בוםבוםבום.

../images/Emo221.gif אם באה לך אני יכולה להכין

שלט ולכתוב עליו 338 בגדול משני הצדדים ולהרים למעלה וכך הבנות לא יאבדו לנו באמצע כי כולן ידעו לאן צריך ללכת

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifנשמע גם נוח יותר ^^

ובטוח יהיו בנות שאח"כ יחזרו לעזריאלי לאוטובוסים ורכבות- אז נוכל לחזור ביחד והכל

Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מישהי מכן הייתה בכלל בפארק הירקון? כי זה נראה שלחלקכן אין מושג בכלל על מה אתן מדברות! אבל אתן יודעות מה? תעשו מה שבא לכן.. לא רוצות פארק הירקון? לא צריך. ברגע זה אני מפסיקה לשכנע אתכן.

InvisibleTouch

New member
וואו. אבל למה את לוקחת אישית?

נראה לי שהרוב מסכימות על העניין שניפגש בעזריאלי ואח"כ נלך לשבת בפארק. ולי זה נשמע הכי טוב. יאללה קארינה ויאנ. תמצאו תאריך שנוח לכולן^^.

Karin917

New member
...

כי למה לא להיות כנים ופשוט להגיד שלא בא לכן? הרי גם הפארק שאת הצעת הוא מחוץ לעזריאלי ופתאום לאף אחת אין שום בעיה. ויאנה בכלל הסכימה שנארגן ביחד?

o0Invisible0o

New member
זה לא רק זה קארין, יש פה בנות

שההורים שלהם פשוט לא ירשו להם!! ואני יודעת שאין ממש דרך לפקח על זה, אבל אני אישית לא הייתי רוצה לשקר להורים שלי..ואם הם לא היו מרשים לי..נניח, פשוט לא הייתי יכולה ללכת. הבנת? זה לגבי בנות שלא מרשים להן. רכבת- סבבה, יש. אבל מה עם אוטובוסים? זה קצת יותר מסובך להגיע לשם באוטובוס. חוצמזה, הרבה יותר קשה לארגן אוכל כשאת יודעת איך זה במפגשים, ברגע האחרון לזאת לא מרשים, וההיא תאחר..ואחת שכחה להביא את השתייה..ושכחתן לארגן כוסות..והיא לא אוהבת את הסלט שזאת הביאה. אז זה בלאגן.
חוצמזה, לאיודעת. יכולות להיות כ"כ הרבה בעיות, זה לא רק פחד משינוי..זה פשוט באמת מסובך.o_0 ואין לך מה להעלב/לקחת אישית. עזריאלי זה ידוע, נוח וקל לאישור הורים. אפשר ללכת לפארק ברגל.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהבעיה היא לא

בשינוי במקום או הרעיון של הפארק- העובדה היא איך להגיע לשם בהתחלה. אז אם מגיעים לעזריאלי קודם ואוכלים שם ומחכים שכולן יבואו ואז הולכים ביחד ברגל לפארק ובסוף כל מי שצריך חוזר יחד לעזיראלי לרכבת ולאוטובוסים- זה הרבה יותר נוח, נגיש ויעיל

noy tofi girl

New member
לפי דעתי פארק הירקון יותר טוב

כי מה הסיכוים שיהיה שם פיגוע? וזה גם כייף כזה נו כי דשא וזה חח ויש שם גם תחת רכבת אבל תעשו מה שבא לכן לא ניראלי שאני יבוא

למעלה