בומבמלה- בעירום

בומבמלה- בעירום

התעורר ויכוח בביתנו בשעת הצהרים,בה נחשדתי כפולנייה (לייט, אבל עדיין פולניה) ואני זקוקה להגנת הציבור. הויכוח על בומבמלה. יש שם מיתחם נודיסטי- אין הגבלת גיל (לא עליון ולא תחתון) בתפיסה של "כל מי שרוצה -תפד'ל" נראה לי שיש אפילו "עידוד נהירה" לשם. שורה של עיסויים אחד מעסה את השני בעירום וכו. אני חשבתי שאת המתחם הזה רצוי היה להגביל בגיל המשתתפים לא מתחת לגיל 18 למשל החברים בבית-טענו שאני טועה, שאין מה להגביל, שכל אחד בן 15 או 14 יכול/ה להחליט אם בא לו להתפשט ולהסתובב כך. אני חשבתי שלא שמים מכשול בפני עיוור, וסיטואציות מכשילות בפני מתבגרים הורמונליים או חרמנים בני 40. נשלחתי לחדרי לכתוב 100 פעמים בכתיבה תמה "אי אפשר לעצור את הקידמה" ואני תוהה זו קידמה זו?

NewH

New member
ענין החוק רלוונטי כאן

לא ברור לי איך אין ענין של גיל מינימלי של קטינים שלא יכולים להסתובב יחד עם לא קטינים. על פי מה שאמור לקרות במצב כזה יהיה שם הרבה חומר לבית משפט.

למה לא ביקשו מודפס? ../images/Emo8.gif

מסכימה עם התהיה של ניו: אין כאן עניין חוקי? נשמע מאד מוזר.

iris mom of two

New member
ערום על פי

היותו ערום לא מפריע לי עם קטינים. מצד שני הקטע של העיסויים בהחלט מפריע לי. כך שעל חוף נודיסטים כאשר יש דקורום מסויים של התנהגות לא צריכה להיות הגבלת גיל.

גליה12

New member
מצדיקה אותך במאת האחוזים

(שהילדים ילכו לחדר ויכתבו 100 פעמים "אמא צודקת") מפחדת מהערוב של קטינים/עם מבוגרים+ ערום/ ומגע יש הבדל גדול בין להסתובב עירום על החוף במקום בו כולם עירומים, ובו זו הנורמה- סטייל כפר נודיסטים ובין ערום באוהל סגור- בשילוב עיסוי- שמהר מאד יכול להתפתח למגע מיני כזה או אחר... איפה הימים שבנות 14-15 לבשו חולצות עד הצוואר שלא יראו להן את הציצי

עפרה ד

New member
לי זה נראה ממש אחיזת עיניים, הטעיה

מכוונת וכו'.. לא מאוד מתמצאת בקודים נודיסטיים, אבל מהמעט שאני יודעת - זה אמור להיות נטול מתח מיני לחלוטין. אז, איך - איך המון מתבגרים שלא גדלו בדיוק בתרבות נודיסטית מסתדר עם אפס מתח מיני??? גם אני בעד שהילדים יכתבו 100 פעם "נחשוב בעצמנו ולא נאמין לכל מה שהמארגנים אומרים".

AYELET1

New member
אז... כפי שכבר כתבו לפני

מה עם עניין החוק? ובעיקר הפעלתו? כי זה נשמע מאד מאד בעייתי... הערוב המוזר של צעירים עם בוגרים עירומים ומתכון לניצול.

הכלבים נובחים אבל השיירה עוברת.

שמעתי ברדיו במקרה את אחת המארגנות שם בדיוק עומתה מול יצחק קדמן היא טענה שאין להם כוונה להגביל גיל כניסה , שזה כל הרעיון (חופש מוחלט,ויתר חארטה מילולי) ולדעתה (המלומדת כנראה) בתשובה לשאלת המראיין על קושי בדימוי גוף, על מיניות ראשונית בגילאי ההתבגרות היא ענתה כי "דווקא טוב שיחשפו בצורה זו" יצחק קדמן כמעט נפל מהכיסא באולפן (שמעתי עד המכונית שלי) וכן,זה סותר את עקרונות הנודיזם שאמור להיות נטול כל קונוטציה מינית ובוודאי לא במסגרת זו. אבל כנראה שזה במסגרת "הכלבים נובחים אבל השיירה עוברת" אין כנראה מניעה חוקית בנושא. (מעניין למה).

NewH

New member
אני לא מצליחה להבין את זה

זה לא מוגדר מקום ציבורי? הרי יש כללים לגבי מה מותר ואסור בציבור. מה שנכון זה שבחופים נודיסטים "על אמת" אין הגבלה של גיל והורים הרי מסתובבים עם הילדים שלהם. אז כנראה שבמסגרת ההגדרה הזו זה מצליח להם.

katam

New member
גם אני לא מבינה את זה

אני הייתי מנסה למנוע מהילדים שלי ללכת למקום כזה ומזהירה אותם מפני הסכנות במקום.

עפרה ד

New member
באמת תהיתי איך הילדים שלי היו

מגיבים... הנסיכה - בשם הפרובוקטיביות, אהבת המשחק באש והצורך לנסות כל דבר - בוודאי הייתה מבקרת שם, זה בגלגול הקודם שלה, לפני המוטציה שעברה בעקבות החבר הנוכחי. היום, הייתה מחזיקה חזק את התהילים (קנתה לשניהם..) שישמרו עליה מנזקי ההפקרות
לגבי הבן אני באמת לא יודעת, בעקרון - אין מצב שיתפשט קבל עם ועדה, השאלה האם מפלס ההורמונים בגופו כבר גבוה מספיק בכדי לבטל הרגלים מושרשים או לא...

הבת של בת דודה שלי שם

בת דודתי אמרה שבגילה (אוטוטו 18) היא לא יכולה לנעול אותה בבית ולמנוע ממנה לעשות ולראות כל מה שהיא רוצה.

NewH

New member
ושם זו בטוח אוירה אחרת לגמרי

ממה שהמארגנים כאן מקווים לה או מתכננים...או ממה שתצא לפועל בבומבמלה.

פרחבר

New member
מצביעה פה אחד עם כולן

נראה תמוה ומחשיד אי הגבלת הגיל. אהבתי את הקטע של אין הגבלת גיל (בעיקר "לא עליון ולא תחתון") = השלכה מיידית לענייני לבוש

נירה63

New member
הבן רצה ליסוע לבומבמלה הזה הודעתי ש

שגם אני באה...ומאז ירד מהעניין, והוא כולה בן 12 וחצי...

pf26

New member
ברלין - בעירום

באחד מימי הקיץ החמים, בתקופה בה התגוררנו בברלין, יצאתי עם ילדי, יחד עם חברה וילדיה לחוף האגם. קודם לכן הצטיידנו בהוראות מסע מדויקות שכללו את המשפט "בצומת את לוקחת ימינה, כי אחרת את עולה על חוף של נודיסטים". מכיוון שהיינו עם 3 בני נוער (בגילאים 12 - 14) ישראלים, הקפדנו לקחת ימינה בצומת, הגענו לאגם, בדקנו שמסביב כולם לבושים בבגדים או בבגדי ים ושיחררנו את הנוער לדרכו. לפתע הגברת שרבצה לצידנו בלבוש קצר הסירה את בגדיה כולם, ובעקבותיה גם בן זוגה. אף אחד לא התבונן ולא התרגש פרט לנו ולילדנו. הם - כי הם בגיל "התבוננות וחקר" ואני, כי הייתי מבקשת לילדי ש"אם כבר בעירום" אז בני 20 ולא בני 50 + . בהמשך פגשנו באותו חוף-לא-נודיסטי עוד מס' אנשים שפשטו את בגדיהם לחלוטין. פגשנו אותם (או בחבריהם) במקומות רבים ברחבי גרמניה. מה רציתי להגיד בכל הסיפור הזה? להזכיר את המשפט האלמותי "פורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה", ומה שטוב בתרבות שמקבלת ורגילה לעירום, לאו דוקא מתאים לתרבות שיורקת לצדדים כשהיא צופה בפרסומות (המגעילות) של פוקס ושל קסטרו. ו...אני חושבת שחייבת להיות מגבלת גיל. מינימום 18 . שלא יהיה עסק עם קטינים/קטינות, תמימים וכאלה שלא יודעים לשאול/לענות בשלילה.

למעלה