*בוכה*

Zeitonie

New member
*בוכה*

ראיתי היום את הסרט. אמא 'שכם. זאת אומרת, לא שלכם, אלא... שלהם. של רטקליף או מה שזה לא יהיה. סרט כוסונים, זה מה שזה. המון-המון כוסונים. והמון חרא שחקנים. וחרא תסריט. וחרא בימוי. וחצי מהאפקטים, הלא הם (מי יכל לדעת???) - חרא של סוסים חולים. וולדמורט נראה כמו מייקל ג'קסון אחרי תאונת דרכים ממש נוראית. קרח וגרום כזה, ונראה כאילו הוא נרקב. ובלי אף בכלל. ועיניים מעוותות. התאכזבתי יותר מהצפוי. יעני, לא ציפיתי להרבה, אבל זה כבר מוזגם. הילה, בצער רב אני מודה- צדקת. החלטתי לכתוב מכתב נאצה להפקה. כל הסרט רווי בייצוג של כל קבוצה באוכלוסיה שאתם יכולים לדמיין. יש שחורים. והודים. וסינים. ויפנים. למה אין יהודים? לא יהיה כדבר הזה. אם הם כל-כך משתדלים להיות פוליטיקלי-קורקט (הם לא משתדלים שהסרט יהיה טוב באותה מידה), אז שיהיו. עד הסוף. ובסרט הבא, נראה אם וולדמורט מסתובב בכיפה וטלית. מישהו מצטרף??

הממ אכן מצער.../images/Emo15.gif

גם אני ראיתי את הסרט, אתמול. היו קטעים נחמדים ממש. אבל לעומתם יותר מידי חלקים חסרים ואפילו גרועים. אלן- לא הורגשה הנוכחות שלו בסרט הזה בכלל. וולדמורט-
"מייקל ג'קסון אחרי תאונת דרכים ממש נוראית." משעשע, אהבתי
כן וולדמורט היה מוזר לחלוטין... אני יודעת שאני אישית לא אוכל שלא לראות את הסרטים, ולהחרים אותם כמו הילה
אבל כן כנראה שאחרי כל אחד מהם אני אאלץ להתאכזב, בתקווה שהבא אחריו יהיה טוב יותר בכ"ז

Zeitonie

New member
גמאני... וזה בעיקר מציק.

האין רולינג רואה מה הם עושים???? נ.ב. אני לגמרי רצינית בנוגע למכתב. אני רק צריכה למצוא זמן

מלאכית16

New member
היא רואה..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

ומה שיותר עצוב זה- שהיא שמחה עם הדרך בה הם פועלים.. ראיתי ראיון איתה, וחשבתי שאני עומדת לבכות.. או שהיא לא רואה מה הם עושים, או שהיא שחקנית ממש טובה.. ואני יודעת שצדקתי.. אין כמוני.

עזבי שטויות...../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

נראה לך שעם המיליונים שהיא מגלגלת בזכות הארי פוטר באמת מזיז לה את הבוהן השמאלית מה הולך בסרט?!

מלאכית16

New member
ממממ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

היא מרוויחה כל כך הרבה רק מהספרים, שאני לא מבינה למה היא הייתה צריכה לקלקל את הכל עם הסרטים... היא עוד מכרה את הדמויות שלה..את היצירה שלה היא מכרה להם.. הם יכולים עכשיו להחליט שהארי הוא ילדה קטנה ושעירה שרוקדת בלט עם גרבילים בזמנה הפנוי...גררררררררררררררררר.. אהההההההההההההההההה.. בקיצור, אני שונאת אותה, ואם הייתי במקומה הייתי מעדיפה להיות עניה מרוטה ולא למכור את היצירה שלי למישהו אחר שירטש אותה.. בעעע..

כסף משחית../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אין מה לעשות. זאת המציאות האנושית העגומה, אנשים ימכרו את סבתא שלהם לעבדות ואת אחותם הקטנה לזנות תמורת סכומים כאלה ואחרים

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני חוששת שזה הוא צחוק של הזדהות

מלאכית16

New member
יאללה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

(למרות שחתמתי על כך שאני לא אצטרף לכתות ב-40 שנה הקרובות
)

מלאכית16

New member
כן...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני רק אכנס לכלא, אאבד את הסיווג הבטחוני שלי, את התפקיד שלי.. ממממ.. לא משהו רציני בכלל..

Zeitonie

New member
לא אמרתי שזה לא רציני

פשוט ציינתי שזה לא עקרוני... פרטים...))

*זינה*

New member
תגובתי על הסרט../images/Emo115.gif

מי אמר שאין יהודים? סנייפ...?
הקטעים שאלן כן הפגין נוכחות, היו מעולים. ואלו הקטעים הבודדים שאני זוכרת מהסרט. איך שהוא "מפשיל שרוולים" כדיי לדחוף להם ת'ראשים, ענק. ושהוא פותח את הארגז בסוף ושהוא מטפס על הסולם להוריד וריטסירום... אההה לא יכולתי לנשום... ובהתחלה כמובן מיד קלטתי אותו עומד בשולחן המורים - למה באמת הוא עמד??? אחח, הוא עושה את הסרט הזה. אפילו שהוא כמעט ולא מופיע.

Zeitonie

New member
להאיר ורון.

האיר. כמובן. נילא, אין לי כוח לתקן. יש יזו סצינה טרה-טרה דפוקה, כי הארי רון, הרמיוני, ג'יני , פרד וג'ורג' לומדים באותה כתה (עזבו את הבדלי הגילאים, למי אכפת???), והארי ורון מדברים, וסנייפ דוחף להם ת'ראשים. רק להם. ומגלה דווקא המון אמפתי בנוגע לשיחות של כולם על הנשף. אהבתי. תגידו, איך זה שהוא המורה היחיד שלא רוקד עם מישו?? למה לו אסור ולמקגונגל ודמבלדור מותר??? ועוד דבר - אני היחידה ששמה לב למלא רמיזות לסקס בסרט? עכשיו אני מבינה למה הוא הוגבל לילדים מעל 13))))

ותגובתי על הסרט../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אחרי שראיתי אותו אתמול... זוועה ואימה. מזל שראיתי במחשב ולא טרחתי על קולנוע, גם ככה זה היה בזבוז זמן אטומי. כל כך הרבה חורים בעלילה, קפיצות חסרות קשר בין סצינות, פשוט עוול לספרים. מבין כל הסרטים, זה הרע מכולם, ועם כל הכבוד לאלן ריקמן, התפקיד שלו בסרט כל כך מינימלי, שאם זאת הסיבה שלכם לראות את הסרט- אנא וותרו מראש, ותחסכו לעצמכם אכזבה.

למעלה