בולים מאיראן

KaNiJa

New member
בולים מאיראן

אהלן אספנים, אני עוזב לרגע את הפחיות שלי לטובת בולים שאבא של חבר שלי אסף פעם. צילמתי את האלבום (8 עמודים סה"כ) ע"מ לשמוע מה אתם חושבים עליו: איכות, שווי, עניין... כל דבר יעזור. יתכן והוא יהיה מעוניין למכור את הבולים, אך בשלב הזה אנו מעוניינים רק לדעת יותר על האוסף. תודה מראש, רונן. מצ"ב תמונה ראשונה מתוך 8

תמיר1991

New member
האוסף הוא אוסף ילדים.

כל הבולים בכל העמודים יחדיו לא שווים יותר מ- 20 ש"ח, אולי חוץ מגליוניות הזיכרון, אותן צריך לבדוק. תמיר.

avitalit

New member
תמיר ? יש לך קטלוג של בולי איראן ?

מאיפה זרקת ככה 20 ש"ח??? אולי אתה צודק אם היה מדובר רק בבולי ישראל שמוצגים שם .. אבל יש שם גם בולים מאיראן שלהם יש לבטח את המחיר שלהם .... בקיצור - תבדוק לפני שתתמחר . כל טוב איציק

KaNiJa

New member
איציק, יש לך הצעה איך אני יכול לברר

את הערך של הבולים מעבר לפורום הנחמד שלנו? אולי איזה אתר עם קטלוגים כמו שאמרת...

תמיר1991

New member
איציק, יש לי קטלוג בולי אירן,

תודות ליורם, ועשיתי מדגם מייצג ואכן הבולים הם בעריך המינימלי. אל תשפוט אף פעם לפני שתדע את התמונה המלאה. תמיר.

מדגם זה לא מספיק טוב.

תמיר, אינך יכול להסתמך על מדגם בכדי לקבוע את השווי של אוסף שלם (אתה בעצמך כותב: "אל תשפוט אף פעם לפני שתדע את התמונה המלאה"). ראה לדוגמא את סיפורו של רן.

תמיר1991

New member
בהחלט צודק, אני מקווה למצוא

זמן "לשבת" ולהעריך. בכל מקרה, אל תצפה ליותר מדי, במיוחד לא מהישראלים. תמיר.

בוסטר1

New member
לומד לקח

תמיר לא למדת לקח מפעם שעברה אתה לא יודע את הערך של הבולים ואתה ממשיך בקו יומרני שקול אותיות לפני שתקיש אותן ותלמד מטעויות

בוסטר1

New member
נורית אלטוביה

אתמול אמרתי משהו שלא צריך היה לומר והצטערתי באמת אבל היה כבר מאוחר אתמול לקחתי גם ממתק מהקופסה ללא רשות אך זה בכלל דבר אחר על ממתקים להצטער כי ממתקים אפשר לקנות וטוב לאמא לגלות ויחד למלא את הקופסא אז המצב חוזר להחות כמעט כמו מה שכבר היה וחוץ מזה הקופסאות אף פעם לא נעלבות אך למילים יש צד לא טוב כי אי אפשר כבר להחזיר מה שאמרנו בלי לחשוב וחוץ מזה האנשים שלא כמו הקופסאות נעלבים מהר מאוד אז סבלנות וסובלנות ממני

תמיר1991

New member
אני ועוד איך יודע!

יש לי קטלוג בולי איראן, ומי שלא מאמין שישאל את יורם... אני לא הייתי קובע סתם. חוץ מזה אלו בולים שמופיעים גם ב"אוספים" של חברי שלא שווים דבר. תמיר.

yblumann

New member
בולי אירן

ובכן, תמיר נתן הערכה די מדויקת. בולי אירן לא פופולרים ובולי 50 השנה האחרונות שוים ערך מינימלי. בלונדון זה 40 אג לבודד או 3 שקל ל 10 בולים וכו. הגליונות שווים פי 5 . אבל תמיר זה לא אוסף ילדותי אלא אוסף מתחיל. basic . Yoram

למעלה