בומבמלה 07

e2 aka e2

New member
בומבמלה 07

היה אחלה פאנן לאללה כמה כוסיות זה לא יאומןןןןןןןןןןןן! רציתי להגיד שאקסום ממש שורפים בהופעות שלהם באמת נהניתי מאחת הזרימות שלי בראגיי ! היה אחלה תיקלוט וראיתי אנשים יפים כמו מריאן רביד ועוד כאלה שבטח שחכתי מהסטלה יאלה חוזרים לסגור 21 ! כל הזין בגבעתי :(

dweck2k

New member
היה מתיש

ניהלתי את במת המסיבות ואני חושב שמזמן לא עבדתי כל כך קשה. ובלי קשר - כבוד ענק לאלארם, פייפ, אפיקומן, אקסום, פלד ואורטגה, רונן לביא, חיליק ואולי הכי כבוד ענק לבריינדד שפשוט נתן לי בראש. היה אחלה סטים של שחורה, אמנם על טהרת המיינסטרים, אבל אני קיבלתי מלא ליל' ג'ון לפנים ואחלה מוסיקה, רימיקסים ועבודת קודש. ובלי קשר המתחם הכי מרגש - מתחם הרגאיי. כל הכבוד לאנשים הרציניים שדוחפים את הסצינה הזו, ובייחוד לכל הצוות של Reggae.co.il שהולך ומסתמן בתור חתיכת אתר מדהים, מושקע ונכון מאוד. דוויק

חולוני

New member
It's all about the money

It's all about the dum dum du du du dum I don't think it's funny To see us fade away It's all about the money It's all about the dum dum du du du dum And I think we got it all wrong anyway

volatile

New member
איזה שיר 90s

וקליפ לא קשור :) למרות שבאמת יש לה עיניים יפות (רק חבל שעל זה מבוסס כל הקליפ)

volatile

New member
זה הכל קשור באיזה צד של השלונג

אתה עומד, מלפנים או מאחור.

EmGee

New member
יש פה כמה אליטות

שחושבים שבומבמלה התמסחר כמו הג'י ספוט וכמו סאבלימינל. רק שבניגוד לשניים האחרונים, גם בומבמלה הם הגיעו רק ב2004 גג, לפני זה הם פשוט ההורים שלהם פשוט לא הרשו להם ללכת לזה.

volatile

New member
גלעד, לעולם לא יצליחו לגרור אותי

לפסטיבלי הג'יפה האלה. עם כל המוזיקה הטובה שיש שם, כל המסביב דוחה אותי ברמת על. פעם אחרונה שהייתי בגועל שכזה היתה בבראשית ב - 2002 או 2003, רק כי לאמא שלי היו כרטיסים חינם לחרא הזה. ראיתי הופעה של הדג נחש וטיפקס וברחתי הביתה. כל הרוחניות בשקל, המסחור בכל פינה וצפונבונים בשל לא עושים לי את זה. פיכס.

EmGee

New member
אני לא אומר שזה מקום שכולם נהנים בו

ויש בו הרבה דפקטים, ובטח הוא השתנה בכמה שנים האחרונות מאז הפעם האחרונה שהייתי בו. מה שאמרתי זה שזה באפנה להגיד שזה כבר לא מה שהיה פעם וכל הבולשיט הזה. תמיד היו שם ערסים וילדים עשירים מרעננה שמחליפים לשבוע את הלי קופר שלהם בפונצו. מי שהיה ראשון חושב שהוא יותר מגניב מכל השאר וזה נותן לו את הזכות ללבוש מכנס קפוארה ולא לכל מי שהצטרף שנתיים אחריו.

pSyhoKokiLiDa

New member
היה טוב :)

האמת, כמעט ולא הייתי ברגאיי. רק שרציתי לנוח קצת, או שרמת החפירות במסיבה המרכזית הייתה גבוהה מדי בשבילי, חתכתי לרגאיי. כנראה שהפסדתי אבל לא נורא :) מוש בן ארי ענק . אם לא היו איזה 100 ערסים בבר שם שהתחילו לשיר תוך כדי ההופעה שירי אוהדים, זה היה אפילו יותר טוב חחח...

Buzzkilon

New member
היה כיף

אני נשרפתי לחלוטין וכך גם התקליטים שלי.. אבל היה טוב אחלה אוירה... ודיג'יי אלארם ! ריספקט תודה לדוויק!

DJpipe

New member
כבוד לדוויק

סוף סוף הגשמתי מיני חלום ילדות וזה לסיים סט היפ הופ עם PENDULUM- TARANTULA ולסקראטץ עליו ... היו לי צמרמורות שם , מלא ילדים אבל אווירה קטלנית

למעלה