בוםבמלה 2007

בוםבמלה 2007

אז... היה נפלא! מדהים! דרך הבומבמלה נפתחתי לכ"כ סוגי מקומות ואנשים חדשים... למדתי להכיר את עצמי יותר טוב וגדלתי ! למדתי לקבל את המצב כמו שהוא.. זה מוזר שבא לי לשמוע עכשיו רק שירים שמחים!!!! הייתי במדיטציות... ריקודי סלסלה ורגאיי... הכרתי אנשים טובים וגם טובים פחות.. התגלתי לעולם חדש ! אני מקווה לחזור לשם גם בשנה הבאה .. המקום הזה הוא בחלט עושה לך הרמוניה והרגשה טובה ! מומלץ בחום! להת'.

איזה יופי!!!

ואם בא לך להרחיב לגבי סדנה מסויימת שהשתתפת בה, ממש אשמח לשמוע

זה בטבריה?

לא ממש יודעת מזה ה"סגול" הזה. קצת פרטים א אפשר :] סליחה על הבורות תודה . שלי

חבר'ה:)

רק לידע כללי- סגול מאוד שונה משאר הפסטיבלים בארץ (חוץ מזורבה) זה לא פסטיבל רגיל, זה פסטיבל קטן, ומוגבל באנשים, ללא הופעות, מאוד איכותי בסדנאות שלו, לרוב מי שמגיע הם אנשים שהם או בעלי משפחות, או מטפלים או חבר'ה שהגיעו להעשרה רוחנית או.. מסיבות דומות- פשוט תקראו באתר. לא להופעות והפנינג:) זה לא נועד להרחיק, רק שתדעו לאן אתם מגיעים.בגלל זה גם יש סינון בהזמנת כרטיסים.

:)

השנה היה מדהים באשרם.. ובכן- כמו בכל שנה. לקבל את הזריחה עם מוש בן ארי (רגע, אני רק אחייך כאן להנאתי) ומנחים נפלאים שהעבירו סדנאות מדהימות- ובכלל.. זה המדבר:) בעז, רק במאמר מאוד לא מוסגר- תגיע ליערות הכרמל, לים המדהים בצפון, לכל מקום אחר ושונה מהמדבר.. ותראה שלכל מקום יש את הקסם, היופי הפלא שלו. אם אתה פתוח ומקבל ורוצה לראות.. הרי הפלא והקסם- הם בתוכך:) שבוע מדהים, מחייכת..

בהזמנות

כשיצא לי להגיע לא אפספס כלום ואני יודע לזהות מקומות עוצמה
, שבוע נפלא

:)

אני מקווה שתגיע ותהנה ותפיק! אנחנו יוצרים את ההזדמנויות:) הרי יוצא כאשר אנחנו עושים שייצא:) כשזה נכון וטוב לנו.. מכל הבחינות, וזה בסדר גמור כאשר זה לא. לא הייתי השנה, ומזה כמה שנים לא. חברים טובים ויקרים, מורים יקרים לי היו, שהעבירו שם סדנה היו שם. ומאוד נהנו:) אמן, שבוע מדהים, לכולנו!

למעלה