בוליווד anyone?

בוליווד anyone?

קיבלתי קליפ פרדויה מצויין על השירים של בוליווד, שיכול, אגב, באותה מידה להיות פרודיה על שירים מהסרטים הערביים, אם רק היו מחליפים את המוסיקה! בקיצור, אם אתן רוצות לראות ויש לכן מספיק מקום בתיבת דואל, שלחו לי מייל: [email protected] כדאי לכן, זה מעולה! :) חגית

רזלה

New member
בוליוודבלי - כוריאוגרפיה לשיר מדליק

בוליווד מקסימה אותי,
ונתקלתי לפני שנתיים בשיר של חאלד בסגנון בוליוודי. תלמידותי מאוד אהבו, ולכן השקעתי בקלטת שמלמדת תנועות ריקוד הודי, והכנתי להן כוריאוגרפיה מדליקה.
הן כבר הופיעו איתו פעמיים. ובפעם האחרונה במימונה בגבעת אולגה, ביום חמישי האחרון. ולראיה הנה התמונה. יעל

רזלה

New member
אחרונה ודי

נו טוף מ'תם רוצים - אני חייבת להשוויץ וחוץ מזה מגיע ליפיפיות שלי להופיע כאן בפורום. השלוש האלה השקיעו שבוע שלם של חזרות למופע, ותקתקו אותו בהצלחה רבה. לאקזוטית בטורקיז קוראים מיה והיא אם לשלושה ילדים. פצצת האנרגיה האדומה היא אנה, והנאווה ובשיער שחור ובגד שחור צהוב היא אוקסנה - שתיהן שמיניסטיות. ומכאן אני שולחת להן המון המון
אני מאוד מאוד גאה
בכן.
יעל

מה../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif מ'זזזזזזזזזזה../images/Emo35.gif

מ'זתומרת "מ'תם רוצים"
ר-ו-צ-י-ם תמונות! רוצים לראות את היפיפיות שלך עוד ועוד
ובטטטטטטח שתשוויצי
תשוויצי
תשוויצי
תשוויצי
טווסה יפה ומקסימה שכמותך.
ומסרי גם לתלמידות - לפצצה האדומה, לנאווה בשיער השחור ולאקזוטית בטורקיז שהן
מ-ד-ה-י-מ-ו-ת
האם אלו אותן תלמידות שהעלית פעם תמונות מאוד יפות של ההופעה שלהן? חמסה וחמיסה עלייקי, יא רזלה

ליילה 1

New member
יא רזלה, התלמידות מקסימות../images/Emo214.gif

אכן ההשקעה שלך הניבה פרי מתוק ועסיסי.

tlingit

New member
גם את וגם הן ראויות להתגאות מאד

המופיעות נראות נפלא והבטחון והיופי הפנימי שהן משדרות בוודאי נתרם ממך לא מעט ממש יופי

למעלה