בוחן פתע מס´ שלוש!!!!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
בוחן פתע מס´ שלוש!!!!!!!!!!!!

כיוון שרדיטס הופיע בתור חבר הפורום בשבועיים הראשונים לפתיחת הפורום אנחנו נקיים תחרות חוזרת. הראשון שיענה לבוחן הבא 10 מתוך 10 הוא זה שיהיה חבר הפורום הבא. כמובן הבוחן יכול להכיל חלקים שיספיילרו לכם קצת אבל מי שרוצה להופיע צריך לדעת קצת פרטים דיי בסיסיים על דרגון בול זי הפעם הבאתי בוחן שצריך לדעת קצת יותר על האויבים שבדרגון בול זי ועל התכונות שלהם.
זה היה סימן האזהרה אתם מוכנים? בואו נתחיל עם החוקים. צריך לשרשר את התשובות להודעה הזו בלבד. הראשון שיצליח לענות לכל השאלון נכון הוא יופיע בתור חבר הפורום שבעמוד הראשי. כמובן שיש לשרשר באותה דרך כמו בשני הבחנים האחרונים שהיו. פשוט את מספר השאלה והאות של התשובה לדוגמא אם אני רוצה לסמן את תשובה א בשאלה 5 אז אני אכתוב 5. א אני מקווה שהחוקים ברורים... אז הנה השאלות.... 1. מהו צבע שיערו של ברולי כאשר הוא סופר סיין? א. כמו של גוקו מה זאת אומרת? ב. ורוד כמו בו החזק. ג. ירוק צהוב כזה לא בדיוק צהוב לא בדיוק ירוק. ד. שחור כמו סיין אמיתי. 2. מי הדמות הראשונה שהופכת לסופר סיין 2? א. גוקו, הגיבור החביב על כולנו. ב. וג´יטה, אחרי אימונים קשים ומחמירים. ג. גוהן האחד והיחיד. ד. פיקולו... שאני אוסיף? 3. איזה סוג חיה הוא אולונג? א. חתול. ב. סוס. ג. חזיר. ד. צב. 4.מי הראשון שאי פעם עשה קאמאהמאה בכל שלוש הסדרות? א. מאסטר רושי/ קמא סנין. ב. פיקולו. ג. גוקו הקטן. ד. סבא של גוקו, גוהן. 5. בטראנקס ספישל, מי הראשון שהאנדרואידים הורגים? א. גוקו. ב. גוהן. ג. פיקולו. ד. וג´יטה. 6. איך קוראים לאח של פריזה? א. קינג קולד. ב. קולר- ברזיה בתרגום חופשי. ג. ג´יימס. ד. סל- תא בתרגום חופשי. 7. איך קוראים לבנו השני של גוקו? א. טראנקס. ב. הרקול. ג. גוטן. ד. ברדוק. 8. מי הורג את אנדרואיד 16 ואיך? א. פריזה, עם יריית אנרגיה ורודה. ב. אף אחד, הוא מתאבד. ג. סל, דורך לו על הראש. ד. גוקו, KAMEHAMEHA 9. מי הורג את פריזה סופית? א. גוקו, מי אם לא? ב. וג´יטה, נקמה סוף סוף. ג. טראנקס, סייף מומחה. ד. גוהן, קטן קטן אבל גדול... 10. בסרט הראשון של דרגון בול זי, מה קורה לגוהן כשהוא אוכל את התפוח? א.הוא שובע, הופך לעייף והולך לישון. ב. הוא הופך לאוזרו ומשמיד את העיר. ג. הוא משתכר ונרדם בסופו של דבר אחרי שהוא עושה פיפי על קרילין. ד. הוא עושה פיפי על קרילין והולך לישון. זהו... צריך לציין שאני חיברתי את השאלות הפעם ואני יודע את כל התשובות לשאלות. הפעם ציינתי בכל שאלה על מה מדברים שלא יהיו אי הבנות למיניהן. שיהיה לכולם בהצלחה וקדימה לעבודה...

Goggle Girl

New member
../images/Emo23.gif

1- ג 2- א 3-ג 4- א 5- ג 6- ב 7- ג 8- ג 9- ג 10- ג 6 תשובות נכונות ואני אהיה מאושרת x.x

king kazabubu

New member
לא רע בכלל... את ממעיטה בעצמך...

9 נכונים. עוד אחד והיית מקבלת את תואר האצולה חברת הפורום השבועית

king kazabubu

New member
קבלו תיקון למבחן...

בשאלה 10 תשובה ג´ צריכה להיות כתובה כך: הוא משתכר ונרדם ואחרי שהוא נרדם הוא עושה פיפי על קרילין.

roychu

New member
גמני

1 / ג 2 / ג 3 / ג 4 / א 5 / ג, לא זוכר בדיוק 6 / הימור... ב 7 / ג 8 / ג 9 / ג 10 / ממש ממש לא יודעף נעתיק מגוגל גירל, ג מאה אחוז יש המון טעויות, נכשלתי בבחון

roychu

New member
ת´אמת, היה עדיף לא לענות בכלל

גם ככה לא ידעתי כלום זהו, ביי לכם, אני עוזב את הפורום

king kazabubu

New member
היית מת...

אני ארדוף אותך אם תעזוב. ארדוף אותך לנצח!!!
חוץ מזה יהיו בחנים אחרים.. אל תדאג יהיה מועד ב´

REDDITZ

New member
אני אנסה

1.ג 2א 3ג 4א 5ג 6ב 7ג 8ג 9ג 10ג(למרות שאם ני לא טועה הוא קודם נרדם ואז עושה פיפי על קרילין)

למעלה