בולאני - ארגוב

galitvis

New member
בולאני - ארגוב

בעקבות ההופעה המופלאה של סטפנו בולאני יום שישי בפסטיבל הג'ז ההופעה כולה היתה הנאה צרופה מבחינתי אבל הכי הכי שירי ארגוב ... היות ואני די בטוחה שהערב הזה לא הוקלט , האם מישהו יודע האם זה שילוב הזה (ארגוב וג'ז) כבר נעשה בעבר ? יש הקלטות ? נ.ב. אני בודקת במקביל גם בפורום למוזיקה עברית ...
תודה גלית

שבלוז

New member

galitvis

New member
ולכן שאלתי ...

זה שהזה היה דבר חד פעמי וכנראה לא הוקלט ולא יוקלט הבנתי בהופעה אבל עדין הופתעתי מהשירים של ארגוב בביצוע ג'זי ועל כן שאלתי – האם השילוב הזה ( ג'ז וארגוב) נעשה בעבר (בצורה טובה ) ע"י מישהו אחר והוקלט

ניצן ק1

New member
המופע הוקלט (שלא במתוכנן)

ומתי שהוא (תוך כשבוע-שבועיים) אני אמור לקבל הקלטה שלו, הכל תלוי בצוות ההגברה של הפסטיבל. מעבר לזה יש ביצוע של הפסנתרנית ענת פורט ל"שיר ערש" של ארגוב בלווי טריו חמישה כלי קשת. בפסטיבל בוצע גם השיר "השמלה הסגולה" בסולו סקסופון על ידי יובל כהן. כמה שאני זוכר יש גם דיסק של הפסנתרנית ליז מגנס ללחנים של ארגוב.

שבלוז

New member
אז מתי אפשר יהיה לצפות?

מדובר בהופעה בלתי נשכחת שאין לי מושג למה העיתונים הגדולים לא קופצים על זה. מופע מחווה בלתי נשכח לסשה ארגוב בביצוע של מאסטר אמיתי. לדעתי ראוי שאחד העיתונים הגדולים יעשה כתבה גדולה על מה שהיה באותו ערב ועל הפסטיבל בכלל.

ניצן ק1

New member
לצפות לא יהיה אפשרי

ההקלטה שאני מדבר עליה היא אודיו בלבד. לגבי שאר הדברים שרשמת, הכל נכון, רק שמערכת השיקולים של המערכות האלה לא ניזונה מאהבה למוזיקה.

למעלה