בוחרת לברוח - H-)

בוחרת לברוח - H-)

תנסו......תתחילו....מה אכפת לכם........מקסימום תפסיקו באמצע!!!!! אני יודעת שאני כותבת הרבה שטויות בתקופה זו,למרות שבשבילי בכל מילה מסתתרת האמת שלי וההגין שלי, גם אם נכונים וגם אם לא!כל פעם אני מעודדת את עצמי מחדש שאני צריכה לוותר על עצמי ומחפשת את פיתרונות הבריחה! יכולה להשקיע אני את כל כוחותי ומאמצי לבריחה, במקום לחפש את הפיתרון ולהפתר מהבעיה!את האמת שאולי אם הייתי מתמודדת ומנסה יותר קשה לעבוד על הקטע של להפסיק להכנע כל כך בקלות כי אני מסוגלת, לא הייתי מגיעה למצבי הנוכחי!אני בורחת כשהחיים נראים לי מאיימים,אבל בעצם אין לאן לברוח,ואני בורחת רק מעצמי ואחר כך הכל חוזר שוב כי אין מה לעשות אבל לצערי ככה בנוי העולם,והנה אני רואה אותי נופלת שוב ושוב לתהום של הפרעות האכילה מאותן הסיבות בידיוק,לאותם המקומות בידיוק אני נופלת גם!ולמה,כי אני בוחרת לא להתמודד עם הלחץ והפחדים ולהתמודד במקום זה עם דברים אחרים,שאולי יותר קל לי להתמודד איתם!כן...אז אצלי הפיתרון המהיר הוא באנורקסיה......אצל אחרים זה יכול להיות בולמיה.......או אכילת יתר.......או אפילו יש כאלה שאצלם גם וגם או כל מיני בינהם, זה לא האישו!....ונכון אוכל זה דבר שמעסיק את כולנו!ואחראי על קיומנו כך שבין כה לכולם יש חשיבות רבה אליו,רק שאנחנו מקטינים בערכו(או לפחות אני יודעת שאני)!!! על מה שאני הולכת לומר אני בטוחה שיהיו ספקות.....אבל מה לעשות אני לא מדברת על מדע מדויק ולא מתמטיקה.........(ככה אני חושבת ולא מבקשת תיקונים מאף אחד,לכל אחד יש את זכותו להביע את דעתו ומחשבותיו,ולא מפריע לי שיספרו מהם....)....גם פליז אל תכעסו....ככה אני מתייחסת לבעיה שלי! אז.......... אנשים אומרים לי שהם עושים את זה בשביל להרזות......לקבל גוף מושלם......להיות בכלל מושלמים.......אבל תכלס........כולם יודעים שלהיות מושלמים זה לעולם לא אפשרי........ואם הגוף יהיה מושלם משהו אחר לא ימצא חן........יכול להיות שזה רחוק מלהיות ברור כי תמיד טוב שנשאף אליו אבל תלוי מה אנחנו באמת מוכנים לוותר בשבילו, וכשהוא יבוא הרי זה יהיה משהו אחר שאליו נשאף הפעם!!!! לכן הגעתי למסקנה....(את האמת!אני לא מאמינה שהדברים האלה נכתבים על ידי ויוצאים מפי, אבל כפי שאמרתי בכל דבר שאני כותבת או אומרת יש את האמת שלי)......אז מסקנתי היא שאני לא מחפשת את השלמות, אלא דרך ההרעבה אני בורחת ובורחת......רק שאין לי תכלס לאן.....כי זה יכול לרדוף אחרי כל החיים!ואני עלולה לסחוב את זה סחור סחור.....להתקדם וברגע שחוזרת אני לשיגרה הבעיה שוב תצוץ, בגלל זה אני רוצה להמשיך ולנצל את הבעיה ופוחדת לטפל בה ולשחרר אותה לחופשי!!!!!!!!ובגלל זה אני נלחמת להמשיך בצורת הבריחה המעוותת שלי כל הזמן!.....(רגע.....תתקנו אותי אם אני לא מדברת בהגיון?!)......אז עכשיו אני אחליט!להמשיך לברוח לכל החיים........או לטפל כשעוד הגוף שלי לא מת(להזכירכם שהייתי יכולה להיות עכשיו מתה עם היו מטפלים ולוקחים אותי יומיים או שלושה אחרי לביה``ח...והתחננתי שיעשו את זה......וניסיתי לשכנע.......ואפילו כמעט שהצלחתי....וסחבו אותי בכח לביה``ח....ושמה עשו את הבדיקות והבינו שמה את חומרת המצב כשראו את תוצאות הבדיקות וזה כבר לא היה תלוי לא בי, ולא בהורי!!!) וישנם דרכים!מה שבינתיים אני עושה...זהו פיתרון זמני עד שיגיע התור שלי ויתפנה לי מקום במקום מסויים!אבל גם זה טוב בתור התחלה.....(טיפול פסיכולוגי........להבין ממה אני בורחת ואיך להתמודד, כנראה שיתווסף לזה טפול תרופתי....כדי להקל עלי ועל מצבי הרוח הדיכאוניים שלי, והשגחה של ההורים.....כי כל עוד אני לא בביה``ח הם לקחו על עצמם את האחריות שלא אתדרדר שוב......אני יודעת שזה לא יעזור עם ההורים......אבל זה בהחלט זמני! נ.ב אני מבקשת כל הזמן סליחות והתנצלויות, כי אין מה לעשות, אבל בין היתר הביטחון העצמי הענקי שהיה לי ירד בהדרגה עקב המחלה(כמו מאין תופעת לוואי), אני פוחדת לאבד שוב אנשים שאני אוהבת ושטוב לי להיות איתם(וזה בהחלט גם אתם!)וזה בידיוק אותו הדבר בשבילי כמו שאני אף פעם לא יודעת להגיד.....לא!!!...אבל אני במודעות שזה לא אמור להיות ככה ולא להכל צריך להסכים, אלא יש דברים שאסור, אבל אני פשוט מסכימה להם גם כשאסור להסכים!......כנראה שתצתרכו להתרגל להתנצלויות שלי...כי יקח לי זמן לטפל בביטחון שנפגע....אבל מאמינה שהוא יחזור מתישהו! נ.ב.ב לא אפסיק לכתוב...לפחות לא עכשיו...שאני חושבת שאני מצליחה להבין דברים חשובים כל כך בזכותכם ובזכות זה שאני נותנת לעצמי דרך הכתיבה להשתחרר ולגלות דברים חדשים על עצמי!!!דברים שאולי בסופו של דבר יצילו אותי ויוציאו אותי מגלגל הקסם(שלא נראה לי כל כך טוב שאני קוראת לא ככה, כי קסם בשבילי באסוציאציות מצביע על משהו חיובי...שבהתחלה חשבתי על הפרעת האכילה באמת כדבר כזה...אבל זה בעצם כל כך שלילי והרסני!!!!!!)..... ולא אפסיק לכתוב גם כי.......אני הייתי רוצה לעזור לכם לצאת מן המעגל ולנסות שתבינו את עצמכם טוב יותר....ולהיות איתכם בכל הרגעים שאתם בוחרים לשתף אותנו....והכי הכי הכי הכי הכי חשוב לי!!!!!!!!!!!!!!! זה לאהוב אותכם ולחבק אותכם חזק חזק!מכל הלב(אל תדאגו......אשתדל לא למחוץ יותר מידי!)ולהזכיר לכם כל הזמן.......יאלה לטעון כולם את הסוללות בלילה...יש יום חדש.....התחלה חדשה......שיהיה לכם קצת כוח ורצון להצליח, כי כל יום זו יכולה להיות פתיחת דרך בשביל כולנו!!!!!!!!חוץ מזה שעוד יותר מיום.......עכשיו מתחיל חודש חדש!!!!!!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!-!-!-! אוהבת אותכם עד לשמיים!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה על המגילות שלי.......הכל מאהבה!!!!!!!!!!!!!!!!

תהרגו אותי וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מבינה למה???????????,אני כותבת.......ובאמת התכוונתי למה שכתבתי!!!!!!!!!!ועכשיו שוב מחפשת את פיתרון הבריחה!!!!!!!ומוצאת אותו בקלות!!!!!!!!!! אבל אני מודעת שזה לא נכון ללכת בדרך הבריחה......וזה בכל זאת כנראה לא מזיז לי!!!!!אני פתאום לא חושבת על זה.....ולא אכפת לי כמה שאפגע בעצמי......מסיגה סוף סוף מעט ראש!!!!!!!!ואז הוא נעלם ובורח!!!!!!!!!........וכאילו שלא למדתי והבנתי כלום, לא שווה התרחה לנסות ולהבין אם ממילא אני לא מצליחה לתקן ולעצור את עצמי לפני!!!!!

לא....רק נחבק.

מראונת יקרה שלי... בבקשה תהי קצת יותר סלחנית לעצמך היום... יודעת שכתבת...שרשמת...שחשבת...ועצם זה שחשבת כך, גם אם זה רק זמני, כבר אומרת משהו. זה שכרגע קשה ונראה בילתי אפשרי, כואב ולא נסבל...הכל משפיע עליך. על כולנו. פתרון הבריחה קיים תמיד. אבל זה שאת יודעת שהוא נקרא בריחה, וזה שאת החלטת שאת מנסה שלא ללכת בדרך הבריחה הזו - זה הוא ההבדל בין פעם לבין עתה. ויש נפילות וקשיים ומורדות...ידענו שזה יבוא. אבל את ממשיכה בדרך שהלכת בה. קשה ככל שזה יהיה. וכרגע את במורד. אל תשפטי עצמך לחומרה בעת זו. היא תעבור ותגיעי לזמנים טובים יותר. בינתיים...יש לך הרבה דברים נוספים להתמודד איתם. הראש לא בורח לשום מקום - הוא מונח על צווארך היפה...מחכה לרגע שתוכלי לשוב ולהשתמש בו ובתובנות שהשגת עד עתה. והרגע הזה יבוא..רק קצת זמן. שולחת לך חיבוק חזק חזק ואוהב עד אין סוף... בתקווה שיתן לך קצת כוח להמשיך ולהתמודד עם כל העומד לפנייך. ועצה קטנטונת...תני לאמא לתת לך חיבוק. את צריכה אותו עכשיו. היא שם בשבילך...רוצה לעזור ולא יודעת איך. הגידי לה. אימרי לה שאת צריכה את היד..את החיבוק...את המילה הטובה. אין טעם להילחם בקושי. צריך להתמודד איתו. וכל אחד צריך את העזרה של היקרים לו בעת זו. דברים לא קלים עוברים עליך. תני לאמא לעזור...לחבק. רק הראי לה סימן שאת מוכנה..שאת צריכה אותה. היא אוהבת אותך. ורוצה להיות איתך. אוהבת אני. נ.ב. אם האי.סי. שלך שוקם, אני אשמח לשלוח לך את השיר שרצית..

מאיונת מדהימונת שלי, למה???????????

...........מאיונת,מלאכית קסומה!מקווה שלא תתייאשי מהמגילה....את יודעת ששלי ארוכות...........(יש לי מגילות ארוכות מאוד בלב בתקופה זאת)!!! היום כל כך הרבה שאלות ללא תשובות המתחילות בלמה?......אני מרגישה כל כך אשמה, למרות שאני יודעת שלא יכולתי למנוע את הפיגוע.....אבל איכשהו...גם לאותה ילדה קטנה ומדהימה שמתה וגם לדולפינריום יש קישורים כה רבים....לא תבינו למה אני אומרת מה זה,כי אני לא מרגישה הכי שנוח בעולם לשתף בצירופי מקרים המזוויעים האלה.....אני כל כך רוצה לתת לה את החיים ושאני ילך במקומה, חוץ מזה שבמקריות או שלא, כבר פעם אחת כשהיא הלכה אני באתי........ מלאכית חמודה שלי, החיבוקים והתמיכה עוזרים באמת....רק הלוואי והם היו מחזירים אותה....למרות שאני יודעת שזה לא יקרה לעולם,פשוט זה כל כך בילתי ניתן להבנה.....שככה סתם.....ילדים נלקחים מהעולם!!!!!!!! לפני זמן מה.......חשבתי.....או שיותר נכון לומר שקיוויתי.....שאם אני ילך לשמיים(הכוונה ימות),אולי היא תחזור. אבל אז אמרתי לעצמי שלא, זה לא ישנה...דבר....מלבד שאני אצור כאב לעוד אנשים!!!ואני לא רוצה לעשות זאת להם!!!!!!!!!!רק בגלל זה אני כאן......כי אני מחפשת את השקט והשלבה... ואני כמעט בטוחה שאמצע אותם שם למעלה!!!אבל אצור פה כאב של הרבה אנשים... וזה לא נשמע לי הוגן שאני אקבל אושר על חשבון לגרום סבל לאחרים! אוףףףףףףףףףףףףףףףף מאיונת, כנראה שאני חכמה בדיבורים אבל ברגע שהמעשים אמורים לקרות אני משתפנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כי אני כרגע באמת במורד ההר,ואני מסתכלת למעלה ומתייאשת מההתחלה....נראה מעייף ומפחיד....קשה לי לחשוב על הנוף המקסים שאני יקבל כשאני יגיע לפסגה שלו(אם זה אי פעם יקרה?)שלא לדבר על התחושה של הסיפוק שעשיתי זאת, הצלחתי לעבור את כל הקשיים ולא ויתרתי...כנראה שעכשיו אני התדרדרתי למטה,הרי הירידה הרבה יותר פשוטה ואפילו מהנה!!!,אבל היא לא מספקת כמו להיות למעלה!!!!!!!!!! מאיונת........את נותנת לי תקווה בכל הודעה ותגובה שאת כותבת לכל אחד, כך שלפחות את זה יש לי, אבל מה איתך, חומד......את כל כך משתדלת להיות חזקה בשביל כולם!!!!!!!אבל את בטוחה שאת משאירה לך כוחות לטפל בעצמך נשמה טהורה ומדהימה???.....קחי את זה כחומר למחשבה.... בקשר לאמא שלי.....בינתיים זה לא נראה לי כל כך פשוט וקל....אבל מתישהו אני מאמינה שכשאחזור לעצמי.....אם זה יקרה?.....אחזור לתת לה להיות שם בשבילי....כמו שאני גם עכשיו שם בשבילה......וכמו שהייתי כשהייתי קטנה ומוגנת(מה שכבר לא ככה)!!!!!!!!! מאיונת קטנטונת, כל כך כל כך כל כך אוהבת אותך, תמיד, גם כשהכל שחור ולא רואים יותר כלום מבעד לשחור ומרגישים אבודים לבד במנהרה החשוכה .....את כמו מן נקודת אור שמראה לי את הכיוון ואומרת לי שאני לא כאן לבדי, ואולי קודם כל אני צריכה ללכת בעקבות נקודת האור שזאת את כדי שנוכל למצוא ביחד עוד נקודות אור, עד שביחד נמצא את הדרך החוצה!!!!!יהיה קשה וארוך!!!! אבל ביחד נצליח!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב אין לי מושג מתי יסדרו את האיי סי, בינתיים כלום בפרט לפורומים בתפוז ולנאפסטר עובדים!!!!!! אבל אולי יש מקום נוסף שבו אני יכולה למצוא את המילים בינתיים של השיר ``שיר שיביא לך אהבה``....אם כן....פליז תגידי לי איפה אני יכולה למצוא אותם, זה חשוב לי....כשאני שומעת אותו זה עושה לי משהו טוב בלב...נותן איזשהו תקווה בין כל הבלאגן והסיבוכים שלי!!!!!!!!!

תרנגולת

New member
מראונת יקרה..

טוב, קודם כל.. יודעת שלא תפסיקי להתנצל, מוכר.. אבל.. חייבת להבהיר שאין על מה.. אני נורא שמחה שאת כותבת כך עכשיו.. שלאט לאט אני יכולה יותר להבין אותך.. ובכלל, לכתוב זה משחרר.. וגם עוזר לסדר מחשבות על ``דף`` (מחשב.. לא משנה מה). בקשר לעניין הבריחה.. יש הרבה הגיון בדבריך.. ההתעסקות באי אכילה, או אכילה, או הקאות, או תזונה, ובכלל.. זה כנראה צורך לברוח, במקום להתמודד עם הבעיות האמיתיות, אנחנו מתעסקים בבעיות אחרות, כל היום, כל הזמן.. אולי גם הרצון להיות מושלמים, הוא בריחה וכיסוי? כלומר.. עצם השאיפה הזאת.. לי אישית.. זה נראה לי כיסוי ל``ריק``.. כי הרי, כל זמן שיש לי שאיפה, יש לי טעם לחיים.. הגוף הוא גם (לדעתי כמובן.. לדעתי..) מסמל את הדברים האחרים שלא מוצאים חן, הרי החוסר בטחון לא מתבטא רק בגוף.. אלא בדברים אחרים (כמו שאת רואה.. את מפחדת לכתוב, כי אולי כתבת יותר מדי, או שאולי את לא הגיונית.. וכו`. אם הבנתי אותך נכון- זו כוונתך). ואז נאבקים בגוף, וכמובן- כשהוא יהיה מושלם, כמו שצריך, מספיק רזה (כמובן שאף פעם לא מספיק)- הכל יהיה בסדר.. זה ``יכסה`` על כל השאר, וחוץ מזה- זאת תהיה המטרה שהגענו אליה.. אז אנחנו בטח מצליחות.. למרות שבסופו של דבר אנחנו רק מפסידות, וגם לא מגיעות לאותה המטרה.. כי תמיד יש את הדברים האחרים שמפריעים, מלבד הגוף.. וכמובן- הוא אף פעם לא רזה מספיק, תמיד יש עוד. אז נכון, הבחירה ה``נוחה`` (טוב.. זה לא ממש נוח לחיות כך) היא לברוח.. אבל בכל זאת צריך להלחם, למרות שהרגש אומר להאחז בה.. למרות שכאילו יש בה יתרונות.. אז אין בה, ואת יודעת את זה- כי את סובלת ממנה.. כל הדברים שכאילו שווים בה, ``מוכרים`` לך סבל . בכל מקרה.. סליחה על הברברברברברת שלי.. אני נוטה לעשות את זה, ולהתפלסף ולדבר יותר מדי.. גם אם כרגע נורא קשה לך שלא לברוח, זה דווקא אומר שצריך להלחם יותר.. כי אין לבריחות סוף טוב, אפשר לברוח ולברוח- אבל מתישהו כבר אין עוד כוח לברוח.. ואז כבר יותר קשה (ואני יודעת כמה שקשה לך עכשיו!) . אל תתיאשי כשקשה.. תחזיקי מעמד.. ותמשיכי הלאה, ותלחמי בהרס העצמי.. לילה טוב.. וסליחה שבירברתי גם על דברים בלי קשר ברור... שלך.

תרנגוליתה מקסימונת שלי!!!

לא בירברת בכלל, תיהי בטוחה בזה... אני צופה שמתחילה לי נפילה...ואלוהים יודע כמה שהשתדלתי ועשיתי מאמצים לצאת מבעיית האכילה שלי!!!!!!!, הוא כנראה לא מעריך את הדברים שנראים כה פשוטים שעשיתי, כמה שזה דרש מאמצים עצומים מצדי ולא היה לי פשוט בכלל, וישר תקף אותי בעוד אסונות כדי להפיל אותי בחזרה לתהום כדי שאני אתדרדר והדרך תהיה יותר ארוכה וקשה.... חשבתי שאמא שלי גם רוצה לעזור......במקום זה היא רק עצבנית וכועסת,על זה שאני לא משתפת אותה,היא צועקת עלי עכשיו, ולא מבינה כמה שהיא מכאיבה לי עוד יותר!!!!!!!!!!לא מספיק כואב וקשה לי?????????????????????? חומד,צורחים עלי להתנתק מהאינטרנט.....אמשיך מחר!!!!!!!!אחרי ההלוויה...........,תודה על התמיכה והחיזוקים,כל כך לא נעים לי לקבל......אבל כל כך צריכה אותם עכשיו......לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם......או שאולי יודעת........ אבל מעדיפה שלא לחשוב על זה בכלל! אוהבת כל כך כל כך כל כך ומוסרת חבוקים........ ......סליחה על הדיכי.........מקווה שאי פעם אחזור להיות אני שלכם שהייתי פעם........כל כך רוצה לעזור עכשיו........אבל לא מצליחה לחשוב על משהו אחר................ מתי אתעורר מן הסיוט הנוראי הזה????????????? מלא שאלות אני נותנת.....למרות שיודעת שאין תשובות על כלום......רק תהיות שלי שאני משתפת אותכם בהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלך תמיד

תרנגולת

New member
היי..

את צופה שמתחילה נפילה.. אז תשתדלי להעזר.. תנסי לתת לעצמך להשען על אחרים גם. תנסי.. מקווה שתחזרי להיות יותר חזקה, בשביל עצמך.. אבל את את שלנו כל הזמן.. גם כשכ``כ קשה.. מותר להיות בדיכ, ואין סיבה להתנצל.. ואני בטוחה שלפחות על חלק מהשאלות יש תשובות.. אולי חלק קטן, אבל חלק. ואולי אמא שלך כן רוצה לעזור, אבל אולי היא נבהלת מזה שאת לא משתפת אותה, והיא כנראה לא יודעת איך לעזור לך.. ואני יודעת כמה שזה פוגע שצורחים עליך כשאת במצב כזה, כשהרי לא עשית שום דבר רע.. יודעת שזה כואב.. אבל תזכרי שגם אם היא טועה, זה לא אומר שזה מכוונה רעה, היא כנראה כן רוצה לעזור ולא יודעת איך.. לילה טוב.

תרנגוליתה שלי.....לא נעים לי להשען

...על אחרים......כי מצב כל כך קשה......ואיתם אני הרבה מסתובבת עם מסכות....רק שבזמן האחרון המסכות כבר גדולות עלי כל כך אז הם נפלו ממני....ונתנתי לעצמי לבכות לפני כולם......וכולם ניחמו.....וניסו לעזור.....ורצו לבוא אלי לעזור לי......ואני אומרת כבר מתוך הרגל,לא!!! אני צריכה להיות עכשיו לבדי!!!!!!!!!כך שאני יוצרת את המצב שאני כל כך לבדי.....אין פלא......אם אני מרחיקה את כולם!!!!!!!!למה שלא אשאר לבדי........חוץ מאנשי הפורום......אף אחד לא יודע ולא מרגיש אותי באמת....אף אחד לא אהיה מסוגל יותר טוב להבין אותי ואת מה שאני אומרת!!! אוהבת אותך נשמה חמודה ומקסימה שלי!!!!!!! תודה על התמיכה שלך....היא כל כך חשובה לי ובמיוחד ברגעים אלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שאת לא יודעת כמה!!!! נשיקות וחיבוקים ממני שאוהבת כל כך.......

למעלה