בולים

האספן

New member
בולים

מחפש בולים שנושא: מנהיגים רוחניים ורבנים(וגם חותמות,כמו החותמת של ביקור האפיפיור בשנות ה-60,אבל המעטפה והבול הם רגילים) ספינות,סירות,וים בתי כנסת ודברים יהודים(חנוכויות,מנורות,מגני דוד,סיפרי תורה,רימונים וכו') מעטפות ובולים על עדות ועליות,בעיקר מיזרחים ימי זיכרון וימי עצמאות בולים ממרוקו,ובולים ישראלים שקשורים למרוקו(כמו בול על התילבושת המסורתית ובול על מלך מרוקו) בולים מתימן ------------------------------------ בתמורה יש לי בולים מכל העולם

ronmerav

New member
כבר יש שרשור בנושא בולים

וחבל לפתוח עוד אחד. זה גורם לשרשור אחר להעלם, ואני מציין זאת כי לפני מס' דקות פניתי לאריק בבקשה למתכון שמן זית מוקצף, והופ - זה קפץ לעמוד 2. אז אני מבקש להציץ שם. תודה.

האספן

New member
(מנצל"ש) בולים

ראיתי בגלריית "בולים טרם הקמת המדינה" בול של נהריה,של מי הבול הזה?מה רוצה בעדו?(כי אני מנהריה אז אני רוצה את הבול הזה..) עם למישהו יש עוד בולים של נהריה אשמח להחליף איתו..

שַׁי

New member
מנצל"ש - ../images/Emo63.gif נודע לי כי במוסף החג

הסִפרותי של "ידיעות אחרונות" התפרסם ספור קצר מאת נתן זך. נתן זך עתיד להוציא לאור בזמן הקרוב ספר שירים חדש, וכן ספר פרוזה - ספורים קצרים, וזו היא התנסותו הראשונה בסוגה ספרותית זו. לצערי, לא הצלחתי לשים ידי על הגליון. אשמח מאד אם אחד מחברי הפורום, שהעתון בידו, וסורק בידו - יוכל לסרוק עבורי הסִפור הקצר
ההתרגשות רבה, אני פשוט משתוקק לבחון את נסיונותיו הראשונים של זך בתחום זה. תודה מראש- שי.

העיתון בידי, סורק בידי השניה,

ואסרוק ואשלח אליך מחר עם שחר, אחרי שהבנים יתעוררו ומישהו מהם יחבר לי את הסורק למחשב...

שַׁי

New member
אשמח למוסף השלם, על-מנת לשומרו, כמו

כן, לסריקה של מחר-בבוקר, על-מנת לספק את היצר
חן חן לכם על ההיענות המהירה

למעלה