בולים פטריוטים!!!

בולים פטריוטים!!!

יש לי שני אלבומי בולים מגניבים למדי, עם בולים לא מוחתמים (...) מסוף שנות השבעים. הם שמורים היטב, עם כל השינים, לא מקומטים, לא דהויים. עם ה...נו, תוספת הזו... בכל אופן, הבנתי שאני אמורה לבדוק את הערך שלהם בקטלוגים, רק שאין לי מושג מה זה. אם מישהו מוכן להסביר לי, או שהוא מעוניין בבולים (רובם באים בסטים....) תעדכנו אותי. אחלה יום....

python 4

New member
יעזור אם תאמרי מהי זהותם הלאומית

של הבולים - אלה בולי ישראל, או כל מני בולי עולם?

הבולים של דולי...

נכון, נכון... הם צברים לכל דבר. והם גאים בזה. אגב, ה"נו זה שמחובר להם" זה במילים גבוהות יותר שובל. אם מישהו לא רוצה ת'שובל, אין בעיה... זה גם יורד...

דולי -

אם תפתחי את הקישורים של הפורום תמצאי קישור לאתר התאחדות בולאי ישראל. שם יש קטלוג, ובו כל המחירים הקטלוגיים של הבולים שלך. לאחר שתעברי ותגלי מה מחירם הקטלוגי, תחזרי לקרוא את המאמרים והתשובות לשאלות הנפוצות כאן בנושא מחירי בולים. ואם בסוף יש לך עוד שאלות - תחזרי אלינו.

python 4

New member
איזו תלפטיה!

אבל אני נתתי לה את האתר עצמו. אתה רואה? אני גם עוזר. מהיום והלאה אני אהיה סמנכ"ל לענייני תשובות לשאלות של חדשים, ואתה תהיה סמנכ"ל (שלך, אבל מה זה חשוב) לענייני פרוייקטים מיוחדים. והפרוייקט שעומד כרגע על הפרק - מבצע רון מירב. שלחתי לך 27 מסרים בנושא, ואף פרסמתי הודעה כאן בפורום. בבקשה תענה לי! לפני שאתה הולך לישון!

python 4

New member
אל תורידי את השובלים!

את יכולה לעיין בקטלוג הבולים שבאתר התאחדות הבולאים הישראלית: http://www.israelphilately.org.il/ יש שם מחירים לכל סדרה.

נצל"ש יונת השלום

זוכרים שיש גלריית יונת השלום (אבל שלום אין
) שמתי שם יונה מיוחדת שווה לראות

למעלה