בוחן...

mgirl

New member
בוחן...

שחיברתי ויצא כזה מוזר, לאיזה דמות מאי.אר אתם הכי דומים? http://www.selectsmart.com/FREE/select.php?client=ER או, אם אתם רוצים, תלחצו כאן. אני שמחה נורא כי יצא לי קרטר במקום ראשון, אבי בשני. אליזבת´ אחרון. למי שלא מבין- הכי דומה זה מקום ראשון, הכי לא זה מקום אחרון.

~*~gaL

New member
למרות שעשיתי את זה כבר פעם

עשיתי את זה שוב - ואני אבי :) גם בפעם הקודמת יצאתי היא.. אגב, זה סתם בשביל הכיף. זה יכול להיות גם לא מדויק. למרות ש... אבי ואני? זה דווקא דיי דומה.

mgirl

New member
הממ...

עשיתי אחד אחר, ואני גם אבי. מוזר, כי אנחנו לא ממש דומות. היא נורא מלנכולית ופסימית כזאת, ואני תמיד אופטימית, סרקאסטית ועם חוש הומור.

mgirl

New member
...

מסתבר שמה שלא תעשו, זה יצא אותם תוצאות. אם תשוו, תראו. אה, ויש טעות- זה לא הבוחן שאני חיברתי. זה הבוחן שאני חיברתי: http://www.selectsmart.com/FREE/select.php?client=ER!

אוי ואבוי

אני אומנם יצאתי מקום ראשון אבי, אבל מקום שני אני- קרי!!! אני הולכת מיד לשנות את דרכי! אגב, מקום אחרון יצאתי סוזן לואיס... מעניין למה

kokoM

New member
הי, גם אני בדיו-ק ככה!

אני חושבת שנלך ביחד לאבארבאנל! שאלוהים יעזור לי...קרי! לא מספיק שהיא שתלטנית ומעצבנית עם קול של מורה לספרות היא גם לסבית!!! לא שיש לי משהו נגד לסביות- אני פשוט לא אחת מהן! מורן

איך שלא תעשי זה יצא לך ככה...

בערך לפחות.....

גם אני! בדיוק! הנה, תראו:

#1 Abby Lockhart #2 Carri Weaver #3 Dave Maluchi #4 Dr. Romano #5 Elizabeth Cordey #6 John Carter #7 Luka Covach #8 Mark Green #9 Peter Benton #10 Susan Lewis

ERerERotem

New member
לי יצא:

#1 Abby Lockhart #2 Carri Weaver #3 Dave Maluchi #4 Dr. Romano #5 Elizabeth Cordey #6 John Carter #7 Luka Covach #8 Mark Green #9 Peter Benton #10 Susan Lewis כמה הערות: קרטר מקום שישי?????????????????????????? נו טוב... אבי מקוםפ ראשון!!! יששששששששששששש!! קרי מקום שני.... אמממ... נו טוב! מלוצ´י!!!!!!!!!! ישש!! אני חולה עליו!! הוא חמוווד.... ועוד יש אחרון: סוזן מקום אחרון!!!! והיא כבר לא עם קרטר... אוייי תודה אלוהים... NO MORE נשיקות דוחוווווווווווווווווווווווווות!! אוהבת המון, רותם.

WizMaster

New member
טוב, אז כנראה שתוצאות הבוחן...

ידועות מראש... לא משנה מה תעשו תמיד תופיע הרשימה הנ"ל...

למעלה