בום! שוב יריות

בת-עמי

New member
בום! שוב יריות

נמאס כבר הלוואי שיהרגו עכשיו את כל המחבלים

merlin of chaos

New member
אני בעד.

אבל לצערי הרב קשה למצוא אותם מבלי לפגוע בשאר האוכלוסיה. ושלא כמו אנשים רבים, איני מוכן לפגוע באוכלוסיה הערבית בכדי לעשות זאת.

בת-עמי

New member
אני גם לא בעד להרוג סתם

אני לא צועקת מוות לערבים סתם אבל אם בשביל להרוג את הרוצחים צריך להרוג גם חפים מפשע אין מה לעשות [כאילו שהם לא רוצחים חפים מפשע

merlin of chaos

New member
קראתי את הודעתך - והייתי מודהם!

איך את מעיזה להאשים את כולם?! איך?! אני (אישית) יכול למצוא לך כמה וכמה ערבים שאני מכיר אשר לא נגעו באף ישראלי לרעה! כמו כן - אם את מוכנה להרוג מחבלים את צריכה גם להכיר בעונש המוות נגד כל אזרח אחר (כולל כל אדם שאת מכירה - במידה וירצח). האם את מכירה בו? בנוסף על כך - את צריכה להבין שאם רוצח יעבור לידך ברחוב, סתם במקרה, יהיה מותר לשוטרים שרודפים אחריו לירות בך. הביני - אין הבדל בינינו לבין הפלשתינים שחיים בשטחים שלא נמסרו לרשות הפלשתינית.

בת-עמי

New member
אני מוכנה למות כאן עכשיו והיום

אני בעד הריגת המחבלים כולם ואם זה יעלה במחיר חייו של אדם חף מפשע צערי עם המשפחה. ואני גם מוכנה להיות האדם הזה שימות רק שימותו המחבלים

בת-עמי

New member
אתה פשוט לא מכיר אותי

ואתה לא מודע לאהבת א``י שקיימת בי וכן אני מוכנה למות בשבילה

merlin of chaos

New member
אני מקווה שמהסיבות הנכונות...

יהיה חבל לאבד אזרחית (בייחוד אחת מעורבת ומתעניינת כמוך) רק למען *מדינת* ישראל.

merlin of chaos

New member
לא יודע מה איתך...

אבל אני אישית לא מוכן למות למען המדינה הזוועתית שהקימו כאן. הפוליטיקה מתדרדרת. השחיתות חוגגת. הזכויות נשללות. המיעוטים (בעיקר המוסלמים) מקופחים. הגזענות בשיאה. האלימות - בכלל אין מה לדבר. בקיצור - מכה! אבל! אני מוכן להילחם ולמות למען ה*ארץ* הזאת. כל מי שאי פעם טייל בארץ הנהדרת הזאת - אבל באמת טייל בה - יודע למה אני מתכוון. אני מוכן למות למען ילדי יוכלו ליהנות מהמקום. אני מוכן למות למען האנשים היקרים לי אשר גרים פה. אני מוכן למות בכדי שחברי יוכלו להמשיך ליהנות כאן. ימשיכו בחייהם. בשביל זה אני מוכן למות.

B.Shokor

New member
מסכים / לא מסכים

דבר ראשון המיעוטים במדינה זאת הם לא המוסלמים, וכשאתה אומר מוסלמים אתה פוגע בדת האיסלאם בצורה ישירה לגמרה, כי ערבים זה (מוסלמים, נוצרים, דרוזים, ובדווים - ובקשר למיעוט הוא בסידור הבא: (מהגדול לקטן): מוסלמים נוצרים דרוזים בדווים אני מאוד מאוד מסכים איתך לגבי הארץ שלנו, כי אני אחד האנשים (דווקא השנה) שטייל המון המון ברחבי הארץ והכרתי/האמנתי בדו-קיום יותר. פשוט מאוד יש לנו ארץ מאוד מאוד נהדרת, וחבל שרק מיעוטים מהעם ששמים לב לכך. שלך ב.שוקר מ.הפורום

merlin of chaos

New member
הבהרה.

איני חושב שדברי היו אנורים לפגוע במוסלמים. הם דווקא מזדהים איתם. כמו כן ציינתי שאיני מתכוון שהמוסלמים הם המיעוטים היחידים. לא אמרתי ``ערבים`` משום שהערבים הם *עם* - וכאן הם ישראלים ולא ערבים. אם היו ערבים - היה הגיוני אפילו להעיף אותם ממדינתנו... למרות שגם אז לא הייתי תומך בכך. בכל אופן - אני מתנצל מעמקי נשמתי אם פגעתי באדם כלשהו בדברי. סליחה.

בת-עמי

New member
אב אני מוכנה למות בשביל המדינה

כמה שהיא זוועתית זאת מדינת ישראל וארץ ישראל

בת-עמי

New member
אתה כנראה ממש לא מבין

אני מודעת לעובדה שיש הבדל אבל זה לא סותר אני אישית חושבת שהמדינה הזאת מספיק חשובה למות בשבילה וגם בשביל הארץ הזאת

בת-עמי

New member
אני שמחה שהבנת

אבל אני תופסת את זה בקטע של חבל כל אדם עם הסדרי עדיפויות שלו ועם הגבולות שלו

למעלה