בולשיט?

Truth

New member
בולשיט?

בחייכם, כוכבים שמשפיעים על חייהם של בני אדם? כמה תמימים אפשר להיות? אנשים בפורום הזה רוצים לבדוק אם כדאי להם להחליף מקומות עבודה או לנסות להוליד ילדים בתאריכים מסויימים, באותה מידה הם יכלו להטיל מטבע ולהחליט לפי התוצאה. כדאי שתתפכחו ותתחילו להשקיע במובנים יותר מציאותיים של החיים, תעשו את ההחלטות שלכם בעצמכם ובהתייעצות עם הקרובים אליכם. אל תשלו את עצמכם, חבל.

גיא^

New member
רגע, חבר

יש בעולם רק פיזיקה ומתמטיקה אין נסתר וגלוי אין אהבה אין רגשות רק אבנים ואנשים ? יכול להיות שאתה צודק בעצם אבל אולי לא ? מי יודע

למה לא להשתמש בתרגום לעברית?

שלום ´שעון מעורר´, אכן אתה לחלוטין צודק!!! הכוכבים לא משפיעים על האדם. אתה לחלוטין לא צודק!!! הכוכבים מהווים מראה המאפשרת לאנשים לדעת את ההשפעות, תדרי האור (אנרגיות) הפועלות בהם ומעוררות אירועים בסביבתם. מראות אלו עשויות להיות מדוייקות לחלוטין, לו האנשים לא היו שואלים שאלות כה מרובות על אהבה, זוגיות וכו´ אלא מבקשים את ההדרכה המתאימה לעבודה עצמית. באשר להולדת ילדים וכן הלאה, במצב אנרגטי מסויים יכולת העיבור קלה יותר - נבדק מדעית. לכן, אני תוהה מדוע אתה חושב כי ´לרדת על האנשים באופן מוחלט´, לא לתת כבוד לאחרים, להתיחס אליהם בזלזול ולנסות לתת להם להרגיש לא חכמים, מדוע זאת דרך הפעולה שלך? מה זה אומר עליך ועל הרצון שלך להרגיש חכם לא באמצעות הצגת תחומי ידע ומומחיות אלא על ידי ביטול אחרים? ברכות לבביות, אסתיה חוטר גזע

Truth

New member
...

אין לי שום רצון להרגיש חכם...במיוחד לא פה, לאנשים שאני לא מכיר ואין לי מה להוכיח להם. להיפך, אני יודע שלא משנה מה שאגיד, אתם לא תשנו את דרככם, ותמשיכו להאמין במה שאתם מאמינים, פשוט ניסיתי לעזור לכם. ויאירי פה נראה די מתגונן יחסית לאחד שמנהל את הפורום, אולי בגלל שדברי יכולים לגזול לו את הפרנסה.. בכל מקרה, אמרתי את מה שרציתי להגיד, אתם יכולים להמשיך לחשוב שהכוכבים הם "מראות" לחיים שלכם, למרות שכל האסטרולוגיה בעצם מבוססת על החלוקה של "שנה" (שנה היא מושג שהוגדר על ידי בני אדם ובאותה מידה היתה יכולה להיות כמות אחרת של זמן) ל-12 חלקים, והרעיון שאם נולדת בזמן מסויים, אפשר לדעת איך ייראו חייך השבוע/חודש/שנה הוא די מגוחך לטעמי (מה אם זמן הלידה שלי הוא בדקה האחרונה של מזל מסויים, אם הייתי נולד דקה לאחר מכן חיי והאופי שלי היו שונים?!....) רק תחשבו על זה, תודה.

בכל חודש קם האידיוט התורן ומנסה

לחנך אותנו: הוא כמובן יודע הכל, ומנסה להעניק מחכמתו לנו, הבורים הקטנים והאבודים שלא רואים את האור. כן, כולם מורים או גננות, וכולנו מנסים לחנך אותנו. תודה, תודה, ושוב תודה. ורק שאלה קטנה שלא הבנתי: מה בדיוק אתה עושה כאן, גננת חביבה ?

ערב/לילה טוב יאיר - ברוך הנמצא!

מה שלומך? א´ אף אחד לא אומר שהאדם משתנה כל חודש, אולי רק כותרת השם משתנה? ב´ אולי באבסורד של ההודעה שלו יבינו האחרים עד כמה אין טעם להתיחס לדבריו ברצינות, אולי יתחילו לשאול שאלות, ובעזרת הכוונה פנימית הן/הם יגיעו אליך ללמוד אסטרולוגיה. ברכות אסתיה נ.ב. למזל טוב, חתמתי אתמול על חוזה המעבר לדירה הבאה שלי בירושלם. מתי תבוא לראות את הספרים?

הללווו אסתיה.. ../images/Emo13.gif

אכן, לא חשבתי על זה: אולי זה באמת אותו אחד ? איזה פחד.. מין מורה\גננת ענקי כזה שמנופף לך אצבע מול הפרצוף, ובקול צרוד אומר לך שהכל שטויות.. ולגבינו-המזג בחוץ לא ממש איפשר השבוע, אבל בלי נדר - מייבי אין סנדיי. אתקשר. מקווה שאת לא קופאת שם..

היה כפור אמיתי, למעט הטיול בשלג

השלג של ערב ד´ - שהתחיל מייד לאחר חתימה על חוזה שכירות הדירה - היה יבש וענק ופשוט ´דרש´ שאהיה בחוץ, אעמוד ואטייל בו. כמו דשא רך ונעים אשר כהרף עין לימד אותנו את האמת שבבסיס היקום - האחדות - הכל הפך לבן! לא היה הבדל בצבע, דת, זן וכו´, כפי שאין הפרדה ביקום מהכיוון של הבורא או ביחס לנבראים, כאשר הזוך הלבן הוא בסיס חייהם. ביום א´ נא להתקשר לפנות ערב או בערב, גם אחרי שאתה מסיים ללמד/ליעץ. ביי

בולשיט? לא!

אל תשפוט את מנהלי הפורום בקשר לזה. וכמו שאסתיה אומרת כוכבים לא משפיעים על חייהם של בני האדם, הם רק מדריכים. דרכם אסטרולוג יכול לראות דברים כאלה. בכל מקרה אף אחד לא אמר את זה, זה אתה עכשיו שאלת בלי שום קשר לכלום. זה שאנשים שואלים שאלות כאלה בקשר למתי כדאי להם ללדת את הילד, ואיך לקרוא לו ולכלב שלו,זהלא קשור למנהלי הפורום, ולמה שבעיקרון אמור ללכת פה. זה שאנשים חושבים שהם יכולים לקבל את התשובות בקשר לכל נושא בעולם ובחיים האלה, זה לא אשמת האסטרולוגים ה´טובים´ כביכול. יש שמטעים את האדם למען מטרות אישיות, או חברתיות, או סתם משיעמום, ולנסות להוכיח לעצמם כמה שליטה יש להם באנשים ובחיי האנשים השואלים שאלות מסוג זה או אחר. אל תגיד לנו שאנחנו משלים את עצמינו, כי זה מה שנקרא אמונה, אם אתה מאמין שזה לא נכון, אללה ווכבר, כל אחד באמונה שלו. זכותך לחשוב איך שאתה רוצה, אבל אל תבוא לכאן להגיד שאנחנו לא צודקים, או משלים את עצמינו וכ"ו. מבחינתינו ומבחינת אסטרולוגים מקצועים יש לנו הוכחות למה שאנחנו טוענים. מחצית העולם הזה מאמינה באסטרולוגיה בדיוק כמו שהחצי השני לא מאמין. וקורא לעצמו "על הארץ" או "הגיוני". תודה ושבוע טוב. maya.b.a

Truth

New member
מאיה

האסטרולוגיה כן מתיימרת לקבוע את אופיו של בן האדם וארועים שייקרו לו בחייו רק על פי תאריך וזמן היוולדו. ובקשר לאמונה, כבר אמרתי שאם אתם רוצים להאמין במשהו בבקשה, אבל זכותי להביע דעה שונה, וללא דעות שונות, לא הייתה התפתחות בעולם, לא היינו מגלים שכדור הארץ עגול (ה"אמונה" שרווחה עד זמן לא רב מאוד) וכדומה.

dean bar

New member
אם אנשים שלמדו אומרים לך שלא!!!!!

אז למה אתה מתעקש שכן הרי אתה לא למדת אז שב בשקט! נמאס לי מאנשים שלא יודעים על מה הם מדברים חושבים שיוכלו לחנך אנשים אחרים שכן יודעים.

ושוב... לא!

הנה אתה אומר אסטרולוגיה. מזו אסטרולוגיה? אסטרולוגיה, זאת לא אמונה, זו דת, זו תורה מסויימת, משהו ששייך לנו, המאמינים, האסטרולוגיים למיניהם. אסטרולוגיה היא לא דבר בעל נשמה, היא לא דבר חי או משהו כזה, אתה מדבר עליה כאילו היא הייתה מין גוף בעלת כוחות, שהרי היא לא כזאת. מאמיניה, ותומכיה, לצערינו, עושים איתה מה שהם רוצים. אתה לא חייב לקרוא בבוקר את ההורוסקופ ולתכנן את היום שלך לפיהו, אתה יכול לקרוא אותו בסוף ולתת לעצמך מין סיכום של היום, ואז לראות אם זה נכון. ואם לרוב לא יצא לך נכון, אז כנראה שהתעקשת לשנות לעצמך את היום, או שההורסקופ היה מיועד לרוב בני המזל, ולא לכולם, שכן לכל אחד יש תכונות משלו לא חשוב מה המזל שלו. "ובקשר לאמונה..." כבר אמרת? לא. לא אמרת שזכותינו, ולא אמרת נעליים, אני אמרתי את זה, אתה פשוט יודע שאני צודקת, אני וכל מי שאמר את זה. שלא כמוך, אני לא אמרתי שלא זכותך, ואכן, זכותך להביע כל דעה שתרצה, בדיוק כמו שזכותינו להאמין במה שנרצה, אבל זה פוגע כשאתה בא וחולק על האמונה שלנו. זה כמו שאני אגיד לך שזה טיפשי שכל מה שאתה מאמין בו אתה חייב לראות בעיניים. או לא חשוב במה אתה מאמין. אנחנו חולקים על המון דברים, במקום להקשיב ולנסות, ולכן יש כ"כ הרבה תרבויות בעולם. כן זה מעניין והכל, אבל הרוב, פשוט מאמינים במשהו לשווא. כל הקטע של להאמין במישהו או משהו, זה סתם, זה רק כדי להביא את הדברים שאתה מאמין בהם מעצמך, מבפנים, אני מאמינה שאסטרולוגיה באה להדריך. זה כמו המאמינים בפסלים. האם הפסל יכול לקיים משהו? לעשות או להגיד משהו? אנחנו יודעים שלא. אבל האמונה של הבן אדם כ"כ חזקה, שהוא לא שם לב שמה שהוא קיווה שהפסל או מה שהוא מאמין בו יעשה בשבילו, הוא עשה בעצמו. וכשפיסיקה, וצורת כדור הארץ וכ"ד... יהיו קשורים לאמונה ודת, תודיע לי. עד אז יום טוב. או לילה טוב. maya.b.a

1יפעת1

New member
למה לא?

מעניין למה את כותבת באתר הזה אם את חושבת שמי שנמצא פה הוא תמים וזה סתם שטויות? אני לא רואה בזה שום דבר רע אם לאנשים זה עושה כייף לקרוא ולהרחיב את האופקים שלהם לגביי אסטרולוגיה כמובן לא לתכנן ילד לפי זה אבל פעמים זה נחמד לשקוע בחלומות למה לך זה לא קורה?

למעלה