בוחן פתע מספר 2!!!

king kazabubu

New member
בוחן פתע מספר 2!!!

כן.... כמו שאתם יודעים אני עושה מדי פעם בחני פתע לראות את הרמה שלכם בדרגון בול זי. מה אתם יודעים ומה לא. אז הפעם הבאתי לכם בוחן קצת יותר קשה מהפעם שעברה אבל מי שראה את הסדרה כמו שצריך יכול להוציא בו מאה. למרות שבבוחן הראשון רק 2 הצליחו להוציא 10 תשובות נכונות מתוך 10. יש לציין שהבוחן עלול להכיל חומר שיספיילר לכם קצת אז תשקלו אם אתם רוצים לענות עליו. הבוחן הוא גולש קצת עד הסאגה של פריזה ומחזיק קצת מידע כללי.
מי שלא רוצה לספיילר לעצמו שלא ימשיך לקרוא
. אלה החוקים של הבוחן. את התשובות אתם משרשרים להודעה הזו בלבד!! לא לשרשר בפורום סתם תשובות. אני כותב מספר לשאלה ואותיות בתור התשובות אני רוצה שהתשובות יהיו בנויות ככה. לדוגמא אם בשאלה מספר 1 אתם חושבים שהתשובה היא ג´ אז אתם כותבים 1. ג´ וזהו. לא יותר מזה. אנחנו נראה מי יקבל את התוצאה הכי גבוהה הפעם ומי הראשון להגיע ל10 מתוך 10. והרי הבוחן!!! 1. מה יקרה לפיקולו אם קאמי (גוד) ימות? א. הוא ימות גם. ב. הוא יתחזק. ג. הוא יהרוג את עצמו בפיצוץ אדיר. ד. כלום. 2. מה יותר ארוך? שנה על כדה"א או על נאמק? א. כדה"א. ב. נאמק. ג. מה זה שנה בכלל? ד. הן שתיהן אותו דבר בערך. 3. למה וג´יטה מתעקש לקרוא לגוקו קקרוטו? א. כי הוא מוזר? ב. זה השם חיבה של גוקו. ג. הוא מקנא בו שלו קוראים קקרוטו ולו קוראים מקיטה. ד. זה השם של גוקו בסיינית (השפה של הסיינס ולא סינית). 4. מי חתך לוג´יטה את הזנב? א. קרילין. ב. יאג´ירובי. ג. גוקו. ד. גוהן. 5. כמה צורות יש לפריזה כולל הצורה הראשונה שלו? א. 2. ב. 3. ג. 4. ד. 5. 6. כמה פעמים גוקו ווג´יטה עשו את הפיוז´ן? (רק בסדרה ולא בסרטים) א. פעם אחת. ב. פעמיים. ג. שלוש פעמים. ד. ארבע פעמים. 7. למה וג´יטה לא נלחם בגרליק ג´וניור? א. הוא לא רצה. ב. הוא פחד מדי. ג. הוא היה בחלל מחפש את גוקו. ד. הוא היה עסוק מדי בהתאמנות על כדור הארץ כדי לשים לב לחלשלושים כמו גרליק ג´וניור. 8. איך הזנב של פריזה נחתך? א. קרילין השתמש בדיסטרקו דיסק. ב. גוקו נשך אותו וכרת את הזנב בשיניו האימתניות. ג. כשוג´יטה ניצח אותו הוא כרת לו את הזנב לאות נצחון. ד. מעולם לא היה לו זנב. 9. מה הוא הסופר סיין האגדי? א. גוקו. ב. וג´יטה. ג. טראנקס. ד. ברולי. 10. למה גוהן רצה למצוא את הדרגון בולז בזמן הסאגה של פריזה? א. הוא רצה לבקש מהדרקון להיות בן אלמוות. ב. הוא רצה לבקש תחתונים של בנות בשביל אמו הענייה. ג. הוא רצה לבקש את פיקולו בחזרה מעולם המתים. ד. הוא רצה שהדרקון יגדיל את העוצמה שלו כדי שיוכל להפוך לסופר סיין ולגרום לפיקולו לגאווה. זהו זה הבוחן... לי יש את התשובות ואגב קיבלתי 10 מ10 זה לא קשה כל כך. קדימה... תענו לשאלות!

Gohan

New member
אבל...../images/Emo58.gif

הזנב של פריזה נחתך קצת כשגוקו העיף עליו את הגנקי דאמה..

king kazabubu

New member
רובנו הורדנו את הסדרה מהאינטרנט.

אז חלק מאיתנו סיימו את הסדרה לגמרי וחלק בתהליכי צפיה אבל בפרקים מתקדמים. אנחנו עדיין רואים בעברית אבל יודעים הרבה יותר...

roychu

New member
אני אני אני!

1 / א 2 / א 3 / ד 4 / ב 5 / ג 6 / א 7 / ג 8 / א 9 / ד 10 / ג

Goggle Girl

New member
שווה לנסות... ../images/Emo23.gif

1-א 2-ד (מאיפה לי? ^^;;; ) 3-ד (למרות שאני יכולה להבין את ג XD) 4-ב 5-ג 6-ג (אני לא מצפה ל10\10 כאן x.x) 7-ג 8-א 9-ד 10-ג קדימה! תגידו לי כמה יש לי להשלים! אם אני קיבלתי 5 נכון, אני אהיה מאושרת!

king kazabubu

New member
8 נכונים כפרה....

כנראה יש משהו לא ברור בשאלה על הפיוז´ן אז אני אפשט... מדובר רק על דרגון בול זי. זהו יותר פשוט מזה זו התשובה...

gogumagog

New member
ננסה...

1.א 2.ד 3.ד 4.ב 5.ג 6.ב 7.ד 8.אין אופצייה מתאימה, אחרי ההתקפה של גוקו, שכולם חשבו שפריזר מת, הוא חזר מתוך המים עם זנב חתוך!!! 9.ד 10.ג

king kazabubu

New member
2 טעויות בלי לספור את שמונה שלא

ענית עליו. ויש אופציה... אם שכחת אתה צריך לראות את הסאגה של פריזה שוב.

Gohan

New member
לא ענית לי... ../images/Emo58.gif

הרי הזנב של פריזה התקצר בגלל הגנקי דאמה של גוקו!

Gohan

New member
עדיין לא ענית לי...............

אני אמשיך לכתוב עד שתבין שאתה טועה....

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif

קרילין חתך את הזנב של פריזה עם דיסטרקטו דיסק. הגנקי דמה לא חתך כל כך הרבה כמו הדיסטרקטו דיסק.

Snake Bandage

New member
אוקיי... אני אנסה.

1) א 2) ד 3) ד 4) ב 5) א 6) ב 7) ג 8) א 9) ד 10) ג אני לא גאונת דרגון בול זי, ואת כל מה שאני יודעת מהפרקים שאחרי הסאגה של הסיינס אני יודעת רק מספוילרים, אז אני אבין אם טעיתי פה ושם. ^^

למעלה