בול רוטרי - ישראל 1979 האם למישהו מחברי הפורום יש אפשרות למצוא לי את הבול?
R rachelea New member 12/11/03 #1 בול רוטרי - ישראל 1979 האם למישהו מחברי הפורום יש אפשרות למצוא לי את הבול?
ד דייג שמח New member 12/11/03 #2 בלי קשר לבול אני זוכר שהתעניינת אז אולי זה יעזור : חוג בולאי רוטרי בישראל אייבי ברכה, הפרדס 6 א' כפר סבא 44258 לקבל מידע בטלפון 09-9420174
בלי קשר לבול אני זוכר שהתעניינת אז אולי זה יעזור : חוג בולאי רוטרי בישראל אייבי ברכה, הפרדס 6 א' כפר סבא 44258 לקבל מידע בטלפון 09-9420174
R rachelea New member 12/11/03 #3 תודה מחר אתקשר אליו כפי שכבר כתבתי בשעתו, ביקש ממני אספן בולים מחו"ל את הבול. ייתכן ובחוג בולאי רוטרי יוכלו לסייע לי באיזה פריט יפה במיוחד שהוצאנו בנוסף לבול עצמו. תודה.
תודה מחר אתקשר אליו כפי שכבר כתבתי בשעתו, ביקש ממני אספן בולים מחו"ל את הבול. ייתכן ובחוג בולאי רוטרי יוכלו לסייע לי באיזה פריט יפה במיוחד שהוצאנו בנוסף לבול עצמו. תודה.
ת תמיר1991 New member 12/11/03 #4 הוצאנו עוד פריט בנוסף לבול? כאספן ישראל לא שמעתי על פריט נוסף... אנא ספרי לי עליו. ודורון- יש לך עדיין את מעטפת היום הראשון של רוטרי? אולי רחל תצטרך... תמיר.
הוצאנו עוד פריט בנוסף לבול? כאספן ישראל לא שמעתי על פריט נוסף... אנא ספרי לי עליו. ודורון- יש לך עדיין את מעטפת היום הראשון של רוטרי? אולי רחל תצטרך... תמיר.
ר רוזן71 New member 12/11/03 #5 רחל שלום... בס"ד. כיתבי לי במסר לאן לשלוח, ואשלח לך את הבול+מעטפת היום הראשון. רוזן.