בוחן פתע מס´ שלוש!!!!!!!!!!!!

Son Gohan

New member
../images/Emo58.gifשאלה בקשר לשאלה מס´ 9

השאלה אמורה להיות שאלה מכשילה? זה כולל הסרטים?
כי בסדרה עצמה טראנקס הורג אותו אחריי שהוא מגיע לכדור הארץ אבל בסרט 12 פריזה חוזר לכמה דקות (טוב, שניות) וגוהן הורג אותו ככה שגם זה יכול ללכת לשני הכיוונים כיוון שטראנקס הרג אותו וגם גוהן הרג אותו אחרי שהוא חזר לחיים השאלה הזאת יכולה להיות שתי התשובות:ג. ו-ד. אלא אם אתה מתכוון מי הרג אותו אחרון?

king kazabubu

New member
השאלה שלך במקום. ../images/Emo58.gif

אבל שים לב שבתשובה ד´ כתוב גוהן. קטן, קטן אבל גדול... כלומר הוא קטן. אז התשובה שלך נמצאת פה או קיי? אם לא הבנת אז שאל אותי במסר אישי

king kazabubu

New member
טוב אני מסכם את הבוחן...

שניים הוציאו 10 מתוך עשר. הראשון היה רויצ´ו אבל הוא נפסל בגלל שהעתיק מגוגל גירל (והיא לא קיבלה 10 מ10 כי היא לא קראה את שאלה 2 כמו שצריך בדיוק כמו רדיטס) והשני זה נסיך הסיינס או כמו שקוראים לו בישראל פוטר... אז אני אעלה את התמונה שלו עוד היום פשוט עכשיו יש לי בית ספר... תודה לכל מי שהשתתף אפשר לראות את התשובות הנכונות אצלם.

king kazabubu

New member
תרגעי תרגעי...

בפעם הבאה תקראי יותר את השאלות.... ובפעם הבאה אני מצפה ממך ל1000 מתוך 1000

king kazabubu

New member
אני מאמין בך....

הרמת ידע שלך ביחס למספר הפרקים שראית היא עצומה... אז אני מאמין שתדעי לענות על המון שאלות בעתיד... המשיכי בדרכך!!!
there is one thing you need to know. you´ve made me proud my child.

Brolly

New member
יש לי שאלה...../images/Emo58.gif

בסרט 8 ברולי נלחם נגד גוקו והשיער שלו סגול והעיניים שלו סגולות... זה לא אומר שהוא במצב של סופר סאיין ג´ין?

king kazabubu

New member
לא... לא בדיוק...

לברולי יש מצב שהוא סגול כזה.. אבל לא ברור לי למה... אם מישהו יודע אני אשמח להבין. ממה שאמרו לי זה כמו קאיוקן. זה מצב שהוא מגביר את האנרגיה ומהירות שלו.

Brolly

New member
אה...

אבל הוא בכל זאת עם עיניים כחולות שזה מסמן את ההפיכה לסופר סאיין ג´ין... לא?

Brolly

New member
אני יודע...

זה כזה טורקיז כהה כזה... הצורה שהוא מגיע אליה היא אולטימט סופר סאיין ג´ין נכון? ודווקא הוא לא נעשה כל כך איטי בה... אבל הוא מתחזקת בהרבה... ראיתי אתר שבלבלו בין ברולי לסופר 13 שם...
זה מזכיר לי... מישהו ראה פה את הסרט פאטאל פיורי? אם כן... טרי לא נראה ממש ממש דומה לאנדרויד 13?

king kazabubu

New member
אכן ברולי מגיע לרמה הזו

אבל הוא לא דומה לאנדרואיד 13. והוא כן מאבד מהירות אבל הוא כל כך מהיר וחזק שלא שמים לב לאובדן הזה.

Brolly

New member
לא אמרת שברולי דומה ל13...

אמרתי ש13 (רגיל) דומה מאוד לטרי מפאטאל פיורי..

למעלה