בומבמלה!

mayallle

New member
בומבמלה!

טוב מי שעוד לא יודע פסטיבל בומבמלה מתקיים השנה בחוף ניצנים [כרגיל] בין התאריכים 13-15/4 [יום אחרי ליל הסדר]. מחיר כרטיס ליחיד הוא 150 שקלים. וב23 לחודש הזה המחירים עולים ל170 שקלים.. כדאי להזדרז.! מי שמעוניין לקנות שייצור קשר או דרך האייסיקיו-172919619 או דרך הפלאפון. מאיה- 0508442041 חן-0525404614 לאתר הפסטיבל- http://www.boombamela.co.il/ המשך יום נעים.

idanri

New member
עד לפני כמה ימים זה היה 99 ש"ח

ל-500 הראשונים.....

Funky Giraffe

New member
יש יחצנים (העברית חזרה)

שלמרבה הצער מרוויחים יותר מכל האמנים ביחד. לא מת על הפסטיבל שאנטי בשקל הזה

mayallle

New member
אאאא לא.

חמודים בכל מקום זה 150. היחצנים לא קובעים לעצמם את המחיר זה מה יש. ותאמינו לי שאנחנו לא כזה מרוויחים.

ק ר ח

New member
למרבה הצער אתה צודק

אני השנה מופיע בבומבמלה ותכלס אם הייתי במצב של אלבום בחוץ,קליפים בטלויזיה,והשמעות בגלגל"צ,אז הייתי מתפלצן ויוצא בהודעות נאצה נגד כל הפסטיבלים שאנטי בררה חרא האלה,אבל אני לא..... ולכן לאמנים צעירים ומעולים שבטח מעולם לא שמעת עליהם כי אין להם שקל אחד בינתיים הפסטיבל הזה כן טוב,בכל טוב יש רע,ובכל רע יש טוב אם יש משהו שלמדתי בכל 21 שנותיי פה בכדוה"א זה שאין שחור ולבן,יש גם אפור,חשוב שתדע זאת אחי הצעיר והמשכיל...

Funky Giraffe

New member
הכי חשוב בצנזורה זה שלא יבינו למה

את מתכוונת

Funky Giraffe

New member
ד"א, הבצפר לא סתם מ*דיין

הוא קבע עם אמא שלך היום ב9
הכל בצחוק!

Amber68

New member
אהמ אולי שם..

חברות שלי רוצות והולכות.. אבל אני לא יודעת אם בא לי ממש.. אבל בטח בסוף אני אצטרף וזהו..

Funky Giraffe

New member
שמור בסוד ../images/Emo8.gif

לך תשים 150 שקל על משהו שאתה לא יודע בכלל מה הולך להיות בו או שזה עוד משהו שהם מנסים להתקרב דרכו לאנשי השאנטי...

Funky Giraffe

New member
טוב, אז עכשיו נחשפה הרשימה

דליתי משם שמות מעניינים: השבט, טראבין, פאנקנשטיין, דנידין, שורטי, יוזלס איידי, תומר יוסף אבל הולכים להיות עוד מליוני מופעים.

למעלה