומנטים אלא דווקא באלו עם המשמעות למשל הדיסק These Days הוא ממש אמיתי, על כאב של אנשים ובו בכיתי לא פעם כנ"ל DC שהוא עצוב

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifהו, כל הזמן!

^_^ אבל אני בוכה מכל שיר שני.
בעיקר קרה לי שבזמן Always, Two Story Town [WTH?], Complicated, I Wanna Be Loved, Welcome to Wherever You Are, Last Man Standing, Bells of Freedom, I Am, Bed of Roses, I'll Be There For You, Runaway, All About Lovin' You, Right Side of Wrong. ובטח עוד כלמיני. הו וואוו, יש לי בעיות. ^^ [duh |מגלגל|]

למעלה