בוחן פתע

בוחן פתע

א איך קוראים לבן של סייק? ב איך קוראים לאחד מהמשרתים של האח של לילנדרה(רמז יש לו חליפה אדומה) ג מי האויב והחבר של צארלס אקווסיר? ד בקומיקס חליפה של ולברין היו שני צבעים בהתחלה היה?? ואחר כך שונה ל?? ה איפה שוכן אפוקליפס מבחינת מימדים? ו מה הכוח של פרופסור איקס? ז מי מנהיגה את המורלוקס לפני שסטורם מנצחת אותה? ח איך קוראים למוטציה שיכולה להפוך למתכת? ט מי מבין הדמויות הפכה לפינקס י איך סיניסטר הפך למוטציה

roya9

New member
רק רציתי להגיב..

את הרוב ידעתי.. אבל: ב-ח אני לא בטוח אבל אני זוכר שהוא רוסי עם שיער שחור והמון שרירים. בכל מקרה הוא רוסי!

B a n j o

New member
המממממ

1. כייבל 2. לא זוכר 3. מגנטו מן הסתם או אם אתה רוצה אז אחיו למחצה ג´אוגרנאוט 4. הוא היה חום -צהוב ועכשיו שחור-צהוב עם TOUCH של כחול 5. במימד הרביעי - זמן 6. כוח טלפתי (מוח מאוד מפותח) 7. לא זוכר 8. קולוסוס (פיוטר) אבל הוא לא הופך למתכת כולו, רק העור לאדמנטיום 9. ג´ין גריי ועוד מישהו לא ? 10. אם אני לא טועה, אפוקליפס הפך אותו

SaidinsTaint

New member
עוד קצת

9. ג´ין גריי הופכת לפיניקס, וגם הבת שלה ממימד אחר. 10. הוא ניסה לפתח נסיוב שירפא את אשתו - וגילה איך להפוך לשלב הבא באבולוציה כל השאר או שלא הסכמתי או שלא ידעתי. מה השם המלא של כייבל?

The Crusader

New member
טוב

1.כייבל (עם כ´ חחח) 2.eric the red 3.מגנטו 4.חום וצהוב ואחר כך צהוב וכחול 5.בציר הזמן...מעיין מקדש שנמצא בחיבור של כל הזמנים (מחוץ לזמן) באנגלית the exix of time 6.הפרופ הוא טלפט (יכול לקרוא מחשבות) והוא אחד מהטלפטים החזקים ביותר...בנוסף למרות שאף פעם לא מציינים אני סבור שהוא גם טלקינט אולי ברמה נמוכה אך בכל זאת מפני שהוא מרים את הכיסה שלו... 7.המנהיגה הייתה קליסטו 8.אני חושב שאתה מתכוון לקולסאוס ואם כן אז זה מתכת אורגנית 9.ג´ין גריי 10. במהלך פיצוץ מוזר שכלל כימיכלים ודי אנ אי של מוטציות בזמנו של ג´ק המרטש אם אני זוכר נכון... אקסיווייר (לא הפרופ אלא קרוב רחוק שלו אני חושב) ניסה לעצור את הניסויים שלו וכשסיניסטר ניסה להוכיח את טענתו או לעצור אותו (בקיצר התחרפן) הוא שפך כימיכלים וכאלה ונוצר פיצוץ וידה ידה ידה... נראה לי שאני המנצח ^_^

The Crusader

New member
לא אני לא...

אולי אני לא מדוייק אבל בכללי אני צודק (ראיתי את הפרק לפני שבוע שבועיים במחשב ^_^) בכל אופן אם אני לא מדוייק...אז לפחות חצי ניקוד... וזה ייתן לי 9 וחצי ככה שאני עדיין ניצחתי ^_^ חחחח

פית אש

New member
אני אנסה לענות ../images/Emo29.gif

1. כיילב (אני חושבת) 2. אין לי מושג 3. מגנטו 4. לא יודעת אני לא קוראת קומיקסים (שאלה לא פראית לא כולם קוראים קומיקסים) 5. אתה מוכן להסביר את השאלה היא לא מובנת 6. טלפטיה ושליטה מוחית 7. קליסטו אני חושבת שכך רושמים את זה) 8. קולוסוס אולי 9. גין 20. ארך על אצמו ניסויים (ועל אחרים כלל אישתו) כימיים זהו מקווה שזה נכון שלך לילך

פית אש

New member
תודה, בזמן האחרון ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

הולך לי טוב עם מבחנים שלך לילך

King Vegeta

New member
קצת באיחור אבל.. אני יכול לנסות

קייבל (או כייבל לכל המתעצבנים) נראה לי גלדיאטור(נראה כמו סופרמן עם תספורת מגניבה) מגנטו (אריק מגנוס) חום צהוב ואז צהוב שחור כחול משהו כמו ציר הזמן? (ראיתי פרק כזה) טלפתיה (קריאת מחשבות ברמה גבוהה) קליסטו קולוסוס או כאדם רגיל פיוטר רספוטייין (אני אוהב למשוך את הרספוטיייין..) ג´ין ניסויים על עצמו ו בין היתר אנשים אחרים...(תמיד חשבתי שערפד נשך אותו סתם בצחוק..)

King Vegeta

New member
אריק האדום...?

מוכר ראיתי אותו בפרק אבל בכל מקרה שם מוזר(לא דפקטי כי אני לא בא בתלונות לסטן "דה מן" לי...)

למעלה