<------ בוכה לעזרה.....

Orbi

New member
<------ בוכה לעזרה.....

אני כבר לא יודע מה לעשות, העברתי 4 שעות עכשיו בלנסות ולמצוא את הבעיה בקוד.... אני מנסה לממש פונקצייה שמקבלת מחרוזת( המשמעות של המחרוזת זה ארגומנט וערכים) ומכניסה לתוך הארגומנט את הערכים(שוב, לא משנה המימוש). צירפתי את הקטע הרלוונטי, זה נותן לי שגיאות בסיגנון של חסרים סוגריים או משהו כזה, אבל חרשתי את הקטע הזה 4 שעות ואני לא רואה שום בעיה. בנוסף הוא אומר לי שהסוגריים המסולסלים שלי גם לא טובים לו, אבל כפי שאפשר לראות בקובץ המצורף כל סוגריים שסוגרים הם מתחת לפותחים ואין מיותרים. בקיצור צירפתי את הקטע ואת רשימת השגיאות ואני אחבק את מי שיעזור לי, אני כבר ממש מותש ואובד עיצות. תודה.

J u s t y

New member
קשה... קשה...

קשה לראות מה הבעיה מקטע הקוד שצירפת - סוג כזה של הודעות שגיאה מלמד אותך יותר על מגבלות הקומפיילר מאשר על השגיאה האמיתית. במקרים כאלה הבעיה נמצאת לפני השורה שההודעה מתייחסת אליה והיא יכולה להיות בקובץ אחר (אחד מקבצי ה- H). אני משער שיש לך איזו שהיא בעיה של סוגריים או של class שלא נסגר ב- ; אם תעלה את כל הקוד ניתן יהיה לקמפל ולהבין, לפי מה שהעלת אני לא יכול לדעת אם הגדרת את כל הקבועים ואיך וכו'.

Orbi

New member
המשך לתגובות

קשה להעלות את כל הקוד זה מתפרש על כמה קבצים, אז העליתי את כל הקוד של הקובץ הנדון, אל תשימו לב לזה שהקוד ראשוני נתקעתי במצב ראשוני... בכל מיקרה כשאני עושה cut לקטע קוד שהעליתי זה מתקמפל מה שגורם לי עדיין להניח שמדובר בבעייה בקטע קוד הספציפי... אולי עכשיו זה יעזור לכם לעזור לי יותר? תודה שוב.

selalerer

New member
../images/Emo4.gif אולי ההגדרה של set.

זה מה שיש בשורה מעל. בקובץ השני שהבאת יש רק SETS ולא set, אולי אם תראה את set.h נבין.

annefan

New member
שני דברים

א. שורות של pre-processor כמו define# לא מסתיימות ב-; !! יתכן מאוד שזו הבעיה. ב. דחוס את הפרויקט שלך ל-zip (בלי ספריות Debug ו\או Release), ותעלה אותו לפורום (עם ה-dsp או ה-sln). יהיה הרבה יותר פשוט לפתור בעיות כאלה.

Orbi

New member
זאת הייתה הבעייה!!!

תודה רבה רבה!! כמובן איך שכחתי את השטות הזאת עם הdefine!!! המון המון תודה לכל מי שטרח והקדיש מזמנו להסתכל על הקוד.

selalerer

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד annefan!

הוא החליף את הSEPARATOR גם בנקודה פסיק

למעלה