בום !

niki love

New member
בום !

יצאתי מהבית סהרורית, לילה חם שלא נותן מנוחה, ואני שוב מוצפת. חמה מתבשלת מבפנים . מיקס מבולבל של תשוקה , רעב, להט, מיניות, חוסר סיפוק, הנאה ... כמו מקרר ענק של סקס, פותחת אותו, עומדת מולו דקות ארוכות, רוצה משהו, נורא, אבל לא יודעת מה ... מסתובבת ברחובות הצדדיים, הרוח הקרירה מעבירה בי רטט, מקשיחה את פטמותי כנגד החולצה הדקיקה, אין חזיה כשאני ככה הפוכה. האוויר מקרר את עורי, רגלי החשופות במיני הקצר, זרועותי , פני, המחשוף, קרירות מצמררת. ופער הטמפרטורה, לשאר חלקי גופי המכוסים, מוחי, ותחתוני הלוהטים מכה בי, מבלבל אותי, קורע אותי, טורף את רצונותיי, מחשבותיי, ותשוקותיי. משוטטת אל תוך הלילה. מצאתי את עצמי בפיצוציה. אבי יושב מאחורי הקופה, עם החיוך החם הייחודי שלו. "הי ניקי, איך עובר הלילה ?" "היי מותק, מוזר... רוצה משהו לא יודעת מה " הוא מחייך אלי מבין, תמיד הוא מבין אבי, מתוק בנשמה. אני סורקת את הכל, מסתכלת, רוצה לא רוצה, שטה לי בין המדפים, ואז הוא נכנס. בום . גבוה, גוף מוצק, אמיתי, לבוש פשוט לא מלוקק, ג'ינס, טריקו פשוטה, סרט וידאו ביד מהספריה הסמוכה, טבעת לבנה על האצבע הנכונה. נעמד לידי קצת מאחורי, מדבר עם אבי, שיחת חולין קטנה, קונה גרעינים לסרט עם האישה... ואני קשובה, כשהרגשתי את צמרמורת מבטו על הקעקוע בעורפי פניתי מייד להסתכל בעיניו . בום. פעם שניה. הוא הוריד את מבטו, במעט מבוכה, אבל לי הספיקה אותה חצי שניה, לראות את הפער המטורף בין בפנים לבחוץ, לא רק אני הפוכה. הוא ניגש למקרר פותח לוקח בריזר, ואני הולכת אחריו, נעמדת מאחוריו. הוא מסתובב לחזור לקופה אבל אני עומדת שם, חוסמת אותו, לא זזה, מחפשת את עיניו. הוא מסתכל עלי, על שערי הפזור, על פני, ולבסוף ממש לתוך עיני. הוא רואה, את זה בעיני, הוא יודע איפה שהו מתחת , אבל לא בטוח, לא מבין ממש. עומד מולי פניו מביטות בי, שואל "מה ?" . אני מתקרבת נצמדת אליו, שדי נצמדים לחזהו, מתרוממת על קצות האצבעות, מתקרבת אל פניו, משתהה חצי שניה, נדחפת עוד קצת אליו, מוציאה לשון רחבה, מלקקת את שפתותיו לאורכן. המבט על פניו המום, לא יודע מה עובר עלי, מה עובר עליו. עליתי שוב על קצות האצבעות, שמתי את פי מילימטרים משלו, מפשקת את שפתותי, ממתינה. בהיסוס, בחשש הוא מתקרב, נוגע בשפתותי, אני נמסה לתוכו, לשוני מחפשת את שלו, נגיעה של לשונות רטובים חמים, נשיקה הססנית המומה. "אתה יכול יותר מזה" אני לוחשת קרוב לפניו, "נשק אותי בבקשה " . והנה זה בא. הפעם הוא לוקח אותי, מנשק אותי, לשונו בי, לוקחת את פי, נשיקתו מענגת לוהטת סוחפת. וכל החום שנצבר בי בפנים כל הלילה, מוצא מפלט, לתוך אותה פינה מוכרת כל כך שבי - פראית.

niki love

New member
בום ! (2)

" אבי ? " אני קוראת מבלי להסתובב לקופה, עיני לא עוזבות אותו לשנייה, יודעת שאבי לא פספס שום דבר. " כן, ניקי מתוקה , מה ? " " אבי, תשמור שלא יכנס אף אחד " "אין בעיה". "תיגע בי" אני אומרת לפני שאני נכנסת בו לעוד נשיקה, הוא מניח בקושי את הבריזר על הדלפק ליד, ידיו הגדולות תופסות אותי במותניים, בגב, מושך אותי אליו. שדי נמעכים אל מולו, וכל גופי דבוק אליו. מתענגת על הכוח, על העוצמה, ועדיין הוא לא לגמרי נפתח. "תיגע בי אמרתי" אמרתי לו לוקחת את ידו מצמידה אתה לשדי "בבקשה " . הוא ממשש את שדי בהססנות, אני מתקרבת נותנת נשיקת נשיכה קצרה, ומתרחקת. הוא מסתכל עלי, עוד נשיקת נשיכה, ואני מתרחקת, עיניו מגלות לי את ההבנה, שאני כולי במשחק. מהנשיקה השלישית כבר לא הצלחתי לברוח, ידיו תופסות את פני, את שערי מושכות אותי אל פיו, הפעם זה לוהט, חזק פראי, שנינו שם עד הסוף, זה בא. ידיו תופסות את שדי בכוח, באגודלו משחק עם פטמותיי הזקורות, אני מתנשמת, נוהמת, אהה. הוא משחיל את ידו הימנית מתחת לחולצה, "כן" אני אומרת בקול רם, מעיפה כל רמז לספק, ועוד "כן" אחד. ידיו על כל גופי, גבי שדי, התחת שלי דרך החצאית, ואני מטיילת על גופו, ידי מתחת לחולצתו, מושכת אותו אלי. מפשקת את רגלי עוטפת אותן סביב רגלו, נדחפת ככל שאני יכולה, להרגיש את הכוס שלי צמוד בכוח אליו, הוא מרגיש אותי דוחף כנגדי לוחץ על ערוותי. ואני כולי רטובה. אני פונה אל אבי, מסתובבת עם הגב אליו, "אבי, אתה מוכר קונדומים ? " " בטח מתוקה ", אבי ניגש להביא לי, ובינתיים הוא שולח את ידיו לקדמת גופי, יד אחת מרימה את החולצה חושפת את שדי מלטפת אותם, יד שניה יורדת מרימה את החצאית הקצרה, מחזיק את הכוס שלי חזק עם כל כף היד עם התחתונים הרטובים, ובאטיות, עם לחץ קבוע וחזק מתחיל להניע את היד בעיגולים קטנים, מטריף אותי. אבי סוף סוף מביא לי את הקונדום מחייך אלי, "תשמור" אני מבקשת, והוא חוזר לפתח קורץ לי , אני פותחת את הקונדום, בזמן שהוא משתמש בגופי, אני מסתובבת אליו, מפסיקה את מגעו, מפשיטה אותו ממכנסיו במהירות, בלי סבלנות, מעיפה את תחתוניו למטה, והזיין הקשה קופץ לעומתי. תופסת אותו מייד ביד חזק, משפשפת, יורדת מלקקת, מושכת, מרטיבה. מלבישה את הקונדום בידיים רועדות, הוא מוכן. מסתובבת עם הגב אליו, נשכבת חצי גוף על הדלפק, שדי החשופים נמעכים על הדלפק הקר, הקצה נלחץ אל בטני, "קח אותי כבר " אני אומרת, מרימה את החצאית, חושפת את התחת והחוטיני הדקיק " קח כבר אותי ". והוא בא. הוריד לי את התחתונים, פישק עם שתי ידיו את התחת שלי את ירכי, פותח את הכוס שלי, ובמכה אחת חודר כולו לתוכי. "כן" בכיתי צעקתי "כן" . הוא החל לזיין אותי בפראות, יד אחת תופסת את אחד משדי, וידו השנייה מצמידה את ראשי לדלפק. הפנים שלי, הלחי שלי מעוכים אל הדלפק, אבל שתי אצבעות מחליקות לתוך פי. אני מתחילה למצוץ, ללקק את האצבעות, חודרות לתוך פי, משחקות בו, בי, בזמן שהזיין שלו מפלח את הכוס שלי, דופק אותי. אני מתחילה לרעוד מאבדת את עצמי, "אני גומרת " אני צועקת ומרגישה אותו מייד גומר בי. מפרפרת על הדלפק, כל גופי נסחף, צועקת ממלמלת, גונחת והכל יחד. הוא מחליק החוצה ממני, אני נעמדת, מורידה את החצאית חזרה, מורידה את החולצה. הוא מוריד את הקונדום המלא, זורק אותו לפח. מסדר את מכנסיו. ליד היציאה הוא משיג אותי, "היי זה שלך " מושיט לי את תחתוני הרטובים. "תודה " אני אומרת, נותנת לו נשיקה קטנה. "זה בשבילך" אני מושיטה את התחתונים לאבי המחייך. שולחת חיוך בחזרה. יוצאת אל הלילה, הפעם מלאה. Niki Love

אוחחחח ניקי ניקי, מה שאת עושה לי...

הסיפורים שלך פשוט מעולים! משגעת!!!!

למעלה