בוז לנאפסטר

Oi Vey Zmir

New member
בוז לנאפסטר

כזה רוע לב אני עוד לא ראיתי אני אף פעם לא משתמשת בנאפסטר. לא יודעת למה, אני מעדיפה בmirc בכל אופן- אני ב99% ויש לי Transfer Error מה זה צריך להיות?! מה הם סוגרים לי את השליחה ככה סתם בשביל לעצבן אותי?! זה הומני?! תמיד קורה משהו- עד שמישהו מואיל בטובו לתת לי להוריד ממנו שיר יש לי Transfer Timed Out וכו` וכו`. יש להם אלף ואחת ווריאציות של הדפקות השליחה. אני יודעת, יש עוד תוכנות, אבל למי יש כוח להתעסק עם זה? והנאפסטר הזה גם ככה דפוק- שלי אישית בג`יבריש, או איזה שפה מתוחכמת שאני לא מכירה. אם מישהו כותב לי הודעה אני צריכה לקרוא את זה הפוך, כמו בכתב ראי (ועכשיו מישהו יגיד לי לשנות את זה, וזה נורא קל לשנות, ואני ארגיש טיפשה, נכון?) ואם זה לא מספיק- עד שמצאתי שירים נדירים של מינימל קומפקט (והיא אומרת לי: בטח הם נורא מוכרים באירופה. מעניין שאף אחד בישראל לא מכיר אותם, או לפחות מעט מאוד אנשים) היא אומרת לי שאם אין לי מקינטוש אני לא יכולה להוריד ממנה (ובטח היא גם עבדה עליי או משהו). בוז! אוי, שמתכוונת להתאבד מחר בטיול השנתי לאילת

2 דברים:

1. נסי למצוא את השיר בc:\windows\incomplete כי 99% אומר שבטח חסרות לך 2 שניות מקסימום. 2. היא משקרת לדעתי, לא נראה לי שזה משנה.

Levinzone

New member
מסכנה...

אבל אם זה ב99 אחוז זה לא כזה נורא, כי בטח זה כבר סוף השיר ורק המוזיקה בסוף...:) מנסה לעודד :) למה אנשים הולכים עם הזרם ולא פונים לתוכנות יותר חכמות?? גררר רק אני ואת פה לדעתי -יעל- נ.ב- יום חמישי יש חניבעל בקולנוע..וופייי

incognizant

New member
מינימל קומפקט

הם מעולם לא יועדו לקהל בארץ, לכן זה לא מפתיע שלא מכירים אותם. פורטיס ושות` אומנם הצליחו יותר באירופה מרוב האמנים הישראלים, אבל ``נורא מוכרים`` זה הגזמה. הם הצליחו יפה בגרמניה\בלגיה\הולנד וכדומה, אבל מעולם לא פרצו לשוק המרכזי באירופה, בריטניה. ולמרות כל זה, כל מי שהיה מגיע להופעות של פורטיסחרוף בתחילת ה 90 מכיר את מינימל קומפקט, ואפילו מי שהגיע רק להופעת פרידה שלהם לפני שנה וחצי שמע שיר ורבע. בקשר לנאפסטר, אנשים הם רעים מטבעם.

mmm

New member
מחקתי

תורידי מאתרים ויש הרבה כאלה. באמת נאפסטר, לא שווה את המאמץ. דרך אגב לי זה הפסיק אחרי 5 אחוזים. לא נורא אולי התוכנה שתבוא אחרי שנאפסטר תיסגר תהיה יותר, טובה מי יודע.

Oi Vey Zmir

New member
אה...

יש לי את הנאפסטר ולא אני הורדתי אותו, ככה שאין מה להאשים אותי שאני בוחרת תוכנות גרועות ואת השירים שאני צריכה קצת מאוד קשה למצוא באתרים... מישהו פה הולך להופעות בחיפה? (בלי קשר) אוי

mmm

New member
קשה אבל לא בילתי אפשרי

כן אני יודע, אבל לאחר שהורדתי שיר במשך שעתיים, והשיר הופסק, כן הופסק, תארי לך ששעתיים נאלצתי לשקשק בגלל השיר. אז פניתי לחיפוש שירים באינטרט(זה היה לפני הרבה זמן), נכון לפעמים לוקח שעות אבל כשמוצאים שיר אפשר להוריד בעזרת תוכנות מסויימות, להפסיק באמצע ולהמשיך אחריזה, אפילו יומיים אחריזה, ובסוף לשמוע שיר, כן! המטרה הנעלה שאי אפשר לרוב להשיג בנאפסטר. אז תאמרי לי מה יותר טוב?!.

N0

New member
אנשים

שגרים בחיפה הולכים להופעות בחיפה... N0 מתכוון ללכת להופעה של ברי , ויש הופעה של הדג נחש שאולי הוא גם ילך.

Levinzone

New member
הדג נחש

הופעה ממש טובה..נהניתי מאוד:) ואם אתה הולך תשים לב לסולן שלהם שהוא יותר מדי רזה וצר וזה מגניב:) וגם לגיטריסט!! תסתכל עליו..הוא כזה מהיר היה איזה קטע שהוא פשוט הדהים אותי... תהנה

goldy

New member
החיבור שלך איטי מדיי, וחוץ מזה

איך אני אזהה אותך? תהיו בים? רוצה להיפגש? חוץ מזה שגם לי יש כתב ראי, פשוט שכשאת כותבת באנגלית תלחצי על SHIFT+CTRL בצד הימני ובעברית להפך. (שימי לב שהסמן מתהפך). ושלא תתאבדי

מתח

New member
אני על ADSL (שירות ה-WOW של בזק)

ולכן אני מאושר מנאפסטר. אני מוריד בין 10 ל-150 קילובייט לשנייה (מה שאצלכם הוא מספר שלרוב בין 2 ל-5) ומוריד אמפים באיכות מעולה (256k ומעלה) במהירות מטורפת.. אני אוהב את התוכנה. כמובן שיש בה בעיות, אבל במה אין?

kirk hammet

New member
לא נכון

הנאפסטר תוכנה בסדר גמור , אני מבין למה אנשים לפעמים מבטלים , כשאתה רואה שזה שעתיים , ומוריד בקצב של 0.22 , אני תמיד מבטל אני מוריד בקצב של שבע וחצי , וזה לא רע בכלל , אנשים לא מבטלים לי הרבה , הורדתי היום THE NEXT EPISODE בשלוש דקות , ותודה רבה

למעלה