ƒlameStriker
New member
בוט דרגות
שלום. יש לי כמה שאלות בקשר לבוט דרגות ששמתי לערוץ שלי. 1.הגדרתי לבוט שלי שכשכל פעם שמישהו שיש לו דרגה,יכתוב: opme! אז הוא יקבל אופ. הנה הסקריפט שאני משתמש:
שלום. יש לי כמה שאלות בקשר לבוט דרגות ששמתי לערוץ שלי. 1.הגדרתי לבוט שלי שכשכל פעם שמישהו שיש לו דרגה,יכתוב: opme! אז הוא יקבל אופ. הנה הסקריפט שאני משתמש:
on 5:text:!opme*:*: { if ($me !isop $chan) { notice $nick I am not op at $chan $+ , sorry! } elseif ($me isop $chan) { if ($2 != $null) { mode $chan +ooo $2 | notice $chan $nick deoped $2 } elseif ($2 == $null) { mode $chan +ooo $nick } } }
עכשיו,הכל טוב ויפה כשמישהו רוצה אופ וכותב את הטריגר הזה. השאלה שלי היא: מה אני צריך לעשות שהבוט שלי ייתן אופ אוטומטי למי שנכנס והוא ברשימה אצל הבוט? ואני לא מדבר על צ'נסרב שייתן אופ,כי עשיתי את זה ואני רוצה לדעת איך כותבים סקריפט שיגיד לבוט לתת אוטואופ למי שנכנס מבלי שהוא יקליד: opme! מובן? השאלה השניה: 2.אני רוצה שאני (הפאונדר) יגיד לבוט שלי להסיר או לתת אופ למי שבערוץ. נגיד שאני יקיליד: op nick! והבוט יזהה את הניק ויתן לו אופ. מה אני צריך לעשות בשביל זה יקרה? תודהההההה מראש על העזרה!!