בולים

tuviar

New member
בולים

אני אוסף 25 שנה בולי ישראל קרן קימת ורכבות ויש לי כתובת של איש נפלא בפנסיה שמוכר בולים שכל תמורתם הינם לצדקה ויש לו אלפי בולים מכל העולם וזהו עיסקו מכיון שזאת ההודעה הראשונה שלי בפרום ובכלל רציתי לציין שאני נהנה כבר כמה חודשים לצפות בפורם ולכן תודה לאבא של נועם לפרטים נוספים ליצרת קשר [אני לא יודע אים מותר לפרסם כאן מספר טלפון ] לכן אבקש ליצור קשר דרך הפורום ולהיות פעיל בפורום בתודה

avitalit

New member
ברוך הבא .../images/Emo24.gif

נשמח לראותך פעיל כאן בפורום ולתת מניסיונך הרב ומהותק המצטבר של העיסוק בבולים . אשמח לקבל במסר אישי את השם והכתובת של אותו אדם ובכך להגדיל את התמורה לצדקה ! זה מעשה מאוד מבורך ואשמח לתת יד . יש לי כמה בולי קק"ל ובולי רכבות . שלח כנ"ל גם את פרטיך ונבצע החלפות סוף שבוע נעים ושבת שלום איציק

python 4

New member
ברוך הבא!

גם אני אוסף בולי ישראל וקרן קיימת (יש לי כבר 5, לא לזלזל!). יש לי כמה להחלפה בנושא רכבות - אם אתה רוצה צור קשר גם איתי במסרים!

טוביה שלום וברכה.

עשרים וחמש שנה אתה אספן, ורק עכשיו אתה מצטרף לפורום? איפה היית עד עכשיו? יש לי המון שאלות לשאול אותך, ואתה לא חייב לענות על הכל בבת אחת: האם אתה חבר באגודה הישראלית לבולאות תימאטית (איל"ת), או באגודה בולאית אחרת (למשל - ATA)? האם אתה גם מציג את האוסף? מה כולל האוסף - רק בולים או גם חותמות ופריטים אחרים? לפי מה אתה מסדר את האוסף - יש לך רקע / ידע ברכבות? למה דווקא רכבות? ספר, צרף תמונות אם בא לך. לגבי השאלה שלך האם אפשר להשאיר פרטים בהודעה, אני מפנה אותך להודעת המנהל בכניסה לפורום. כדאי לקרוא. אגב, אתה מכיר את המאמרים והגלריות שלנו? כדאי לך לעשות שם סיבוב. בקיצור, הגעת למקום הנכון. נשמח לקלוט אותך למחלקה הסגורה שאנחנו מנהלים כאן...

rachelea

New member
ברוך המצטרף ../images/Emo24.gif

גם אני אשמח לקבל פרטיו של אותו אספן. אולי, במקרה, יש לו בול או שניים בנושא סביבון/פורפרה/ג'ירוסקופ?

שוב אני. מה קורה עם המסרים היום?

רציתי לדעת שני דברים - אם עשית משהו בעניין המעטפה מאיביי, ולאן נעלמת בזמן האחרון - עומס לימודים?

תמיר1991

New member
נעלמתי בגלל הכדוריד,

ובעיקר בגלל הלימודים. והמעטפה מאיביי... בדיוק נגמרו לי הדולרים, וכרטיס אשראי בין-לאומי אין... מה לעשות... תמיר.

tuviar

New member
בולי רכבות

1 לא ממציג 2 אני אוסף גם שרות אים רכבות כרטסים בולי לא רשמים 3 האוסף מחולק לפי יבשות ואחרי כן ארות לפי גיבונס ודומפיל 4למה רכבות אין סיבה מיוחדת ישלי כ6000 בולים מרכבות 5לגבי תמונות אין לי כרגע סורק 6 אני חבר באילת מתחילתה

tuviar

New member
תיקון להודעה

1 לא מציג 2 האוסף כולל בולי שירות כרטסי רכבת ובולים לא רשמיים 3 האוסף מחולק לפי יבשות ואחרי כן ארצות נ.ב יש לי רשימה של כל הבולים הקשורים לרכבות

מעניין:

אז עוד שתי שאלות שמעניינות אותי: 1. האם אתה גם יודע מה חסר לך? אני שואל ברצינות, לא בצחוק. 2. מהיכן הרשימה המלאה? מי הכין אותה? ואני חוזר על שאלה קודמת - האם אתה גם אוסף חותמות ופריטים דואריים אחרים?

tuviar

New member
בולי רכבות

1 כן אני יודע לפי הרשימות סלי 2 מקור המידע שלי הם א יצא מ ATA רשימה של בולי רכבות לפי סקוט ב יש קגלוג לרכבות גיבונס ודומפיל ג במשך השנים גם צילמתי את כל בולי הרכבות בעולם ולצערי לא שמרתי אותם במחשב אלא רק בצילומים 3 התחלתי לאסוף בחודשים האחרונים גם מעטפות מיצגות של יום ראשון בתנאי שגם על המעטפה יש ציור של רכבת 4 מעטפות ישראל אים חותמות רכבתיות [גם פרטיות]

למעלה