בולש עבורך..

גל ים..

New member
בולש עבורך..../images/Emo77.gif

אתה מאחורי מסך רואה לא ניראה - לא יודעת מי אתה. זר גמור צל בלי פנים רק מחול אותיות - מרצדות הופכות למילים. קוראים לזה מדייה - תקשורת חדשה וירטואליה - טלפון בלי דמות או צורה. רק מחול של אותיות הופכות למילים משפטים, סתם ריקוד בשניים, בלי גוף ובלי פנים. לא תוכל לנשום - להרגיש פעימת הלב, לא תוכל להביט אל העיניים להרגיש סערת הלב מבפנים. מחול של אותיות הופכות למילים - משפטים ריקוד בשניים נעלמים עם סוף יום אל בינות מסכים - הצללים. אז איך נפרדים כאן שאלת במבוכה? האומרים להתראות או שלום, או מכבים כך סתם המסך. בלי להביט חזרה. איש ללא דמות בלי פנים וצורה אומרת לך בחיוך במעט מבוכה שלום להתראות ואם אפשר אז להת' גם מחר באותה השעה. גל

בולש

New member
גל ים ../images/Emo25.gifתודה../images/Emo23.gifוזה עבורך../images/Emo77.gif

גל ים יקרה רובנו כאן בבחינת נעלמים שאם לא כן הטוב שבכתב לא היה למרות שנהדר לפגוש את את האדם שבין השורות ההקדשות שכאן מחחמות את הלב גם כשאני קורא הקדשות לא לי עבורך יש לי כמה שורות מביט לאחור דמותך שם באור כצללים בערפל צוחקת נבוכה לקולך ניגשתי אחרייך גיששתי את שאהבה נפשי חיפשתי תרתי בתוך התיבה והנה התפזר הענן ודמותך נגוזה בעשן וקולך ענה בי כהד הייה שלום אהובי לדרכי יוצאת ואולי עוד אשוב בדרכים עלייך אחשוב והייה כי רגשותיי יגברו אשוב

גל ים..

New member
יושבת על ../images/Emo188.gifשולחת לך ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif|גיט

יושבת על ענן מציירת חלום כותבת לך שיר מציירת לך שלום חיוך בצבע כתום וזהו רק עוד קצת מושכת לי את זה המכחול אל כן הצבעים לצייר את הים את הגלים השוצפים לצייר את השמש זורחת על בית האלוהים יושבת על ענן מציירת חלום מכחול בידי וכן הצבעים ורוצה כל כך לצייר לך שמיים תכולים וחיוך גדול על הפנים ולראות איתך שוב את היונים לצייר איתך חלום להביע משאלה לספר לך על פייה מאגדה.. ורק עוד מעט הבוקר יזרח על העולם והציור על הקיר יעמוד יחייך אל כולם אך האם תדע שציירתי זאת עבורך ולא אל כל איש המתבונן אל תוכה? רק זאת שאלתי ודמעה זלגה אך שתקתי והמשכתי להתבונן ביופייה.. עבורך הגשתי זו המתנה.. גל

גל ים..

New member
שבת שלום נועם ...

כן לפעמים משכימה קצת לפני כולם.. מה שלומך יקירה?? גל

בוקר טוב...ושבת שלום...../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

לכל המשכימים והמאחרים. יוצאת לטייל בחיק הטבע, סל פיקניק יין, לחם גבינה וזיתים ואם ירד גשם לוקחת מיטריה. שבת נפלאה לכולם. מכורה לאהבה.

בולש

New member
../images/Emo51.gifגם אני יושב../images/Emo48.gif וחושב../images/Emo25.gif

כן גם אני יושב לפעמים ויוצאות לי כל מיני מילים מתוך המחשבות ביחוד כשאני קורא מתוך הלבבות של המחברים אני רואה הרבה אהבה שנותרה עזובה כמו בובה ישנה ללא ילדה השמים שלך בהירים ונבלעים בים כל היונים מלקטות זרדים לקן החיוך ירד לי ללב ואני שולח לך יד מלטפת ומוחה דמעתך ומתרגש איתך ואני כותב לך שיר לא אין בו מנגינה אך יש בו תחינה כשאת קרובה אני מתרגש רוצה גם אותך לרגש הביטי לתוך עיניי הביני שמעי הלמות ליבי האמיני לא יכול לך להסביר את שליבי מבעיר ואיך לך לומר יקירה את המשפט שאת מכירה אהבתיך עוד מאתמול ואוהב אותך גם היום

נועםבת11

New member
נראה לי שכולם עדיין ישנים כאן.

התמונה שצרפת מדהימה. איך עבר עליך היום ?

בולש

New member
נועם נעמת לי כנועם שבת../images/Emo141.gif

תודה לך על המחמאה שבת עברה כמו הרבה שבתות אוכל קריאה ולשתות גם שפת הים ביקרתי שירים שמעתי חשבון לכל השבוע שיבוא לטובה עלינו ועל בית ישראל ותרשי לי נועם בנועם לשיר לך חיבור מנועם בגלל אהבתי נדמה לך נדמה לך שאני חולם קראת את שיריי ונדהמת קראת שוב ולא האמנת שדמותך נטעה בי אהבה ואהבתך הכתה בי שורשים וצמחה כשיח שושנים נשבו הרוחות והצליפו הגשמים הצמחיה שלכת ושיח השושנים הרחיק לכת ובמלוא הדרו הפריח שושניו ובתוכי חדרו כל קוצניו

נועםבת11

New member
אני לא מאמינה באיזו מהירות אתה מגיב

ואיזה פנינים אתה כותב. נפלא. ערב נעים. כמה זמן אתה בפורום ?

בולש

New member
נועם

פשוט מאוד כשאני רואה יד מנופפת לי לשלום אני שולף את המחברת ובוחר משהו תואם ושוב תודה לך

בולש

New member
הבנתי שהתכוונת לורד

אני בפורום בערך שבועים ואני אוהב להיות כאן

למעלה