בול מה שאני חושב

Harrington

Well-known member
מנהל

לאף אחד בירושלים או בוושינגטון לא אכפת מהעבודה שלכם או מהמשפחה שלכם. הם רוצים שתתרגלו לירי פעם בכמה שעות, העיקר שהם יוכלו להמשיך לשבת על הכיסא בלי לתת דין וחשבון​

אם זה "בול" מה שאתה חושב, יש מצב שאתה אידיוט לא פחות ממי שכתב את דברי הבלע השטותיים האלה. חבל. במקומך לא הייתי צורח את זה מהגגות...

אכן רוצים להרגיל,

ראה כתבת"ממד עד פסח" כי ממש חשוב להם להוריד את המשטרים הבעייתים במזה"ת בשביל דרך סחר

כמו שאמרתי לך ולא האמנת לי.

דורי 1981

Well-known member
אז אתה לא מסכים לדברים הבאים: היו כשלים בהכנת העורף; כמו כל פרויקט, המלחמה תיקח הרבה יותר זמן ולפיכך תעלה יותר כסף; טרם הופקו לקחי המלחמה הקודמת (שהוצהר שהיא "ניצחון לדורי דורות" בלי כיסוי, כמובן); ושעל אף היותה סופר צודקת, נתניהו ינסה לעשות עליה רווח פוליטי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז אתה לא מסכים לדברים הבאים: היו כשלים בהכנת העורף; כמו כל פרויקט, המלחמה תיקח הרבה יותר זמן ולפיכך תעלה יותר כסף; טרם הופקו לקחי המלחמה הקודמת (שהוצהר שהיא "ניצחון לדורי דורות" בלי כיסוי, כמובן); ושעל אף היותה סופר צודקת, נתניהו ינסה לעשות עליה רווח פוליטי.
אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, במקום להמציא לי סדרה של המצאות ו(אי-)הסכמות ממוחך הקודח, תרגיש חופשי לעדכן.
עד אז, אין לי מנוס אלא להשאיר אותך להתמודד לבד עם המצאותיך חסרות ההקשר לענין, לדברי, לדעותי, או לציטוט שהבאתי בתגובתי.

למעלה