בוחן אדיר!

בוחן אדיר!

הנה אני משוטטת באתרי באפי ומצאתי את הקוויז הבא של הדייט בשבילכם- תנסו- http://www.bbc.co.uk/cult/buffy/quiz/dreamdate.shtml לי יצא שאני יוצאת עם ספייק:) אבל חבל שלא עם אנג´ל... לפחות יהיה לי עם מי לחלוק את הרוע.:)...

smgfan

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif8-

אני
לא
מאמינה
שמכל
הבנים
בבאפי
דווקא
יצא
לי
המעצבן
השעיר
הזה
...
I Hate Oz!!!!!!

אוז חמוד דווקא אבל אנג´ל יותר:)

מזה התלהבתי שיצא לי ספייק ... באמת אני מתאימה לו... שיו איזה ביאוס שאני לא יכולה להגיד את זה על משהוא אחר..

גם לי יצא ספייק!!!!!!!!!

יו אני כל כך מאושרת!!! נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה לי יצא ספייק!!! טוב נראה לי שההתלהבות חלפה הכל רגוע... *רצה בכל הבית וצורחת מרוב אושר* לא... עכשיו חלף *נרגעת* i love u spike!!!!!!

14מתן

New member
קרודיליה ?!

אבל כל כך רציתי וילו
זה די לא הגיוני כי ראיתי שאני עונה על שאלות לא קרודילייות כי הם היו די סנוביות אז לא יודע...

רינת4

New member
הבוחן הזה בכלל לא נכון...

רציתי אנג´ל,יצא לי אוז. רציתי אנג´ל,יצא לי ספייק. השאלות שם ממש לא קשורות לתשובות!!! מה צריך לעשות כדי שייצא אנג´ל!!!???

ד י י ז י

New member
לבחור בכל מה שכתוב בו brooding

התשובות דיי צפויות.. אבל הייתי בטוחה שיצא לי זאנדר.. רציתי אנג´ל כמובן , אבל אוז מצוין בשבילי! (משהו שיוכל ללמד אותי לנגן על הדאם גיטרה..) וממתי אנשים כל כך לא אוהבים את אוז?!

B a n j o

New member
יש ../images/Emo70.gif יצא לי ספייק ! ../images/Emo24.gif

סתם, יצא לי ווילו... darn.... רציתי באפי

לiלה

New member
או, אה! מה קרה?

יצא לי מישהו שרציתי נורא! יצא לי אוז!!!!!!!!!!!!!! האושר!

לiלה

New member
ניצו"ש קשור יחסית

הנה עוד כמה קישורים לבחן את עצמך נחמדים...... אני חייבת לציין שאני תמיד יוצאת בדברים האלו כווילו\ג´יילס ושהבן זוג האידיאלי בשבילי הוא אוז (מה שנכון).....

חייבת להשוויץ- מה יצא לי

יצא לי שאני ספייק:) You´re a rebel with a capital yeow! But even though your closet is chock-full of skeletons, you´ve also got a side that´s mushier than the softer side of Sears. Maybe it´s that special someone who holds the key to your rapidly expanding heart--and hey, if the Grinch can turn things around, we´ve got faith in you. Don´t think this describes your Sunnydale self? היום אני ממש הולכת עם ספייק יד ביד:)

למעלה