בולים לניסים

• פותח הנושא vagy
  • פורסם בתאריך

vagy

New member
בולים לניסים

שלום ניסים, הגיע היום להחזיר לך טובה עבור התגים ששלחת לי. אם אתה מעוניין בבולים שבתמונה(למרות החותמות עליהם), שלח לי את הכתובת שלך והם בדרך אליך. אחד מהם הוא מהונגריה אם אני לא טועה והוא משנת 1963. גם השני שמברלין אמור להיות ענתיקה. אם אני אמצע עוד בולים בנושא אתה תקבל אותם. תודה ירון

dan the man

New member
ניסים בשבילך יש משהו

שמעתי שאתה אוסף בולים חתומים אם כן אז יש לי בשבילך בולים חתומים וגם לא חתומים מרוסיה ואחד מישראל מקווה שתרצה אותם יש תמונה

dan the man

New member
סליחה סליחה סליחה !!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטער טעות שלי סמתי את הקובץ הלא נכון!!!!!!!!!!!111

astrok

New member
ומה יש בקובץ הקודם.?

לא ממש הבנתי.. חג שמח! תמיר.

astrok

New member
דן, רק נבהיר לך:

אספני בולים רציניים בד"כ אוספים בולים בנושאים או מדינות מסויימות. בוא נסדר לך את הבלאגן: ניסים - אוניות וספנות. בני - ישראל. אני - ישראל, חלל, גרמניה דויטשלנד אחרי 95'. אריק - כלבים (בעיקר כלבי מזחלות). שמוליק - סכסוך ישראלי-ערבי, ישראל כולל מנדט עותומאני+בריטי ועוד קצת. שרון - G-I, א', סקנדינביה ועוד קצת. משה - חיות ארקטיות ויונקים ימיים. כל שאר הבולים לא ממש מעניינים אותנו, בייחוד לא להחליף. אז תרפה כבר עם הבולים האלה, הם לא מעניינים אף אחד... שנה טובה וחג שמח! תמיר.

galcool

New member
תמיר, אני וחשב שעקצת אותו חזק מדי

בכל זאת, דן הוא אספן מטבעות ושטרות ולא אספן בולים, וכמו שאתה מבין בבולים ולא בדברים אחרים, יכול מאוד להיות שבולים זה לא בדיוק התחום החזק שלו... ובקשר לרשימה המפורטת שלך בנושא תחומי האיסוך של כולם, מה איתי?! ואם כבר, אני אוסף בולי פילוסופים (ובכלל מתעניין בפילוסופיה, כולל ספרים בנושא וחומר כללי אחר).

astrok

New member
ועדכון -

רחל - בולי סביבונים, פורפרות ומשחקי ילדים גל - בולי ישראל ופילוסופיה. ואגב - אריק, תוסיף את הרשימה שלי כולל עדכון (כמובן שהיא על בולם בלבד. אשמח עם מישהו יוסיף אחרים...*). שנה טובה, תמיר.

yoavabadi

New member
מה איתי

יואב-אוסף כל בול שלא זז (וגם אם יש את אלה שזזים). נ.ב-אריק איפה בולי ישראל אם שלחת אז מתי?

ליילנד

New member
../images/Emo24.gif הי, יש עוד אספנים

ליילנד מחפשת בולי חתולים
ובעלה בולי של ישראל

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאממ...

אני אוסף בולי קולנוע, ישראל והונגריה. וזה לא היה כל כך נחמד מה שכתבת לו...
אפשר להסביר את זה קצת יותר יפה, לא?

astrok

New member
אולי אתם צודקים...

דניאל- חשבתי שאתה אוסף תיונים... לא? נחמד לשמוע שאתה אוסף גם בולים... ויואב- נתתי לו רשימה של בולאים מתמקדים, ולא מתפזרים כמוך... אולי באמת תתמקד... תבחר לך משהו שאתה אוהב מבין 444 הנושאים הבאים (כל הזכויות שמורות לאסף אברהם מפורום וואלהc): אבני חן ותכשיטים אגדות (בכלל) אגדות עם אגוזיים אגמים אוירונאוטיקה אומות מאוחדות אומנות אומנות גרפית אומנים אוניברסיטאות אוניות אופטיקה אופנה אופנועים אופניים אופרה אורז אחיות וסיעוד איגרוף אימהות אינדיאנים אמריקאים איסלאם איצטדיונים אירועים פוליטיים אירופה אכיפה אלמוגים אלפבית לועזי אלקטרוניקה אמריקה אנדרטאות אנטומיה אנטרקטיקה אנשים מפורסמים אסונות אסטרונאוטים אסטרונומיה אספרנטו אקוודוקט ארגונים בין לאומיים אריגה אריות ארכאולוגיה ארכיטקטורה ארמונות אתלטיקה אתנולוגיה אתרים הסטוריים באולינג באלט בדרנים בובות בודהיזם בוטניקה בולאות בולים על בולים בטיחות בדרכים ביולוגיה ביטוח בלונים פורחים בניין ובנאות בננות בנקאות בעלי חיים בקר ברזל ופלדה בתי ממשלות (פרלמנטים) בתי ספר ג'אז גדרות גולף גומי גיאוגרפיה גיאולוגיה גיבורים וגבורה גיטרות גילוי גילופי עץ גלגיליות גני חיות גני ילדים גנים גשרים דאייה דגים דגלים דואר אוויר דובים דיור דייג דינוזאורים דלקים דמויות דיסני דפוס דרכים וכבישים דרמה דתות האדם הגירה הדפסי רכב הדפסים הוקי קרח הוראה הזרעת משי היסטוריה יוונית היסטוריה רומית היקום המדונה המלכה ויקטוריה המנונים וכותבי המנונים המנונים לאומיים המצאות וממציאים הנדסה הנסיכה דיאנה הנשיא קנדי הסוואה (צייד) הסטוריה מודרנית הסטוריה עתיקה הסטוריה תרבותית העולם הפלגות הפלגות ומסעות הצלב האדום הקוטב הקרן לחיות בר הרי געש הרי האלפים הרים הרלדיקה השקיה התעמלות ויקינגים זאולוגיה זהב זוחלים זכויות האשה חברות תעופה חוק ומשפט חיי ים חילות אוויר חינוך חיפושיות חלל: אפולו חלל: ג'מיני חקלאות חקר החלל חריטה וחרטים חרקים חשמל חתולים חתונות טבק טיסות לחלל טירות טכנולוגיה טלוויזיה טלסקופים טלפון טניס טניס שולחן טקסטיל טרקטורים יאכטות ידע יהדות יהודים יהלומים יונקים יונקים ימיים יינות ייעור ויערות ילדים ירושלים ירח ירידים ירקות כבישים מהירים כדור בסיס כדורגל כדורסל כדורעף כובעים כוורנות כוח הידרו-אלקטרי כוכבים כותנה כיבוי אש כימיה כלבים כלי חרס כלי חרסינה כלי יריה כלי כסף כלי כתיבה כלי מיתר כלי נגינה כלי נשק כלי עבודה כלים ומכשירים קדומים כלכלה כנסיות כסף (המתכת) כרכרות כרכרות דואר כתבי יד לוויתנים לחם לטאות מאובנים מבצרים מגדלורים מגדלים מגפיים ונעליים מדברים מדים מדליות ועיטורים צבאיים מדע ומדענים מדעי המים מהפיכות מוזיאונים מוסיקה מזון מזרקות מחברי נובלות מחלבות מחנאות מחשבים מטבע מטבעות מטוסי סילון מטוסים מים מינים בסכנת הכחדה מינרלים מיקרוסקופים מירוצי אופניים מירוצי מכוניות מירוצי סוסים מיתולוגיה מכונות כתיבה מכוניות מכוניות עתיקות מכללות מלאכים מלאכת יד מלוכה מלונות מלחה"ע 2 מלחינים מלחמות מלחמות שוורים מלכים ומלכות מלריה (המלחמה ב..) מנורות מסוקים מסכות מסכות אינדיאניות מפות מפלי מים מפעלים מפעלים מפתחות מקדשים מקומות נופש משאיות משוררים משחקי קלפים משחקים משחקים אולימפיים משטרה משפחת המלוכה משקפיים משרדי דואר מתימטיקה מתכות מתקנים גרעיניים נהרות נומיסמטיקה נחשים ניווט ונווטים ניפוח זכוכית נמלי ים ואוויר נמלי תעופה נפט נפלאות עולם נצרות פרוטסטנטית נצרות קתולית נרות נשיאים נשים נשים מפורסמות סביבה סוכנויות או"מ סוכר סוסים סופרים סופרים סחלבים סיפור ישו סיפורי פיות סירות הצלה והלצת חיים סירות קנו סכרים סמלים ותגים סנטה קלאוס ספורט ספורט חורף ספינות אוויר ספינות קיטור ספרות ספריות ספרים סקי סרטי קולנוע סרטים מצויירים סרטנים עבודה עבודת אלילים עוגבים עופות עיצוב בולים עיצוב גראפי עיצוב שיער עירום באומנות עיתונאות עיתונות עיתונים עכבישים עצים עצים לבנייה ונגרות עצים מאובנים ערי בירה עתיקות פארקים לאומיים פוטבול פוליטיקאים ומדינאים פחם ומכרות פטריות פילוסופים פילים פיסול פיסיולוגיה פיסיקה פירות פליטים פסי רכבת פסנתרים פעמונים פרוות פרחים פרמצבטיקה פרסום פרסי נובל פרפרים צבא צבא הישע צבאות צבים צדפים צדק ומשפט צופים ציורים ציים (צי) צילום ציפורים צלילה צמר צעצועים צפלינים צפרדעים קדושים קולאג' קולומבוס קולנוע קירקסים קליגרפיה קפה (צמחים ותעשייה) קפטן קוק קציני צבא קקאו (צמחים ותעשייה) קקטוסים קרוניות קרינה קריסמס קריקטורות קרמיקה קרני רנטגן קשתות ראשי שנה רדיו רוגבי רופאים רחפות ריהוט ריקוד ריקודי עם רכבים מסחריים רנסאנס רפואה רפורמות שבויים שחיה שחמט שטיחים שידור שייט וחתירה שייט קנו שירותי דואר שירותי ממשלה שירותים רפואיים שירים וזמרים שמיכות שעונים, זמן שערים שפות שפת סימנים שרביטים תאריכי הולדת תבואה תה תופים תזמורות ומבצעים תחבורה תחבורה ציבורית תחנות רוח תחפושות תחרה תחרה תיאטרון תיירות תכשיטי הכתר תכשיטים תנ"ך תנועות נוער תעופה תעלות תקשורת תקשורת לרחוק תרבות אצטקית תרבות האינקה תרבות המאיה תלבושות מסורתיות מפורסמים שנה טובה! תמיר.

לא אולי, בטוח הם צודקים.

אני בדרך כלל לא מעיר מעל דפי הפורום לאף אחד, הפעם אחרוג ממנהגי, לטובת תמיר ולטובת כולם. הפורום הזה מנסה לשמור על כללי התנהגות ברמה גבוהה, כיאה לתוכנו ולמשתתפים בו: הודעות תרבותיות, מנומסות, סבלניות יתקבלו בברכה תמיד, גם אם הן בנושא שלא מעניין אף אחד, או הן חוזרות על עצמן. זה מותר. לעומת זאת - הודעות חסרות סבלנות, לא מנומסות, כועסות, או בשפה בוטה לא יתקבלו בברכה בכלל, ובמקרים מסויימים אפילו יימחקו על ידי גם אם הנושא מאוד מעניין. אפילו אם דן או מישהו אחר היה מעלה הודעה מיותרת, לא צריך לכעוס או להתנפל עליו. מותר לו להעלות כל הודעה אם היא עומדת בתקן הלא כתוב שלנו. אני מניח שהועברה התנצלות מתאימה במסר אישי לעניין הזה, ובכך אני מסיים את הפרשה. לגבי העתיד, אכניס הודעה מסודרת על כללי הכתיבה, ואני מקווה שכולם יקראו ויפנימו. שתהיה לנו שנה רגועה, שקטה, נעימה ופוריה. אריק.

yoavabadi

New member
כמו תמיד אתה צודק תמיר

אבל מה אני יעשה עם כל הבולים? אני אוהב את הבולים שלי וקשה להפרד.
נ.ב-אריק אתה עוד מעוניין בגיליון של הכלבים וניסים מצאתי בשבילך גיליון עם ספינת פרטיים נדמה לי שהורסת ספינה אחרת.

dan the man

New member
מצטער על כל הדבר הזה

אבל כמו שאמרו פה כבר אני לא מבין הרבה בבולים וזה מסביר הרבה ודרך אגב תמיר יש לי שתי בולים חתומים מישראל בשבילך!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifתמיר,

כן אני אוסף גם בולים (הרבה הרבה לפני שהתחלתי לאסוף תיונים) ולאחרונה החלטתי לצמצם את האוסף לשלושת הנושאים הבאים: ישראל, קולנוע, והונגריה. אני גם אוסף מטבעות, אבל האוסף הזה לא כל כך פעיל...

astrok

New member
לדן...

אני מקבל את התנצלותך, אך זו לא הייתה כוונתי. כוונתי הייתה שתבין שפה יש בעיקר אנשים מבוגרים, אקדמאים, מנומסים ותרבותיים (אקדמאי ומבוגר אני עדיין לא, אבל מנומס ותרבותי כן...), וההתנהגות ווהערכה צריכה להיות בהתאם! והבולים מישראל - אם הם מאחרי 83', או משנים 54'-60', מן המניין, או בלי שובל, אין מה לדבר... אם הם עומדים בכל הקריטריונים הנוקשים שלי, ננסה להחליף. ודניאל, סוף סוף אני רואה מישהו שאוסף כמוני 3 נושאים, ולא 1 או 2, או אזור... שנה טובה לשניכם! תמיר.

dan the man

New member
אז תמיר תרצה להחליף..

שתי בולים מישראל חדשים שיש לי אני עדיין לא יכול לספק תמונה אבל בקרוב

למעלה