בוטן פירות טרופיים

ספונית

New member
בוטן פירות טרופיים

שלום אני מעוניינת לקחת את הבן זוג שלי לטיול בוסטן טרופי בישראל. האם יש דדבר כזה? תודה. בכל מקרה אם יש למישהו רעיונות מקוריים לאן לקחת את הבן זוג-ככה בילוי נעים ומיוחד...בכייף

KarinDi

New member
אכן רעיון מקורי

נשמח לשמוע לכבוד מה ומה הרקע לרעיון... אחרי חיפוש מקיף ברשת, נראה לי שהאופציה העיקרית היא- בוסתן לבונה במושב אלמגור. ועוד כתבה על בוסתן כזה ליד הכנרת אני מקווה שזה עוזר. אם את רוצה רעיונות נוספים לבילוי מקורי, נשמח אם תספרי לנו לכבוד מה האירוע, האם מדובר בשניכם בלבד או הקבוצה, איזור בארץ וכו', ונחשוב על רעיונות נוספים

ספונית

New member
בכייף

בכייף נקבל בברכה רעיונות מקרויים לבילוי זוגי ולא שיגרתי. כזה שפשוט אתה בא ונח... ואם אפשר רומנטי אז גם סבבה...ולוא דווקא מסגים או סאונות למינהם...אלא משהו יותר מזה...אזיה נוף נחמד...אולי מצפה כוכבים? או קלידסקופ ענקי???לא יודעת...

KarinDi

New member
מנוחה זוגית

האמת שהבילוי-מנוחה האהוב עלינו הוא מול מארז DVD של הסדרה הנפלאה "האוס"... אבל כמה אופציות שנראות לי מתאימות:
מצפה הכוכבים בגבעתיים
הגג של עזריאלי
הרי ירושלים (מיליון פינות כיפיות- נוף ומעיינות. פירוט יכול להימסר במסרים מחשש להצפת הבית שלי במבקרים)
מדבר יהודה-מצפה רמון. פשוט להביא שק שינה, לשכב על הגב ולספור כוכבים לנצח.
טיול רגלי נינוח או רכוב לגמרי באחת מדרכי הנוף הנפלאות בארץ: גלבוע, בית-קשת, נטופה, חיפה, שלוחת צבאים (בעמק בית שאן (אזור שמציע מעינות לא פחות מוצלחים מהרי ירושלים),הרי נפתלי, יער ביריה...גם מסלולי רכב כמו נחל הבשור בעונה הזו יכולים להיות מנוחה כיפית+פיקניק.
טיול בגן הבוטני בקיבוץ עין-גדי (לא הליכה רצינית, רק חם!).
חומות ירושלים בלילה!
כמובן-חוף הים... מקווה שמשהו עזר...ונשמח לשמוע עוד רעיונות וגם חוויות!

למעלה