בומבמלה 2008

PIPER 4 ever

New member
בומבמלה 2008

טוב אנשים הבנתי שהתקווה 6 מופעים שמה ואנלא הולכת לפספס את זה בשום מקרהה..! אבל כרגיל נזכרתי מאוחר מידי והכרטיסים כבר יקרים טילים איןלי 200 שקל מיותרים לבזבז עכשיו על כרטיס.. =/ מישו יודע איפה עוד אפשר להשיג כרטיסים מוזלים באיזור המרכז?

coco29

New member
חינם אין כסף

תקשיבי יש כרטיסים חינם בבנק דיסקונט תפתחי שם חשבון זה שטויות וקחי לך כרטיס חינם זה ענק!!!!! פראייר מי שקנה חחחחח

../images/Emo18.gif טריק שיווקי זול ומסוכן

אתם פותחים חשבון בדיסקונט, מקבלים את הכרטיסים שלכם ואותה פקידה מתוקה שפתחה לכם מקבלת על זה בונוס (בנוסף לבונוס שמקבל הניק המושתל שמפרסם פה את השטות הזאת) ונכון שאין לכם עמלות בגלל שאתם מתחת לגיל 18 או חילים אבל עוד כמה שנים כשתזכרו שיש לכם בכלל חשבון בדיסקונט ותנסו לסגור אותו פתאום תגלו שיש עמלות סגירה, ועמלות ניהול חשבון עבור כמה שנים ואם היה לכם שם מינוס (כי הרי לא זכרתם להפקיד כסף בחשבון הזה) אז יש גם ריביות והצמדות. ואז הכרטיס המיוחל לבומבמלה יעלה לכם הרבה יותר מ200 שקל. אז אל תתפתו לגימיקים זולים.

chipopo5

New member
ממש זול חח חינם

לכי לכל סניף של בנק דיסקונט... 20 דקות את נרשמת וזהו כרטיס חינם אין כסף! זה לעוד כמה ימים המבצע הזה וזה הכי שווה כי את במילא בטח צריכה חשבון אז במקום לבזבז 200 שקל על הכרטיס את מקבל אותו שם בחינם!

avikkarpel

New member
גם אני השגתי כרטיס

דרך בנק דיסקונט
אתמול גיליתי שיש את המבצע והלכתי לפתוח חשבון בנק 20 דקות והייתי בחוץ. עכשיו יש לי גם כרטיס חינם לבומבמלה גם חשבון צעיר בלי עמלות ובלי שטויות וגם אני אראה את המופע של התקווה 6:)

vigiman

New member
אם כבר בומבמלה

הלהקה שלי ג'הסטיס מופיעה שם בבמת רגאיי בחמישי ב3 בצהריים אנשים ששם בואו לראות תהופעה ולהגיד שלום,(אני הזמר\גיטריסט עם הראסטות) יהיה פנאן לגמרי.

ilanflip

New member
אם כבר בומבמלה!!

גם הלקה שלי אקונמה מופיעה שם בבמת רגאיי ביום האחרון ב10 בבוקר תבואו בפאנן שלכם יהיה מגניב.. וביום העצמאות אנחנו מחממים שוב את התקווה 6 בהופעה שתיהיה בבצפר גוונים במועצה אזורית מנשה!!! בואו בהמוניכם!

למעלה