בוכה וכותב...

שלוק29

New member
בוכה וכותב...

יקירתי... אני פותח עכשיו את כלוב האהבה עופי נסיכה שלי העולם מחכה לך רוצי לכבוש אותו הוא נברא עבור נשמות מקסימות כמוך... רוצי ילדה שלי אל תפני מבטך לאחור רוצי קדימה אל המציאות היא חזקה יותר מכל דמיון... רק דבר אחד תזכרי בכל לילה בחיים שלך שתחותי תחושות שנסיכות לא אמורות להרגיש תוכלי לעצום את עינייך אני מבטיח להיות שם איתך... לנצח

למה?

אתה בוכה...זה לא אתה המושך בחוטים?!אוהבת אותך המון בלי שליטה -מחכה לך ולא רק בחלומות....

שלוק29

New member
מילה בסלע

אני בוכה כי משהו מתוק הגיע לסיומו... ואני עדיין פועל ע"פ השכל למרות הכאב הרב... לכי לדרכך נשמה יפה שלי אני אשאר וירטואלי כל חיי, על קיר בעיר כתב מיואש צעיר עינייה פוצעות אבל נישארתי שלם... שלך בידידות האלמוני

טאKילה

New member
שלוק,עשית לי עצוב :(

אם אתה רווק פנוי,אם אינך נשוי,ואין לך מחוייבות. אל תוותר אולי המציאות איתה יפה כמו שאתה חש בוירטואל. תן לעצמך סיכוי להיות יותר מאושר. בהצלחה

שלוק29

New member
תודה אחותי

בואי נבהיר אחת ולתמיד... אני רווק!!! חופשי ומאושר, מנוסה בקשרים ורוצה לנסות משהו חדש.. העולם הוירטואלי מצא חן בעיניי ואני מתכוון למצות אותו עד תום! בקשר לאהובתי אני והיא סיכמנו מראש על קשר וירטואלי ידידותי וגלשנו לאהבה אבל אין לי כח ליותר מזה.. העבודה שלי לא מותירה מקום לקשר ובעבר מי שהיה איתי בקשר רק ניזוק מימנו... בישבילך על קצה המזלג טאקילה

למעלה