בוחן פתע מספר 2!!!

sweeetom

New member
מה????

פריזה קשור לכל זה הוא אמור לחיות כל הסדרה ופריזה אמור להכנס לסדרה עוד ארבה ארבה זמן ואני אפילו לא יודע מה הוא בכלל קשור לסדרה מישהו יכול לומר לי?

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif

לא רק שפריזה מת. הוא מת יותר מפעם אחת. אם נעזוב את זה שאבא שלו הציל אותו מלמות בחלל אחרי שנאמק התפוצץ הוא מת שטראנקס עשה ממנו סושי וגם בסרט 12 גוהן הורג אותו באגרוף... ופריזה זה כזה כובש אכזר. ה וא המפקד של הסיינס שוג´יטה רוצה למרוד בו

Mycroft

New member
התשובות שלי

1. א 2. א 3. ד 4. ב 5. ג 6. אין לי מושג, כי עוד לא סיימתי את הסדרה 7. ג 8. א 9. ד 10. ג

לא קשור לשרשור אבל כן לפורום

הפורום הזה נראה לי די מת כשרק הצטרפתי, ולא קלטתי איך הוא ממש הולך כי לא היו עונים יום שלם, ופתאום בשעות הערב היו מציפים את הפורום בתשובות לכל הרשורים שנפתחו. אבל יום שישי יום ממש פעיל, שבו כולם נכנסים ויש המון הודעות חדשות כל רגע. אז יש לי הצעה. את כל השרשורים שבכוונתכם לפתוח ולהשאיר אותם, הכוונה שיהיו ארוכים, תפתחו ביום שישי, מכיוון שכך לא תהיה בעיה של 72 שעות הקפצה, כולם יענו במשך כל היום ויהיה ניתןלהגיע ןל-100 ואף יותר הודעות ב-24 שעות.

king kazabubu

New member
סיכום!!!!!!!

רויצ´ו הוא היחיד שקיבל 10 מעשר. לכל ויכוחים או טענות תכתבו פה. כדי לבדוק את התשובות תבדקו עם רויצ´ו....

Brolly

New member
אני במקום השני../images/Emo6.gif

לא ידעתי שבכדוה"א השנה יותר ארוכה מנאמק ניחשתי שזה בערך אותו הדבר

למעלה