בוכה

משיייי

New member
בוכה

כשכל כך עצוב בלב ומחפשים חיבוק אוהב ויש כבר מישהו שרוצה ובסוף מגלים את פרצופו השונא שהוא כל היום רק מדבר על סקס ואת רוצה ולא רוצה ורוצה ולא כי את לא מכירה אותו ואת רוצה את זה מתוך אהבה ולא סתם כדי לשכב כדי לעשות את זה שוב ועוד עם מישהו שלא אוהב אז זה הרבה יותר כואב ואם את באה לספר לו על משהו קשה שקרה בעבר והוא לא מבין וממשיך ללחוץ עלייך בקשר לסקס אותי זה שובר וחשבתי שמצאתי חבר ועכשיו כל כך עצוב לי וכואב לי בלב ובסך הכל רציתי חיבוק אוהב ודמעות זולגות מעיניי כי את גבר חלומותי הפסדתי אבל אתה זה לא הוא והוא תמיד יהיה חרוט בליבי ואתה צריך להבין שאתה כל כך קשה ואתך אני לא אוכל להיות כי אני רוצה אהבהלא משהו אחר וגם המשהו האחר הזה מגיע ויותר מהנה כשהוא בא מאהבה אז למה אני זאת שבוכה כשאני אני מבינה מה אני רוצה מאהבה? ושוב פעם כל כך כואב לי בלב ושוב פעם רציתי רק חיבוק אוהב

משיייי

New member
פגועה../images/Emo4.gif

פגועה מזה שאתה משחק אותה נותן לי להרגיש כמו מלכה ובסוף פוגע בי נורא ואתה בעצם רשע ומרושע איך לא ראיתי את זה מהתחלה ליבי כל כך חיכה לאהבה חדשה ובסוף באת אתה והרסת את כל מה שהיה לקחת לי את האחרון שבאחרונים את האמון של 2 בני אוהבים משהו שיותר לא יהיה לי בחיים כל כך פגועה

משיייי

New member
מאוכזבת ממכם

אני מאוכזת מכולם באתי לפורום אכזבות ואף לא אחד הגיב וייעץ לי מה לעשות פעם אחרונה שלי פו

mariana

New member
היי

אני מצטערת שאת מאוכזבת פה מאיתנו, אבל את צריכה להבין שאנשי הפורום נמצאיפ בעבודה, אבל אני בטוחה כשהם מוצאים את הזמן הנכון אנחנו עונים פה לכולם, או שפשוט לא שמנו לב. ועכשיו אלייך. אהבתי את ההתיבתאות שלך דרך שיר, מה שאני יכולה להגיד לך מה שהיה היה, כואב נכון אבל את צריכה לחשוב עלייך ופשוט תלמדי את הטעויות, שתדעי איך להישתמש בהם לעתיד. מה שלא הורג מכשל. והבחור צריך ללמוד קודם איך לעריך את עצמו כי אם הוא ידע להעריך את עצמו אז הוא יעריך אחרים, מגיע לך מישהו אחר, אז לא להישבר. ועצה קטנה גם לא לאמין במישהו מהר זה לא טוב מנסיוני האישי בהצלחה מרין

jess ועוד

New member
משייי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ראיתי את מה שכתבת (גם פה וגם בפורומים האחרים) את כותבת ממש יפה וברור וזה ממש משקף מה שהרבה (אם לא כולם מרגישים מאהבה שכזו שהיא חד צדדית) בכל מקרה העצה שלי עומדת בעינה ותמיד תהיה כזו (לפחות עד שתשתנה) לאהוב את עצמך כי אם לא אף אחד לא ירצה להיות לידך לאהוב את עצמך אומר לפרגן לעצמך ולא להתפשר על מישהו שאולי היה לך נחמד טוב נעים ורך איתו והיום כבר לא כי מה שהיה פעם לא טוב לך היום (מאותה סיבה לא לובשים את אותם בגדים במשך כל החיים...) תחשבי על זה יש זמן לחדש כל דבר בחיים שלנו וגם אהבות כל זמן שהן לא בטוחות אולי לא צריך להתקע על זאת שקיימת אם לא מתאים חותכים וממשיכים!!! בהצלחה

mariana

New member
סוף סוף אני משיגה אותך

מה שלומך? את עדיין בחופשה? מה דעתך על עזריאל י? היא עדיין בתוקף? התגעגעתי אלייך, מה שלום הנסיכה? גודלת עושה בעיות? אוהבתתתתתתתתתתתתתתת מרין

jess ועוד

New member
אני בבית לפחות עד יום שלישי

ומחר אני שלך לצהרים אם מתאים לך!!!!

משיייי

New member
jess ועודדדדדד

תודהההההההההההההה
שמחה שאת נהנת לקרוא את מה שאני כותבת
אז כמו שכתבתי למרין ניפרדתי לפני חודש בערך מחבר שלי שהייתי איתו שנה ו4 והטעות שלי הייתה שישר הלכתי להכיר אנשים ופתאום מישהו התנהג אלי קצת יותר יפה ממה שקיבלתי אצל חבר שלי לאחורנה. אז הלכתי על זה ובסוף נפגעתי יותר. ותאמיני לי אני מפרגנת לעצמי הרבה ויש לי בטחון מפה עד שם (חיחיחי) ויודעת מתי יש גבולות אבל משום מה עם הבחור הזה זרמתיייייייייייייי וזרמתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וזרמתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וניפגעתי ובקשר למשפטך האחרון שכל דבר בחיים משנים אז בגלל זה ניפרדתי מהחבר הקודם למרו שאנחנו שנינו אוהבים עד עכשיו וזה תמיד יהיה ככה זה לא שניפרדנו בגלל ריב או משהו זה פשוט לא הלך , זה לא מסתדר בנינו בגלל דת, ובגלל זה אנחנו ממשיכים הלאה. שלך ושמחה להיות מכורה לעוד פורום חיחיחיח

jess ועוד

New member
את מוזמנת בהחלט להשאר פה

ברוכה הבאה למשפחה הוירטואלית שלנו

משיייי

New member
ישששששששששששש

ישששששששששששש לי משפחה וירטואלית חדשההההההההההההההההה

משיייי

New member
מריןןןןןן

תודה על מה שכתבת לי זה חשוב לי לשמוע עוד צדדים בעיקרון אני מבינה טוב טוב את המצב המגעיל הזה שנפל עליי רק ניפרדתי מחבר שלי שהייתי איתו שנה ו4 וישר רצתי אל מישהו חשבתי ששם מחכה לי האהבה חדשה וגם הפסדתי את הישנה וגם הלך האמון ואת זה אפשר להבין הכי טוב מהשירים שלי בדרך כלל אני לא מאמינה במישהו כל כך מהר לא יודעת מה קרה לי הפעם שלך

mariana

New member
היי משי

אני לא מבינה משהו. את עזבת את חברך לשעבר כדי לצאת עם הבחור החדש או שפשוט איך שניפרדת מימנו ישר הלכת אליו. אני אשמח אם תסבירי לי. כרי גם לי הייה קטע כזה אבל אני לא עזבתי את חברי לשעבר כדי להתחיל משהו חדש אלה פשוט איך שניפרדתי מימנו אז בא לי משהו חדש ובלי הפסקה של מחשבה ישר הלכתי להוא, אבל ברוך השם אני וחברי לשעבר ביחד עכשיו ופתרנו את הבעיות. אז אולי תוכלי לדר עם חברך לשעבר ולהסביר לו את מה שעבר עלייך ואולי יכול להיות שהוא יבין אותך או מקסימום תרגישי טוב עם עצמך שעשית את מה שהיית צריכה לעשות. באהבה מרין

משיייי

New member
לא -לא-לאאאאאאאאאאא

מה פתאום לא עזבתי אותו בגלל מישהו אחר ממש לא שבוע אחרי שנפרדנו הכרתי את המישהו האחר אני שמחה שאת וחבר שלך פטרתם את הבעיות אבל אצלי זה קצת הרבה יותר קשה לפתור אותם ואני ניסיתי הרבה לשנות ולהתפשר אבל חבר שלי דתי ואני חילונייה והשתנתי ושמרתי וכיבדתי אותו הרבה במשך השנה + הזאת אבל כשהייתי צריכה את התמיכה והכיבוד וכל השאר לא קיבלתי את זה בחזרה וזה מה ששבר אותי. לא המרחק ולא הדת ולא בחורים אחרים שהתחילו אלא שרציתי שניהיה שווים ונוכל לכבד אחד את השני כי אנחנו אוהבים ואנחנו באמת אוהבים ואנחנו עדיין בקשר של דיבורים וניסויים אבל חבר שלי לשעבר לא מוכן לכבד אותי ולהתפשר איתי ולא בגלל שהוא לא אוהב כי הוא כן , אלא בגלל שבבית חינכו אותו לפי דת מסויימת ואותי לפי דת אחרת וקשה לנו לחיות עם זה ביחד. מקווה שהבנת אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות שלך

mariana

New member
עכשיו הרבה יותר ברור

אני מבינה את הבעייה הזאת. אבל איך זה שהסתדרתם בערך שנה ואז הכל היתפרק? הוא גר לידך או במרחק מסויים? אני מבינה את ההתלבטויות שלך, זה בעייתי אבל בטח עשית את מה שהיית צריכה לעשות מזמן,וכמובן את צריכה לכבד את ההחלטה שלך, אבל לרוץ ישר לבחור אחר זה לא בסדר, אני מבינה שאת מבינה את הטעות שלך וזה יעזור לך בעתיד, את פשוט צריכה לקחת פסק זמן ולהיות קצת לבד תאמיני לי זה לא מזיק. ואגב בת כמה את? גם הבעיות שלי אם חברי היו מאוד קשים. אנחנו גם ביחד שנה וחצי וכל הזמן הזה ניפרדנו וחזרנו יותר מ3 פעמים, כבר האחרים איבדו את האמונה שלהם בנו, וכבר לא מאמינים שנצליח. אז הפריד האחרונה שהייתה הייתה ממש ארוכה חמש חודשים לא היינו ביחד, אבל תמיד שמרנו על קשר, הייתי בטוחה שזה הסוף ניסיתי הכל כדי להחזיר אותו אליי אבל הוא לא רצה כי פחד מפאדיחות ואמר שהוא לא מוכן לקחת שוב את האחריות של הפרידה ואמר שזה קשה לו, אחרי זה ניתקתי את הקשר מימנו ולא דיברתי איתו עד לפני שבועיים היתקשר כדי לאחל לי מזל טוב ואני הזמנתי אותו ליום הולדת שלי ומשם העיניינים התפתחו למחרת הוא היתקשר כדי לבקש סליחה על ההתנהגות הדוחה שלו כי כל הערב הוא ישב בצד הרגיש שהוא לא רצוי ואז הייתי ממש קרה איתו, אז הוא הבין שהוא לא יכול יותר לשמור אותי על אש קטנה אז הוא החליט להיפגש איתי ולסגור פינות של כל הריבים שעברנו. אני מקווה שבאמת הפעם זה יהיה לעד, כי אנחנו שנינו אוהבים אחד את השני. מצטערת על המגילה. אבל מה שאני יכולה לאמר כל מה שקורה קורה לטובה. אוהבתתתתתתתתתתתתת מרין

משיייי

New member
אהבה../images/Emo23.gifשהיתה../images/Emo14.gif

אני חולה ועכשיו אני פרודה ורוצה את האהבה זאת שחסרה זאת שנעלמה לה פתאום אז אולי עשיתי שגיאה קטנה אבל הייתי חולה ואתה לא היית שם בשבילי וזה כל כך פגע ועם כל הכבוד שלי אליך קצת לכבד אותי במקום לחזק את עצמך ואתה יודע למה הכוונה(הדת) מרין זה פחות או יותר מה שאני מרגישה שאני יכולה ככה לספר לך זה פשוט יצא בשיר אז ככה אני בת 23 וזה שהסתדרנו במשך הנה הזאת זה כי הלכתי עם הכבוד שלי יותר מידי אבל אומרים שבן אדם נמדד בעט צרה אז ככה זה היה פה כי כמה שאני כיבדתי אז אני עכשיו דיי חולה ואותי שהייתי בבית חולים פחות כיבדו , וכשרציתי מרוב שעמום לראות טי וי כי לעשות כל דבר אחר אני לא יכולה לעשות לבד וחייבת עזרה אפילו כדי ללכת לעשות שירותים אז אני לא צריכה שיעשו לי טובות אני צריכה את הידיים התומכות
וכן הוא גר רחוק ממני שעתיים נסיעה ברכבת וזהו אני חושבת

ronen1981

New member
אוי אוי באמת לא נעים.....

ALL BY MY SELF DONT WANA BE ..... כולנו רוצים להיות נאהבים ולאהוב ומרוב שאנו רוצים בכך אנחנו עשויים לא פעם למצוא עצמינו מורידים את ההגנות שלנו ומתעלמים מההזהרות שהמוח משדר לליבנו בכל כוחו....... וכך גם במקרה שלך ונפלת על בחור שכפי הנראה מה שמענין אותו לגביך זה הגוף שלך ואיך הוא יכול להמצא בך פיזית ותו לא ולכן הוא לא נותן לך תמיכה רגשית ואף מנסה להתחמק מהאישיו. ולדעתי אם את אדם (וזה הרושם שאצלי מתקבל) שלא יכול לנתק בין סקס לרגש וזקוקה לשילוב של השניים וזקוקה לפרטנר שיהיה לצידך ויתמוך בך רגשית את צריכה לעשות תדבר הנכון (שיתכן וכבר עשית) והוא להמשיך הלאה ולהשאיר את הסיפור עם הבחור הנוכחי מאחור ולחפס מישהו שידע להעניק לך מה שאת מחפסת ומגיע לך.....ואני בטוח שתמצאי אותו..... לגבי האהבה עם הבחור הדתי אני באמת חושב שטוב שהסיפור איתו נגמר שכן שניכם באתם מעולמות שונים שלא אמורים להיחתך ולהפגש וקשר בינכם לאורך זמן היה מחייב שינוי וויתור מהותי של אחד מכם על חלק נכבד ממערכת הערכים ותפיסת העולם שעליה גדל וחי עלפיה עד למפגש בינכם. ולדעתי קשר שכזה הוא צרה צרורה שכן ,בעוד שאכן יש להתפשר בעבור קשר אמיתי ואהבה גדולה וזוגיות אין הפשרה הזאת צריכה להיות שינוי מהותי של אחד מבני הזוג בקשר ולמעשה הכפפת השקפתו ותפיסת עולמו לזו של ראהו. ואם את לא רואה זאת כך כעת אני מאמין שתביני זאת ותראי זאת כך בעתיד.... החבר הדתי לא היה יכול לותר כי השקפת עולמו והחוקים שהוא חי עלפיהם עלפי תפוסתו הם באים מישות על טבעית ואינם ניתנים לערור ויש לקימם משום הציוי שבלקימם ולא משום ההגיון שבהם. אדם דתי לא יאמור אינני אוכל חזיר כי לא טעים לי כי אם הוא יאמור אני לא אוכל חזיר כי אני מצווה לנהוג כך. ואילו את עלפי תפיסתו חיה בתפיסת עולמך מתוך נימוקים אנושיים ולכן לך לכאורה "קל יותר" לותר ולותר ולהכפיף רצונך והשקפתך לשלו. (הטיעון הקל לותר שמשתמשים בו החרדים דתיים גם בפוליטיקה ). האם את היית מוכנה ל6,7,8 ילדים? האם את באמת מוכנה לויתור על כל הערכים עליהם גדלת? ומהו השיויון בקשר כשקל הויתורים הם ממך (כי מה לעשות הוא לא יכול לותר ויעמוד מאחרי כך בעקשנות) ואני לא יודע לאיזה זרם דתי הוא משתייך שלפיו מעוצבת תפיסתו על היחסים בין גבר לאישה ומידת השיויון בינהם. הידעת שעלפי הזרם החרדי האשכנזי אם אישה חולה על הגבר להימנע מלבוא במגע אימה שחלילה וחס לא ידבק בעוד שבמקרה ההפוך עליה להיות לצידו ולטפל בו.(גועל נפש אני יודע.......) כך שלדעתי טוב שהסיפור איתו נגמר ואת צריכה לשמוח על האהבה באותו פרק זמן שחלקתם ועל פרק טוב שהיה בחייך וטוב שנגמר לפני שהפך למשהו שיותר מתאים לסיפורי אימה.......

משיייי

New member
וואו

תודה על מה שרשמת איזו מגילה אבל קראתי וזה דווקא מאוד נחמד כמה שלא כייף לשמוע דברים כאלה אבל זה משהו שזה בשבילי וזה עזר לי להבין עוד יותר טוף את מה שאני כבר יודעת אז באמת תודה

ronen1981

New member
בשביל זה אני פה...

להגיד את האמת כשחשוב שהיא תאמר גם אם אני יודע שהיא עשויה להיות לא נעימה לאוזן......... אין בעד מה תרגישי טוב חיכי אל העולם והעולם יחייך חזרה אליך

למעלה