בולם אחורי...

טרקר 50

New member
בולם אחורי...

הבולם האחורי בטרקר שלי סיים את חייו , שאלתי היא האם אפשרי להתאים לו בולם של חברה אחרת ( לדוגמא ימאהה באמפ ) והוא יעבוד טוב עם הקטנוע. אני שואל זאת מכיוון שנאמר לי במוסך שהבולם של הטרקר הוא באיכות ירודה ולא כדאי לשים עוד אחד כזה. אם זה אפשרי אז איזה בולם ניתן לשים. תודה!

M a x

New member
איש

פעם רביעית שאתה שואל,לא קיבלת תשובה ..... נראה שאין אף אחד שיודע. אז בבקשה די.

טרקר 50

New member
קודם כל פעם שנייה שאני שואל...

אבל לא משנה אני מודה מאוד לכולם על העזרה והנכונות לעזור לי.

JackR1

New member
שמע.. בחיי, לא יודע, לא ניסיתי.

אף פעם לא היה לי טרקר, או בכלל כל טוסטוס 50, או בכלל קטנוע כלשהו. באופן עקרוני אני בטוח שניתן להתאים בולם אחר. איזה - לא יודע. צריך לשאול במוסך..

אהוד א1

New member
ריגשי?

קיבלת אחלה יחס.לפחות ממני.תפנה במסרים למי שהפנתי אותך וכנראה שיהיה בסדר.

טרקר 50

New member
שום ריגשי ../images/Emo46.gif

היחס הוא אינו אותו יחס כמו אל חברים אחרים פה בפורום וזה לא שאני נמצא כאן בפעם הראשונה.

אהוד א1

New member
יש לנו כאן בחור רגיש....../images/Emo6.gif

טרקר ידידי,אתה צריך להבין שני דברים בסיסיים: 1.אף אחד כאן לא חייב לך כלום.ירצו - יענו.לא ירצו - במקרה הטוב לא יענו ובמקרה הרע יציקו לך. 2. לחלק גדול מהגולשים כאן אין רשיון נהיגה ולחלקם האחר יש רשיון אך אין דו"ג.ולכן,במקום להתעסק בדברים החשובים הם עסוקים ב"פה זה פורום אופנועים-תלך לפורום קטנועים" וזה בסדר,ידידי,תלך לשם.שם באמת תקבל תשובות ועזרה. ותזכיר לי לארגן לך חיבוק קבוצתי במפגש הבא...

טרקר 50

New member
שמע...

לא חשבתי שמישהו חייב לי משהו , וגם לא ביטאתי בדברי חיוב של מישהו לענות לי אבל בסך הכל אמרתי שהפנו אותי לכאן , ובמקום לשלוח מסר לבן אדם שרוב הסיכויים ייקח את זה כחוצפה שמישהו כמוני ישלח לו מסר , הפניתי את השאלה לפורום עצמו. אז מה יש לא פגעתי בשמך בזה שאמרתי שהפנו אותי.

למעלה