בוט טריויה בערוץ IRC

ƒlameStriker

New member
בוט טריויה בערוץ IRC

שלום! אני מעוניין להקים ערוץ טריויה ב-IRC. הבעיה הגדולה היא: איך יוצרים כזה בוט? מה צריך לעשות? צריך סקריפט כלשהו? בבקשה מי שיודע שינסה לעזור :) תודה רבה@

Mr Boggy Man

New member
If you want it, he will find you

לך פה, לקישורים, מאמרים ואם עדיין לא תדע, תשאל אותי. כשאני אומר אותי אני מתכוון רק אותי, כי כל השאר, הם...איך אני אגיד את זה....מכונות שמנסות למצוא את האחד, שזה אני. גם כן תוכנות לא רצויות! damn does agents!

Sandro

New member
נראה לי אתה מושפע יותר מידי

מהסרט מטריקס.. בדיוק חזרתי עכשיו מהקרנת בכורה שלו בעפולה..

Sandro

New member
אני חייב להודות

זה סרט מצויין - פעולה פסיכולוגית שכזו ומי שלא ראה את הראשון לא כ"כ שווה לו.. אבל בסוף היה קטע של חמש דקות שהרס את הכל.. 5 דקות מהירות של זיבולי שכל של איזה זקן שיצר את המטריקס - אם יש גאון שיכול להבין את מה שהוא אמר על הפעם הראשונה, אברכהו..

Mr Boggy Man

New member
אמת, אני זוועה באנגלית

הקטע הוא שקראתי לפני רגע (עוד פעם...) שכתבתי את ההודעות את התסריט של המטריקס (1), אז זה עולה לי לראש.....

ובלי להתייחס למאטריקס ../images/Emo8.gif ../images/Emo16.gif

אתה צריך תוכנה מסויימת שתתחבר לשרת IRC, ותגיב לאירועים ולדברים וככה תבצע את הטריוויה. הכי פשוט לכתוב דבר כזה בסקריפטינג במירק. אפשר גם לכתוב בשפות תכנות אחרות, תלוי מה אתה צריך במדוייק.
ניר

ƒlameStriker

New member
אממממ...

אין לי מושג בסקריפטינג! אפשר ליצור בוט טריויה בלי לדעת סקריפטינג? או כמו שאמרת שיש תוכנה מסויימת שמתחברת לשרת IRC ומגיבה לאירועים...? יש אפשרות להשיג כזאת תוכנה?

Sandro

New member
יש תוכנית..

אי אפשר כמובן ליצור בוט טריוויה בלי לדעת סקריפטינג.. אפשר להריד או הוטבוט נחמד או מהאקר-סקריפט הדוחה.. ואפשר ללמוד סקריפטינג..

ƒlameStriker

New member
וואי! תודה רבה!! :))

בדיוק מה שאני צריך... ניסיתי אותו....בוט נחמד אבל לא מי יודע מה... אבל עדיף למי שלא יודע סקריפטינג
אז
אולי אני אלמד סקריפטינג מתישהו - למרות שזה נראה קשה וסיוט אחד גדול!

Mr Boggy Man

New member
ואם הלינק לא עובד ואתה עדיין

לא רוצה לבנות את הסקריפט תעשה כמוני: שם ותענה במקום הרובוט טרויוויה. אהה...זכרונות של 200 אולי 250 שאלות שכתבתי במשך שלושה חודשים.

Sandro

New member
זה לא קשה..

שמתחילים עם זה קשה להפסיק.. חודשיים בערך ללמוד בסיסי אם אתה ממש מתחיל בזה.. וגג חצי שנה ללמוד את כל הסוקים, דיאלוגים, Dlls.. זה בהנחה שאתה יושב כשעה וחצי בשבוע על סקריפטינג.. לא כזה נורא..

למעלה