בולגריה...

בולגריה...

אני טס ביום שבת בלילה ל-3 שבועות, אני נוחת בחצות... ומכאן מתבקשת השאלה : 1) מישהו מכיר איזה מקום לינה זול בסופיה??? (לא הכי סימפאטי להתחיל לחפש באמצע הלילה...) 2) איזה מטבע עדיף לקחת? יורו או דולר? אשמח כמובן לכל הצעה מכל סוג שהוא

sela v

New member
סופיה

אני אשאל את החבר שלי, שכבר העברתי לך את התשובות שלו לגבי אכסניה והכסף. הוא פשוט נסע לכמה ימים לקרים באוקרינה, והוא לא עונה ישירות, כי הוא מתעצל להתקין עברית במחשב שלו ברוסיה, כן הוא גר שם כבר יותר משנה. עוד לגבי אכסניות, תסתכל ברשימת הקישורים תחת לינה, יש שם לינק לאכסניות, ומצאתי 3 אכסניות שמציעות חדר ב-dorm ב-10 דולר ללילה.

sela v

New member
מלון זול בסופיה

ובכן בתשובה לשאלתך, Hotel Armia או כפי שהמקומיים מכנים אותו Tzeeska עולה 15 דולר ללילה כולל ארוחת בוקר. לא מומלץ לאזור באזור תחנת הרכבת במיוחד לא בשעות הלילה, כי השכונה מפוקפקת, מלאה בזונות ומלוכלכת. נכון אני לא רושם את הכתובת של המלון, כי עדיין לא קיבלתי אותה ברגע שתהיה לי אני ארשום אותה.

sela v

New member
עוד קצת

Tzeeska בבולגרית זה Central sport community. וזה בפינת הרחובות Zaregradsko shosse" ו-Alexander Jendow. תשאל אנשים במקום על המקום או עם מונית, זה לא אמור לעלות יותר מ-2 דולר, והמלון בערך 20 דקות מהמרכז, ויש ממנו מוניות שירות ואוטובוסים למרכז. אני יודע שההסבר קצת צולע, אבל ככה זה טלפון שבור.

יש להם לב...

או איך שמבטעים את זה... וכבר קניתי דולרים... הכלתתי שהדולר עדיין שולט למרות שבולגריה קרובה לגוש היורו... (והדולר יותר חלש...)

sela v

New member
אני חושב

שהשאלה הייתה איזה מטבע כדאי לקחת, כדי להחליף שם למטבע המקומי, ולא אם משתמשים שם באחד ממטבעות אלה.

למעלה