בומבמלה...

vejita

New member
בומבמלה...../images/Emo32.gif

מי פה יוצא לבומבמלה השנה? סתם רוצה לדעת...

Black Soul Om

New member
אחי בומבמלה הולך להיות גרוע..

צ'מעו לי אנשים טובים לכו לשנטיפי או לסגול אם אתם באממממממממממממממת מאלה שבסטלה 25 שעות ביממה אבל שנטיפי שווה.. בשבועות אם אנ'לא טועה לא עוד הרבה

Black Soul Om

New member
מה..? אבא כריש נדל"ן?

בקושי 200 שקל לרדת לסיני אין לי... חחחחחח את עוד מדברת איתי ללכת לכולם?

jKiTTiE

New member
אחי לך אין...אבא שלי לא כריש

נדל"ן אני פשוט עובדת ועובדת וחוסכת אז פשוט יש הרבה כסף...

PinkyRaSta

New member
פעם זה עלה 100. היום 300 ../images/Emo210.gif

ומי כמונו יודע/ת שבשביל לרדת לים עם כמה חברים לא צריך לשלם 300 שקל.. <ואפילו לא 100> וזה עוד לא כולל את כל ההוצאות של נסיעות לשמה, אוכל ובטח גם לכסות את הגניבות שילכו שמה.

Black Soul Om

New member
יש מכירה מוקדמת של 150 (לא שזה לא

גניבה) אבל זה היה רק ל50 כרטיסים הראשונים שזה בטח כבר נגמר (הערסים המתיימרים להיות כמונו קנו) אני מתתת אם הם עושים גם עם בראשית ככה!! חחחחחחח עושים הפגנה... (חחחח אודליה מארגנת) (דרך אגב שמעתי שהיא טבעה את מפעל אסם (ברוטב של הנודלס היה חסר מלח- בעקבות כך המפעל הפסיק להזרים רעלים לביוב)

Bik101

New member
באננהה ידביל

"הערסים המתיימרים להיות כמונו..." למה מי אתה חושב שאתה שמישהו רוצה להיות כמוך

Ezcorp

New member
אחי

יצאת דביל במשפט שלך...תודה וזהו....אני מדבר למי שמתיימרים להיות כמוהו כמובן, הו אל החשיש האגדי, מר בלאק סול אום

Black Soul Om

New member
אז זהו שממש לא...

דבר ראשון כתבתי כמונו ולא כמוני (והכוונה לכל האנשים הטובים בפורום הזה.. רובם...) מי שלקח את זה קשה יכול לשתות מים קרים... ומי שלא.. פשוט יכול לקחת את זה כמחמאה לעצמו..

Bik101

New member
יצאת חציל

מה זה כמונו? למה אתה חושב שאתה יותר טוב ממישהו אחר?

Black Soul Om

New member
ברור.. אין בנאדם שלא מציב ת'עצמו

מעל מישו אחר... ואם יש כזה... אז יש לו בעיית ביטחון עצמי רצינית... אבל עזוב אני מסביר לך משו אחד ואז אתה חוזר ל "יצאת דביל עם המשפט שלך: הערסים המתיימרים להיות כמוני" (שזה בכלל לא מה שאמרתי תכלס אח שלו אני בכלל לא יודע למה אני עונה לך על זה... בוא נגיד ככה.. לדעתך יצאתי דביל..? פנאן אחי קיבלתי את זה לדעתי.. לא...!!!

למעלה