בוטושאני, רומניה

soring

New member
בוטושאני, רומניה

אני מחפש יוצאי בוטושני בגיל המתאים (מבוגר מאוד אך עדיין צלולים) שניתן אולי באמצעותם לברר פרטים בקשר לאבי סבי ינקו (יעקב) גולדנברג המנוח מאנשים שאינם קרובי משפחה אך הכירו אותו (הוא נפטר ב1972 ובינתיים כל ילדיו הלכו לעולמם). אודה לתגובות.

talia olav

New member
ניסיתי - אבל לא...

בבוטושני היתה קהילה גדולה. קרובתי המבוגרת ילידת המקום וחיה שם שנים רבות, אך אינה מכירה את השם. אם תציין פרטים אחרים שיעוררו את הזכרון אוכל לנסות שוב.

soring

New member
פרטים נוספים

אבי סבי ינקו גולדנברג נולד ב 1886 ונפטר ב1972.שם אשתו מלכה לאה לבית נדלר. הוא היה חייט. היו לו חמישה ילדים,ארבעה בנים ובת אחת. תודה בכל אופן

פוקסי99

New member
בוטושאני

שלום אני מכיר מספר אנשים אשר הגיעו לארץ חלקם בשנות החמישים וחלקם בתחילת שנות השבעים מבוטושאן. בהיזדמנות הראשונה אני אבדוק ואיידע אותך אני מאמין שאחד הנשים שהיום היא מעל 80 תעזור

יויויו3

New member
בוטושאן

אני מחפש גם כן בחורים מבוטושאן ילידי השנים 1923-1928 אם את(ה) מכיר אשמח שתקשר אותי אתם או תתן שם

soring

New member
לאיזה צורך

יש לי קרובי משפחה שהם קרובים לשנים אלה. אם תמסור לי מה בדיוק אוכל לבדוק. אני מחפש דוקא לא קרובי משפחה על מנת לבדוק סיפור מסויים.

יויויו3

New member
בוטושאן

אני מחפש אנשים שעבדו בכפיה בשנים 1943-44 בבוטושאן או מחוץ לעיר מדובר בבני 16-20 באותן שנים

soring

New member
קרובות משפחה

בגיל הזה יש קרובות משפחה ולא קרובים. יש מישהו בגיל המתאים, לצערי לוקה בזכרונו. אני יודע שסבי ז"ל נלקח לעבודות כפייה. הוא כבר לא בחיים 20 שנה.

פוקסי99

New member
מצטער

שלום רב ניסיתי. אבל לצערי הם לא זוכרים ינקו גולדנברג טוענים שהיה פרופ' בשם זה

למעלה