בון ג'ובי בשבילי זה...

בון ג'ובי בשבילי זה...

תשלימו את המשפט מה בשבילכם הלהקה אומרת. ובחייכם, תהיו בוגרים ותפסיקו להגיד "שלמות", "ג'ון כוסון\מושלם\מאמם!!!111\מושי מושלם" וכ'ו. הבנו שאתם אוהבים את ג'ון, אבל להזכירכם הלהקה בנוייה מעוד אנשים [שהם לא ג'ון וריצ'י]. אני אתחיל. בון ג'ובי בשבילי זה מודל לחיקוי להרבה להקות חדשות שפרצו\פורצות\לא פרצו לעולם המוכר של המוזיקה [כלומר המדיה: MTV, VH1, תחנות רדיו למיניהן]. הם להקה שאפשר ללמוד ממנה הרבה. כמו למשל, הם אחת הלהקות שלא משנה מה הם ינגנו\ישירו, גם אם זה רוק, פופ או אפילו קאנטרי, זה יהיה מתאים להם. לא משנה איזה סוג מוזיקה, המוזיקה עצמה תמיד תהיה "בון ג'ובי סטייל" ואף אחד לא יגיד לעצמו "WTF!? אין מצב שזה בון ג'ובי!". ועוד משו אחד [כי אני רוצה להשאיר גם לכם
], הם דוגמא ללהקה שמחזיקה המון שנים ביחד למרות סכסוכים ועלק התפרקות. תורכם [ותשימו לב שהדברים שלהם מתחילים במשפט "בון ג'ובי בשבילי זה..."]
.

בון ג'ובי בשבילי זה...

בון ג'ובי בשבילי זה... חוץ ממוזיקה טובה ובחורים חתיכים זה להקת הרוק האידיאלית, ו(כמו שאמרת) מודל לחיקוי גם ללהקות שקימות גם היום, זאת להקה בלי סמים, או גירושים (חוץ מהפרדה לאחרונה של ריצ', אבל היי כמה זמן הם החזיקו את הנישואים שלם) ובלגנים כמו להקות רוק אחרות (אני לא אומרת שכל הלהקות כאלה) והם כמו ילדים טובים אבל מתנהגים כמוחברי להקת רוק.. בקיצור הלהקה האידיאלית בשבילי

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifבון ג'ובי בשבילי זה...

בון ג'ובי בשבילי זה הלהקה עם השירים הכי מרגשים ואמיתיים (גם בסגנון הרועש יותר וגם השקט יותר). שומעים שרוב השירים נכתבו על מישהו או על דברים אמיתיים שקרו ואני חושבת שגם מי שלא שומע רוק יכול להתחבר לשירים של בון ג'ובי כי אלו שירים שתמיד כיף לשמוע.

LIRONSH100

New member
בון ג'ובי בשבילי זה....

בון ג'ובי בשבילי זה קודם כל השירים הכי רומנטים שלדעתי קיימים... זה מוזיקה מדהימה, זה מוזיקה שבוכים איתה,רוקדים איתה, צוחקים איתה כואבים איתה, שמחיים איתה... זה משפח חמה ואוהבת שמחברת יותר ממאה מליון מעריצים בעולם..., ועוד המון דברים שכבר כתבתם... ועוד דברים שלא מזכירים פה.. אה וגם בון ג'ובי בשבילי זה החברות המדהימות שפגשתי פה והפינה ההזויה... אוהבת המון ל. (שזה קיצור של אשתו של ג'ון בון ג'ובי ולא דורתי'אה!)

m o r 1 0 2

New member
בון גו'בי בשבילי זה...../images/Emo168.gif

בון ג'ובי בשבילי זה הכל.. השירים הכי מדהימים ששמעתי בחיים שלי,הבלדות המרגשות,כל כך הרבה שנים הם החזיקו מעמד ואני רק מאחלת הם שהם ימשיכו לנגן כמה שיותר,כי הם ה"להקה" שלי ותיהיה כל החיים,החיים שלי זה בעצם בון ג'ובי
המוסיקה הכי מרגשת ששמעתי,הקליפים הכי מושקעים ויפים,ההופעות המדהימות,הסולואים של רי'צי! הכתיבה המדהימה של ג'ון וריצי', דייב וטיקו שבלעדיהם המנגינה לא הייתה כמו שהיא עכשיו
הפורום הזה,החברות המדהימות,הפינות
כמו שנאמר בשיר bon jovi-its my life

nogao10

New member
בון ג'ובי בשבילי זה.....

בון ג'ובי בשבילי זה משמעות, בון ג'ובי בשבילי זה בית בון ג'ובי זה משפחה וחברים אבל אני חושבת שמה שהכי חשוב זה מה בון ג'ובי בשביל הלהקה, כי הם עושים את זה. בון ג'ובי בשבילם זה החברים שלהם, האחים שלהם, קבוצת התמיכה שלהם, בון ג'ובי בשבילם זה השקעה, והקרבה, והופעות ואלבומים, בון ג'ובי שלהם זה מקום שלא משנה כמה הם רבים (אם בכלל) אתם בחיים לא תדעו את זה, כי הם לא אנשים שירוצו לספר לכתבים, ולכן בון ג'ובי כל כך מצליחים. בון ג'ובי בשבילי זה טיקו בון ג'ובי בשבילי זה דייב בון ג'ובי בשבילי זה ג'ון ובון ג'ובי בשבילי זה ריצ'י אבל בעיקר, בון ג'ובי בשבילי זה אהבה ללא תנאי. מקווה שלא שיעממתי אותכם עם המוטיב החוזר של המשפט.....חחחחח.... הכל בא מהלב

טרודייי

New member
בון ג'ובי בשבילי זה..

מוזיקה טובה. כן, כן, ג'ון שווה וכל זה, אבל זה לא מה שהכי חשוב בחיים בנות
כמובן שהוא מסמל לי עוד כמה דברים, ומזכיר לי יש את דניאל, את חגית, את נעמה ועוד כמה אנשים
, אבל אני כרגע מתעמקת במוזיקה [בעיקר כי אני עדיין לא מכירה את חברי הלהקה כל כך] וכי המוזיקה זה בעצם מה שחשוב:) [חסר למישהו שישאל למה אני ערה בשעה כזו.]

inbal287

New member
בון ג'ובי בשבילי...

זו להקה שעושה מוזיקה מדהימה. מוזיקה שמרגשת אותי, מוזיקה שעושה לי טוב, מוזיקה שכיף לי לשיר איתה, מוזיקה שמזכירה לי דברים טובים. בון ג'ובי בשבילי הם אנשים, אנשים מדהימים. אנשים שעוזרים, תורמים ומנסים לעשות רק טוב. בון ג'ובי בשבילי זה החיבור שבין המוזיקה המעולה שהלקה יוצרת לבין מי שהם בתור בני אדם - שילוב מדהים... שמשפיע על המוזיקה שלהם ומשפיע על המאזינים שלהם. בון ג'ובי בשבילי זה גם הפורום הזה, הפורום השני שלי וגם השני שפתחתי במו מקלדתי [
], מה שהופך אותו למקום שכיף לי ונוח לי בו ומקום שאני גאה בו ונהנית לראות אותו מתפתח
. [השרשור יטוגלן
]

We Never Close

New member
בון ג'ובי בשבילי זה..

בתור התחלה, מן הסתם - הלהקה הכי טובה מבחינתי. המוזיקה שאף פעם לא נמאסת, המילים של השירים, הסגנונות המגוונים (החל מ'מטאל-שיער', רוק כבד, ועד פופ-רוק וקאנטרי), השירים שתמיד כיף לשמוע ומתאימים לכל מצב רוח, ובקיצור הכל, בון ג'ובי זו הלהקה הכי טובה. מעבר למוזיקה, יש את האנשים. ריצ'י, ג'ון, טיקו ודייב, שמעבר להיותם 'רוקסטארים' ענקיים, הם אנשים. אנשים שאפשר לקחת מהם דוגמא, אנשים טובים ואמיתיים, אנשי משפחה, חברים הכי טובים, לא סתם עוד וונאביז שיודעים לנגן. (כמובן שהמראה שלהם רק מוסיף
) אני לא יודעת אם אפשר לקרוא להם 'מודל לחיקוי' בתור אנשים. אחרי הכל אני לא מכירה אותם אישית, ולכל בנאדם יש מעידות - אף אחד לא מושלם. מה שכן, מבחינת המוזיקה ברור שהם מודל לחיקוי. כמו שענבל אמרה - השילוב בין המוזיקה של הלהקה והאנשים שמרכיבים את הלהקה, זה בעצם בון ג'ובי. וכמובן, איך לא, בון ג'ובי זה הפורום הזה, מבין הפורומים שהייתי בהם זה היחיד שאני נכנסת באופן קבוע, ונוח פה וכיף פה ויש פה בנות אחת אחת
. (ורישמית - אין פה בנים.) לסיכום, בתור 'מעריצה' (אני שונאת את המילה הזאת, צריך למצוא תחליף) של בון ג'ובי באמת אפשר להרגיש חלק ממשפחה גדולה (נו, יותר מ100,000,000 זה לא מעט
).

למעלה