בוחן על ג'וני!

בוחן על ג'וני!

אהלן כולם אני חדשה כאן וקוראים לי דפנה אם בא לכם אז אתם יכולים לקרוא לי דפי או דפ (מעניין למה...) אני חולה על ג'וני והחלטתי להכין לכם בוחן קטן לראות גם עד כמה אתם. כל מי שעונה זוכה בתמונה כלשי של ג'וני
...! 1. מתי ג'וני נולד? 2. מי היא החברה הצמודה של ג'וני? 3. מה היה הסרט הראשון בו השתתף ג'וני? 4. מה הסרט האהוב עליכם בו דפ השתתף? 5. באיזו מדינה גר דפ? 6. מתי ואיפה שמעתם לראשונה על דפ והאם זה היה קשור לטים ברטון? 7. למה אתם חושבים שדפ בוחר דווקא בתפקידים הכי מוזרים? 8. האם תרצו לפגוש את דפ? תענו ותיהנו

nookit

New member
תשובות...

1. ג'וני שלי נולד ב-9/6/63 2. ונסה פראדיס 3. "סיוט ברחוב אלם" 4. אממממ אני חושבת שודדי הקריבים או חלון סודי.... 5. צרפת 6. מאז שאני פיצקה שמעתי עליו חחח אני לא זוכרת מה הסרט הראשון אבל אני זוכרת שראיתי כמה סרטים אבל אני לא ממש זוכרת ת'שמות האמת... הסרט האחרון שראיתי זה צ'רלי בממלכת השוקולד, אחרי חלון סודי :) 7. מכיוון שזה מה שמאפיין אותו כשחקן הטוב ביותר וגם כי זה מה שמקסים אנשים- תפקידים מיוחדים.... (לאנשים מיוחדים!!!) 8. חחחחחחחח לפגוש אותו- הייתי מתה!! אני מנשקת אותוווווווווווווו על המקום מול כולם!!! ----> אגב היה לי חלום עליו... אם תרצו אני אספר :)...

nookit

New member
אההה וראיתי כמה קטעים מ...

חלון סודי, בקושי. לחברה שלי היה את הדיוידי (אנלי מושג איך השיגה, מוזר) אז ראיתי כמה קטעים קצרצרים.... כל שניה האח הקטן שלה הקפיץ אותנו ואחרי חצי שעה כבר הייתי חייבת ללכת....

אמ... ניצלוש.. מישהו בכלל זוכר אותי

???????? הצטרפתי בחופש ויואוואו לא הייתי כאן מלא זמן נראה לי שאף אחד לא זוכר אותי.. אממ... קיצר כל החדשות שהצטרפו וולקאם... ואמ... אני תאיר למי לא מכיר..(יצא לי חרוז טוב אמ... אני לא אציק לכן) ביי בייי... ואמ... אני לא אהיה פה בזמן הקרוב אני צריכה לחרוש... סיפור ארוך ואמ... זהו... ביי והיי לכל מי שלא מכיר..!

Sap Sparrow

New member
שאלום תאירושקה../images/Emo140.gif

אני דווקא רואה אותך פה לפעמים, לא מכירה אותך ממש , אבל יהיה נחמד להכיר
נעים מאוד אני ספיר

Sap Sparrow

New member
../images/Emo41.gif

1. מתי ג'וני נולד? 9.6.63 2. מי היא החברה הצמודה של ג'וני? ונסה הכונפה 3. מה היה הסרט הראשון בו השתתף ג'וני? סיוט ברחות אלם. 4. מה הסרט האהוב עליכם בו דפ השתתף? שודדיי הקאריביים ושאיפות 5. באיזו מדינה גר דפ? צרפת 6. מתי ואיפה שמעתם לראשונה על דפ והאם זה היה קשור לטים ברטון? מהמספריים של אדוארד. 7. למה אתם חושבים שדפ בוחר דווקא בתפקידים הכי מוזרים? כי הם הכי קשים לשחק אותם וזה מה שעושה אותו שחקן גדול מוכשר, וגם כי זה פשוט כיף ומיוחד. 8. האם תרצו לפגוש את דפ? זה כאילו שאלה רטורית?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

וטוב ננסה
1. מתי ג'וני נולד?: ב-9 ליוני 1963 2. מי היא החברה הצמודה של ג'וני?: ונסה פראדיס 3. מה היה הסרט הראשון בו השתתף ג'וני?: הסיוט ברחוב אלם 4. מה הסרט האהוב עליכם בו דפ השתתף?: שודדי הקאריביים, המספריים של אדוארד וצ'ארלי בממלכת השוקולדה 5. באיזו מדינה גר דפ?: פריז שבצרפת (אם אני לא טועה) 6. מתי ואיפה שמעתם לראשונה על דפ והאם זה היה קשור לטים ברטון?: לא, האמת שפעם ראשונה ראיתי אותו בתמונה והוא נראה לי מדהים (ביופי) אבל לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות קצת חקרתי עליו אבל לא יותר מזה מאז שראיתי שודדי הקאריביים התאהבתי בו 7. למה אתם חושבים שדפ בוחר דווקא בתפקידים הכי מוזרים?: כי הוא אוהב את זה, וזה ממש מתאים לו 8. האם תרצו לפגוש את דפ?: כן

Hadar Depp

New member
חח זה קל....

1. 9.6.63 2. ונסה פארדיס 3. סיוט ברחוב אלם 4. אממ..שה"ק ושוקולד 5. בצרפת 6. ראיתי אותו פעם ראשונה בשוקולד..אבל שמעתי עליו הרבה לפני... 7. חח קראתי איפושו שהוא אומר שהוא בוחר את התפקידים האלה בגלל שהוא עצמו אף פעם לא יהיה ככה או משו כזה..אבל חוצמזה אני חושבת שאם הוא היה משחק סתם תפקידים קיטשיים כאלה הוא לא היה נחשב לשחקן טוב...הוא היה נחשב לשחקן רגיל ביותר... 8.ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני אהיה כלכך מאושרת אני אפגוש אותו!זה יהיה היום הכי יפה בחיים שלי!!!!!!חח בא לי גם לראות את הבת שלו...היא מהזה חמודה..

Choco Girl

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

1. מתי ג'וני נולד? 9.6.1963 (11 ימים לפני, ואני נולדתי ב-1993
)
2. מי היא החברה הצמודה של ג'וני? ונסה פראדיס (Grrrrrrr
)
3. מה היה הסרט הראשון בו השתתף ג'וני? סיוט ברחות אלם.!
4.מה הסרט האהוב עליכם בו דפ השתתף? שודדי הקאריביים וצ'ארלי בממלכת השוקולד!
5. באיזו מדינה גר דפ? צרפת (דרום צרפת..חחח)
6. מתי ואיפה שמעתם לראשונה על דפ והאם זה היה קשור לטים ברטון? מהמספריים של אדוארד...
7. למה אתם חושבים שדפ בוחר דווקא בתפקידים הכי מוזרים?
כי הם הכי הכי קשים לשחק אותם, וזה מה שעושה אותו שחקן מוכשר! כי הוא משחק בתפקידים מוזרים ומצחיקים..והוא עושה אותם ממש ממש טובבב!! (יותר טוב מטוב!..חח
)
8. האם תרצו לפגוש את דפ? זאת שאלה בכלל?!
ברור שאני רוצה!!!!!!!
חחחחחחחחח...בואנה זה ממש קל!!

למעלה