בוטס

hdur12

New member
בוטס

מישו יודע מאיפו אפשר להזמין בוטס אן מישו מוכר משו?

אאא וואלה שכחתי.. צה"ל רוצחים!

פחחח גם כן מנאייקים! מעיפים מחבלים מהארץ! איזה אכזריות! אני אומרת שניתן להם להיתפוצץ בשקט!!!!

hdur12

New member
.........

צבא זה חרא זה בכלל לא בוטס זה איזה גועל נפש אני מחפש בוטס בערך 16 עיניים עם סטיל טו

KamikazA

New member
תזמין מהאינטרנט

איביי או משו לי יש ריינג´רס אדומות 14 חורים

Weird Eyal

New member
עוד לא הבנתי מה ההתלהבות מבוטס...

כאילו מה העניין?......פאנקיסט זה צורת לבוש?...... אם אני לובש נניח גינס (לא קרוע ולא משופשף) וסתם חולצה שחורה בלי שום הדפס והשיער שלי אסוף בקוקו אז לא יכול להיות שאני פאנקיסט??? זה אשכרה נהיה אופנה.....איכסה

...

למעשה זה לגמי נוגד את הרעיון של פאנק הצורת לבוש התחילה סתם בתור דרך לצאת נגד החברה עכשיו זה פשוט הפך לאופנה זה מגעיל וזה אידיוטי

עכשיו ברצינות

למה לך בוטס? זה מה שיעשה אותך פאנק לדעתך? באמת באמת שאני לא מבין למה לדעתי זה ממש לא "פאנק" ללכת ולקנות נעליים ב500 600 שקל... קנה אולסטאר במאה שקל אם אתה מחליט שאתה "חייב" בוטס קנה כבר מפה: http://www.vegetarian-shoes.co.uk/

Weird Eyal

New member
סעמק זה יקר הדברים שם!!!!

חחחחחחחח ולחשוב שהפאנק התחיל ממעמד הפועלים.....חחחחחחחחחחחחחח היום בשביל להיות "פאנקיסט" צריך להיות מיליונר.....חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה באמת מעצבן

מה שאותי הכי מעצבן זה ילדים בכיתה ז´ שרושמים אצלנו בקיבוץ את המשל של האנריכה כי הם חושבים "אנריכה, כן בלי שלטון כל הזמן הולכים מכות ורוצחים אחד השני ולא נכנסים לכלא....", כאילו אין הם משוג מה זה והם רושמית את זה על כל דבר אפשרי,בקשר לאופנה זה ממש דפוק, כאילו אין לי בעיה שאנשים יתלבשו ככה אבל למה לשלם כל כך הרבה בשביל בגדים!?

כן... חרא

לפחות מפה אפשר לקנות בוטס בלי להרוג חיות

אני מוכר

בוטס עשרים חורים סטיל טו של דר מרטינס במאתיים חמישים שקל מידה 42 נראה לי

למעלה