בוחן פתע

בוחן פתע

א מה שמו של האויב הגדול של ולברין ( 2 אפשרויות) ב האם לסקוט יש אח? ג מה כוחה של מיסטיק ד אלכס סמארס הוא ? ה איכן רואים לראשונה את אביו של סקוט ו מה מערכת היחסים בין צארלס לגוגארנוט ז אורורו הוא שמה של ? ח מה מוצאו של קורט? ט בן כמה ולברין? י מה כוחו של מגניטו?

ben kanobi

New member
אני אנסה

א-סייברתות´ ב- כן ג- שינוי צורה ד- אח של סקוט והמוטנט האבוק ה-קפטן ספינת פירטים חליים (בזה אני לא בטוח) ו- אחים חורגים ז-אורורו מונרו היא סופה ח- קורט גרמני ט-כמאה חמישים י-שליטה מגנטית בחפצי מתכת

The Crusader

New member
i´ll give it a shot mate ^_^

1.סייברט´וף 2.כן 3.להחליף צורות...או להראות סקסית בכחול....תלוי איך אתה מסתכל על זה ^_^ 4.אחיו של סקוט 5.נדמה לי בסאגת הפיניקס..אם אתה מתייחס לפי הסדרה...אם לא אז תגיד..ואני אתן תשובה לפי הקומיקס.... 6.ג´אגרנאט שונא מוות את אקסוויר ואקסוויר למרות שהוא לא הכי אוהב אותו...הוא עדיין לא רוצה לפגוע בו והוא רוצה לעזור לו כי הוא עדיין אחיו 7.סופה 8.גרמניה...הוא גדל במנזר.... 9.כ120 נדמה לי.... 10.לשלוט במגנטיות של...מממ...כל דבר ^_^ כלומר הוא יכול ליצור שדות מגנטיים כדי לחסום וליצור מעין שדה מגן או על מנת לרחף...וגם כדי להזיז חפצים ווכולי.... ....נראה לי שאני ניצחתי לא...?

פית אש

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

א. שן חרב ב. כן ג. שינוי צורה ד. אח של סקוט ה. כשהם יוצאים לחלל והוא חותף את סקוט והשאר ו. גרוע ביותר (עד שהפרופסור מציל את גוגארנוט ורק אז הם משליםמין אך בקושי) ז. לא יודעת ח. גרמניה אני חושבת ט. אף אחד לא ממש יודע י. יש לו כוח מגנטיות ואלה תשובותי שלך לילך

Scoob¥ Doo

New member
תשובות באיחור (כמו תמיד לא...?)

תמיד באיחור יא אללה אני לא מעודכן אבל מה זה משנה והתשובות הם: 1. סייברטוט´ (שן חרב) 2. כן יש לו אח ששמו הוא אלכס/האבוק 3. שינוי צורה 4. אח של סקוט או בעצם המוטאנט האבוק(מה הכוחות של האבוק???) 5. כשהוא חוטף את סקוט ואת כולם ואז הוא רואה אם אני לא טועה תיליון של סקוט והוא מזהה את המשפחה שלו ואומר "יש לך את העיניים של אמא שלך"(כן באמת!) 6. לא משהו ג´ואגרנט הוא אחיו החורג של צ´ארלס והוא שונא אותו בגלל שהוא היה הבן המועדף. 7.סופה (אורורו מונרו) 8.גרמני שמים לב לזה לפי המבטא... 9. לא ידוע בגלל כוחות הריפוי שלו (אבל בעיקרון משהו כמו 100 ומשהו) 10. מגנטיות. מגנטו שולט במגנטיות ויכול לגרום למתכות כל מיני דברים(כמו להתעוות להתפרק ולהרביץ למישהו...) עכשיו שאני מסתכל על התשובות.... אחלה תשובות לא? חחחח

King Vegeta

New member
סעמק זה תמיד קורא לי !!!

זה אני מקודם זה היה הניק של אחותי אם אתם רואים את הניק הזה תבינו זה אחותי...... ולא אני!!!

בר המון זמן אבל עדיין אפשר לענות

נכון? בכל מקרה: א. סייברטות´ ואולי השני הוא מגנטו ב. כן קוראים לו אלכס ג. שינוי צורה ד. הוא אח של סקוט ה. ? ו. אין לי מושג למה התכוונת אבל בקיצור הם אחים וגוגארנוט שונא את צ´ראלס על זה שהוא כלא אותו איפשהו ז. של סטורם ובגלל זה ספייק קורא לה aunti O או בתרגום חופשי דודה או ח. קורט הוא גרמני ט. אני חושב ש-120 ובגלל כוחות הריפוי הוא נראה צעיר י. למגנטו יש את הכוח לשלוט במתכות לא רק מבחינה של מגנטיות אלא גם היכולת לשנות את מצב הצבירה של המתכת וכמובן ביתר קלות את צורתה ובנוסף לכך הוא יכול לעוף נו אז כמה נכון?

אה ועוד משהו שאני לא בטוח אז לא

כתבתי אבל נראה לי שמגנטו גם יכול ליצור כל מיני שדות כוח כאלה (force fields) אבל אני לא יודע אם זה נכון. אני חושב את זה בגלל שהוא יכול ליצור שדות כוח שפוגעים באויב לזמן קצר במשחק X-men mutant academy משחק קצר ופשוט אבל מומלץ בחום לגיימבוי קולור

hovevan

New member
באיחור, ועם תוספות ../images/Emo13.gif

א- sabertooth, ששמו האמיתי הוא קקיד (האב), יש את omega red, אבל אני מניח שיש עודמליון, אז כנראה שsabertooth/ ב- כן ג- שינוי צורה (ומה שאמרתם...) ד- אחיו הצעיר של סקוט סאמרס(ציקלופ), מוכר גם כhavok ה- סאגת הפיניקס(או גביש המיקרון), בתור פיראט חלל. ו- ג´אגרנאוט (הדורס בעברית) הוא אחיו למחצה (אבא משותף) של צ´ארלס אקסוויר, והוא מתעב את פרופסור איקס. ז- אורורו מונרו הוא שמה של סופה. ח- קורט הוא בנה של מיסטיק (מוצא גנטי), הוא אומץ ע"י אנשי קרקס שמשו אותו מנהר בגרמניה). ט- 120??? י- שליטה ומניפולציה של שדות מגנטיים.

למעלה