בוחנת את הנושא

The Girlie Show

New member
בוחנת את הנושא

תמיד ידעתי שאני שולטת. דוחה אותי שמנסים להשפיל אותי. אם היה עולה שליט, הייתי חותכת או הופכת אותו. זה מושך אותי לשלוט, להיות מוערצת. שיש עבד שרירי, חטוב, נראה טוב, שמצליח מחוץ לבית, בעל עסק עצמאי או מנכ"ל שמכניס מאות אלפי שקלים אבל יודע שבלו"ז שלו הוא צריך להגיע הבייתה כדי לשרת. לשטוף כלים רק עם סינר עליו למרות שיש מדיח. לספוג את האביזרים שאני מחדירה לישבן שלו תוך כדי שטיפת כלים. לנקות את המגף שלי עם הלשון שלו. להיות השטיחון בכניסה לבית. הדום לרגליי כשבא לי לשבת על הספה. כשהתפקיד שלו זה לשרת אותי וזכותי לשלוט בו גם כלכלית. שהרכוש שלו זה הרכוש שלי. כשאני אשן על מיטה קינג סייז הוא ישן על הריצפה למרגלות המיטה. לקעקע את השם שלי על הישבן שלו כמו שעושים לפרות כהוכחת בעלות. אבל חשוב לי שיהיה מצליחן ושרירי ומכניס הרבה כסף אבל מושפל וכנוע תחתיי. מצידי אפילו קצין קרבי בכיר בצבא אני רוצה שיתן לי את תחושת היציבות, הביטחון, שאוכל לדבר איתו בגובה העיניים <המושפלות שלו> כשצריך עזר כנגדי. בחוץ מבחינתי שהזוגיות תהיה נורמלית מלבד עקיצות מתונות מצידי השאלה היא האם לדעתכם זוגיות כזו עם נישואין יכולה להצליח? נכון שבפועל האישה היא זו שמחליטה בנוגע להכל, כולל הילדים, והתפקיד של הבעל זה להביא כסף הבייתה והרבה. האם תתכן זוגיות? האם זה לא יפגע בפנטזיה של העבד אם ישרת מינית את המלכה שלו ממש לחדירה מלאה?

03lior

New member
לא יודע

אני לא בטוח שגבר יסכים כל חייו לחיות ככה. אלה אם הוא ממש לא מאמין שימצא מישהי אחר מלבדך. אני מאמין שגבר אוהב את זה לתקופה מסוימת ואז לחזור לעצמו אני אוהב את זה אבל אני אוהב גם ההיפך להיות שליט אבל זה אני ואולי אחרים יסכימו איתך אני לא אבל מי ייתן ולך זה יצליח ככה תהי מאושרת חייכנית ומסופקת

The Girlie Show

New member
אתה מדבר על גבר כמגדר

יחסי השליטה בזוגיות מבחינתי זה מאפיין. חשוב לי שבן הזוג יעריץ אותי גם אם לא נבצע כל הזמן סשנים. לא אתנגד שישן לידי ואפילו אזמין אותו לשם בתדירות כזו או אחרת. אבל חשוב לי שבחוץ יצליח בקריירה, שיצליח כלכלית, שיטפח את עצמו גופנית ויתאמן, שיקדם את עצמו ושיהיהלו ראש על הכתפיים כדי להיות ראוי לי. יכול להיות שלפניי אפילו הלך לו עםבנות. אבל אתה טוען לגבריות חברתית בניסיון להוכיח משהו למישהו. ביהדות, לאישה יש עליונות רוחנית על פני הגבר והוא תמיד צריך להקשיב לה ולשרת אותה. גם אם זה לא יהיה יחסי שליטה כמו שהקהילה מגדירה, אני לא אסכים לעולם להיות נשלטת או מאויימת על ידי גבר. מכל הבחינות, מעמדו של הגבר הרי נמוך מזה של האישה. הוא יצור מאוד מוגבל וחלש. הוא צריך להעריץ את האישה מהסיבות הנכונות - בגלל שהוא חלש, בגלל שהיא טובה יותר ובגלל שהיא יוצרת חיים.

03lior

New member
אל תיסטי מהנושא

את רוצה שליטה טוטלית כשהיא שולטת עלי אני מרגיש בעננים אבל היא לא סדיסטית כל כך ולא נשפילה אותי והיא יודעת והיא דורשת ואני מבצע אבל בסוף ניגמר מעבירים ערוץ והחיים זורמים רגיל אם אני נוהג ופתאום מחליט לנסוע לקנות גלידה אני לא שואל אותה ואם החלטתי שהיום אין מישחקים אז אין אני נותן לה כמה שעות של מלכות ואחר כך זהו אצלך זה צפון קוראה כל הזמן הוא מוששפל ואת מלכה גבר עם עמוד שידרה לא יסכים לזאת ואת שטלתנית ללא גבולות הלואי ותימצאי מישהו כזה אני אהיה מאושר כמוך

The Girlie Show

New member
אל תתן לי פקודות

אני מכירה את עצמי ויודעת לשים גבולות באופן שלא יפגע בנשלט. אני לא פאנטית כמו שאתה מדמיין אז אל תשליך את יחסי העבר שלך עליי

03lior

New member
את שואלת שאלה תילמדי לקבל תשובה

או שאת לא מקבלת תשובות רק נותנת פקודות סליחה שהגבתי לך תשכחי מזה תעשי מה שטוב לך וזה לא פקודה זאת המלצה ואני לא עבד שלך אז מותר לי לענות

אייבורי

New member
לא מזמן

פגשתי את כיפה אדומה, היא אמרה לי שסנטה קלאוס באמת אבל באמת פדופיל והיא לא כלכך מבינה למה בני ישראל, בפסח מכינים כוס יין ומשאירים את הדלת פתוחה לרוצח המונים. נכון את בלונדינית?

פרהשמנה

New member
אולי כן, אבל שתי דרגות מתחת למה שאת מתארת

הזוגיות שלי די דומה למה שאת מתארת (רק הפוך, אני הנשלטת). יש כמה הבדלים, בעיקר העובדה שלמרות שאני מצליחה בקריירה כמו הגבר שאת מתארת, אני בטח לא נראית טוב כמוהו, ואצלנו זה הנסיך שלי שנראה הטוב מבין שנינו. יש בינינו גם פער גילאים מאוד גדול. אבל הוא כן משפיל אותי, הרבה פעמים אני מגיעה הביתה, מתפשטת, ותופסת את מקומי על השטיח, ואפילו הקטע של השינה מחוץ למיטה קרה לנו כמה פעמים. אבל ההבדל הוא שאצלנו זה לא כ-ל הזמן. קודם כל, יש לי ילדים, ובשבועות שהם אצלי בבית, אין לנו ברירה אלא להוריד הילוך כמעט לגמרי. וזה נותן הפסקות של זוגיות נורמלית. וגם בשבוע שבו הם אצל בעלי לשעבר, ולכאורה אנחנו פתוחים ל24/7 שלנו, לפעמים אנחנו לא במצב רוח לשחק. בדיוק אמרתי למישהי שהמטאפורה שאני מעדיפה היא לא של שפחה ואדון, אלא של חיית מחמד ובעלים. אם אני אגיד לערן (שם בדוי) שלא בא לי היום, אולי הוא היה יכול לצעוק עליי שאף אחד לא שואל אותי והייתי עושה את מה שהוא אומר. אבל ברור לי שהוא לא יעשה את זה. הבעלים רוצה שחיית המחמד שלו תהייה מרוצה, ולמה שהיא מרגישה יש חשיבות בעיניו. כשאני צריכה חיבוק הוא פשוט מחבק אותי, וכשאני צריכה שיחה טובה אנחנו פשוט מדברים. ולמרות שיש לנו 'משחקים' שנמשכים ימים רצופים, שבהם אנחנו די דומים למה שאת מתארת, יש ימים אחרים - גם ימים שאנחנו כן פעילים בהם - שבהם הוא עושה לי את כל אותם דברים ומשפיל אותי ומטריף אותי, אבל אנחנו גומרים, ומתקלחים, ומבלים את שאר הערב ברומנטיות רגילה, מול הטלויזיה ומחובקים. אז כן, כל מה שאת אומרת יכול לקרות. אבל לא רק מה שאת אומרת. זה חייב להיות רק צד אחד במערכת היחסים. אחרת היא לא תוכל - לדעתי, אבל מאיפה אני יודעת - להחזיק מעמד יותר מכמה ימים או שבועות. ובעצם, כל מה שאמרתי כאן זו הפרספקטיבה שלי כנשלטת אחת. יש מיליון פרספקטיבות, ואם יש מי שמוכן שיאכלו אותו, יש מי שיקבל כל סוג של דינמיקה.
אז אני לא באמת יודעת. אבל אולי הפרספקטיבה שלי מאירה לך כמה נקודות. ועוד דבר חשוב להגיד, זה שהזוגיות שלי, שאני מביאה בתור דוגמא למשהו שכן מחזיק מעמד - היא בת שנה. אם את מדברת על נישואין, לכל החיים, אולי אני לא דוגמא לזה.

קראתי פעם כתבה על יחסים כאלה

והם היו נשואים. אני בטוחה שזה אפשרי. אולי לא 100% מהזמן ואל תשכחי שאם את נשואה לו אז יום אחד את יולדת את התינוק הראשון שלך ומאותו רגע את כבר לא דוחפת לו אביזרים לישבן באמצע המטבח. דברים מאוד משתנים. אבל כתפיסה אז אני לא רואה בעייתיות בתאור שלך. יצא לי להכיר ברמת מסרים אחד שהוא נשלט והוא נשמע לי מצליחן בקריירה ונראה לא רע. אז גברים כאלה קיימים. כל השאר שתארת זה די מיינסטרים במערכת יחסים בדסמית של אישה-עבד.

"אם היה עולה שליט"...ממש אביב העמים הערבי

אבל דרך "נחמדה" למכור שיחות מין בתשלום.

פרהשמנה

New member
הלכ נובע מזה שהפסקנו לקרוא חתימות...

ותראו באיזו אריכות ענינו לה....

טוסבר

New member
יש אפילו מספר טלפון בחתימה ...

כמו מפגר גם אני קראתי עד הסוף, ועדיין לא שמתי לב עד שאמרת. אפילו רק כדי להתעורר מהשאננות הנאיבית, שווה לא למחוק את ההודעה הזו.

The Girlie Show

New member
אם לא שמתם לב

זאת לא הייתה המטרה.יש לי נטיה להבהיר את דבריי והבהרתי. חבל שאתם מסיטים את הדיון

למעלה