בוחן

Blue Aura

New member
בוחן../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif

1. כמה פעמים גון שר, (מכל העונות)
0
2
6
34 2. כמה פעמים גון וארין התנשקו, (מכל העונות)
8
44
11
20 3. במיני סידרה באיזה צבע של חליפת מגן (של סקורפיו) רצה גון
אדום
שחור
חום
כחול 4. כמה ילדים יש לגון
2
0
5
1 5. בפרק של החלפת גופים, מה עשה רייגל כשהיה בגוף של גון
הקיא
חיטט באף
עשה פיפי
2-3 נכונים 6. מי הוא "האריה" במיני סדרה
פיקל
סטארק
רייגל
סקורפיו 7. שני שמות שקרה קריטון למין של סקארן
ברני-איטי
זוחלים גדולים-גודזילה
לטאה-דינוזאור
טוטו-ספארקי 8. מה הסתיר סטארק מהכיסא של סקורפיו
ידע על חור תולעת
מכשיר של מפענח קודים
המקום בו הוא גר
אישה שהוא אוהב 9. מי זה גק
שם של ספינה
אבא שלי ארין
השם השני של גון
אבא של גון 10. מה שתה גון כשהגיע לכדור הארץ
חלב
קולה
מים
בירה

Blue Aura

New member
אופס

סליחה אבל אני לא מצליחה להכנס לשם שלי אז נכנסתי דרך אחותי. אני היא LS Girl

a e r y n

New member
מממ.....

1. ניחוש פרוע - 6, למרות שנראה לי אולי 2. 2. מישהו באמת ספר? אין לי שמץ, אני אלך על הכי הרבה כי יש בזה הגיון, הכוונה היא בכמה פרקים או כמה פעמים? איך אפשר לספור כזה דבר? 3. אה?! לא יודעת. ראיתי את המיני פעמיים, אני בקושי זוכרת משם משהו. 4. שנולדו או לא? יש אחד שנולד ויש אחד שעדיין לא (אם אני זוכרת נכון) 5. את הפיפי אני זוכרת, אבל בהתחשב בזה שזה רייג'ל סביר להניח שהוא גם חיטט באף (למרות שיכול להיות שזאת היתה שאלה מכשילה). 6. כבר אמרתי שאני לא זוכרת הרבה מהמיני? 7. מהמרת על ב' 8. ג' - זה היה המקום שהוא גר או סתם מקום שהוא אוהב? לא סגורה על זה 9. ד' 10. א' בהחלט יש מקום לשיפור

MeItOsH

New member
מנסה...../images/Emo210.gif

1. כמה פעמים גון שר, (מכל העונות) 0 2
6 34 2. כמה פעמים גון וארין התנשקו, (מכל העונות) 8 44 11 20
3. במיני סידרה באיזה צבע של חליפת מגן (של סקורפיו) רצה גון אדום שחור חום כחול
4. כמה ילדים יש לגון 2 0 5 1
5. בפרק של החלפת גופים, מה עשה רייגל כשהיה בגוף של גון הקיא חיטט באף עשה פיפי
2-3 נכונים 6. מי הוא "האריה" במיני סדרה פיקל סטארק
רייגל סקורפיו 7. שני שמות שקרה קריטון למין של סקארן ברני-איטי זוחלים גדולים-גודזילה
לטאה-דינוזאור טוטו-ספארקי 8. מה הסתיר סטארק מהכיסא של סקורפיו ידע על חור תולעת מכשיר של מפענח קודים
המקום בו הוא גר אישה שהוא אוהב 9. מי זה גק שם של ספינה אבא שלי ארין השם השני של גון אבא של גון
10. מה שתה גון כשהגיע לכדור הארץ חלב
קולה מים בירה

dixie chick

New member
אני

1. כמה פעמים גון שר, (מכל העונות) 34- למה לא יודעת אבל הוא שר המון ומזמזם מליון... 2. כמה פעמים גון וארין התנשקו, (מכל העונות) 20 - נשמע לי הגיוני, אין לי מושג 3. במיני סידרה באיזה צבע של חליפת מגן (של סקורפיו) רצה גון כחול 4. כמה ילדים יש לגון 2- לא נראה לי שבTHE LOCKET היה לו ילד מה שמשאיר רק את הילד מהמיני סדרה ואת הילד שלו בLOOK AT THE PRINCESS 5. בפרק של החלפת גופים, מה עשה רייגל כשהיה בגוף של גון 2-3 נכונים 6. מי הוא "האריה" במיני סדרה סטארק 7. שני שמות שקרה קריטון למין של סקארן זוחלים גדולים-גודזילה 8. מה הסתיר סטארק מהכיסא של סקורפיו המקום בו הוא גר 9. מי זה גק אבא של גון 10. מה שתה גון כשהגיע לכדור הארץ חלב

LS Girl

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gifבתשובות../images/Emo36.gif../images/Emo37.gif

1. כמה פעמים גון שר (מכל העונות)
0
2
6
34 2. כמה פעמים גון וארין התנשקו (מכל העונות)
8
44
11
20 3. במיני סידרה באיזה צבע של חליפת מגן (של סקורפיו) רצה גון
אדום
שחור
חום
כחול
4. כמה ילדים יש לגון
2
0
5
1 5. בפרק של החלפת גופים, מה עשה רייגל כשהיה בגוף של גון
הקיא
חיטט באף
עשה פיפי
2-3 נכונים
6.מי הוא "האריה" במיני סדרה
פיקל
סטארק
רייגל
סקורפי 7.שני שמות שקרה קריטון למין של סקארן
ברני-איטי
זוחלים גדולים-גודזילה
לטאה-דינוזאור
טוטו-ספארקי 8.מה הסתיר סטארק מהכיסא של סקורפיו
ידע על חור תולעת
מכשיר של מפענח קודים
המקום בו הוא גר
אישה שהוא אוהב 9.מי זה גק
שם של ספינה
אבא שלי ארין
השם השני של גון
אבא של גון
10.מה שתה גון כשהגיע לכדור הארץ
חלב
קולה
מים
בירה

sprqy

New member
טעות קטנה...

8.מה הסתיר סטארק מהכיסא של סקורפיו: זה לא היה 'מכשיר של מפענח קודים' אלה 'המקום בו הוא גר' זה מה שבעצם מגלים רק בעונה 4... המקום בו הוא היה גר עם כל הפרחים המיוחדים של הסקארנים... ונכון יש לו שתי ילדים! בת אחת מהטרילוגיה של הנסיכה! וכמובן דארגו ג'וניור... והתנשקו 44 פעם?? יופי להם

LS Girl

New member
יכול להיות שטעיתי

אבל הוא גם הסתיר מפענח קודים

dixie chick

New member
אני עם ספארקי

את המפענח הוא יצר רק אחרי שהוא נכנס לכלא! הסיבה שהוא היה בכלא מלכתחילה היה המקום שבו הוא גר

MeItOsH

New member
אבל ...../images/Emo210.gif

בקשר לשאלה 8... באותם פרקים בעונה הראשונה סטארק הזכיר שזה הדבר שהוא מסתיר מפני סקורפי. בעונה הרביעית בפרק 21 סקורפי אומר אחרי שהוא מנסה להרוס את הפרח ולא מצליח בגלל שיש לו מגן שסטארק לא ידע על זה. "STARK DIDN'T KNOW ABOUT IT! THIS MUST BE A NEW ADDITION BY THE SCARRANS! "

sprqy

New member
הוא בהחלט מסתיר

מפענח קודים מסקורפי ומכל אחד אחר אבל זה לא מה שהוא מסתיר במוח שלו מהכסא-אורורה! הוא מסתיר את מקום מגוריועל כוכב סקארני שסקורפי רצה עליו מידע מודיעיני... זה נכון שסטארק לא ידע על הפרחים במדויק מה תפקידם אצל הסקארנים...

למעלה